Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Allt om Magic Mike 3 med Channing Tatum

30 nov, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
scen ur magic mike xxl
Dansfilmerna Magic Mike och Magic Mike XXL får en uppföljare. Här är allt vi vet om Magic Mike’s Last Dance med Channing Tatum i huvudrollen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 filmer på bio i höst du kanske vill seBrand logo
5 filmer på bio i höst du kanske vill se

År 2012 kom Magic Mike, den första filmen om den manliga strippan Mike Lane, spelad av Channing Tatum. Mike Lane kämpar med att betala sina räkningar när han tar jobb på strippklubben Xquisite Strip Club, ägd av Matthew McDonaugheys karaktär Dallas. Livsstilen på strippklubben innebär sex och droger, och Mike slåss i första filmen mot känslan av att älska galenskapen och få nog av alltihop.

scen ur filmen magic mike xxl
Strippgänget återvänder i en tredje Magic Mike-film.

Tre år senare kom uppföljaren Magic Mike XXL i vilken Mike Lane har lagt strippkarriären på hyllan men snart finner sig själv indragen i ett roadtrip-äventyr med sina gamla strippkompisar. Männen reser till ett strippkonvent, och ja - Mike är till slut tillbaka på scenen.

Annons

Nu är det Canning Tatum själv som meddelar att det blir en tredje film.

Magic Mike’s Last Dance till HBO Max

”Dåså världen, det ser ut som om Mike Lane kommer tillbaka.”, skriver Channing Tatum i ett inlägg på Instagram.

I inlägget finns en bild på vad som ser ut att vara försättsbladet på tredje filmens manuskript. Det framgår att titeln på uppföljaren är Magic Mike’s Last Dance, att den är skriven Reid Carolin, av samma manusförfattare som till de två tidigare filmerna, och regisserad av Steven Soderbergh, som även regisserat Magic Mike XXL.

Annons

Något premiärdatum är inte känt ännu. På Twitter har Channing postat samma bild samt taggat streamingtjänsten HBO Max, vilket skvallrar om var rullen kommer finnas tillgänglig det det väl blir dags.

Channing Tatums år som manlig strippa

channing tatum i magic mike xxl
Channing Tatum i rollen som Mike Lane i Magic Mike XXL.

Handlingen i Magic Mike-filmerna är löst baserad på Channing Tatums eget förflutna som manlig strippa. I sena tonåren hoppade Channing av college i Glenville, West Virginia där han fått stipendium för att studera och spela amerikansk fotboll. Han jobbade istället en tid som byggarbetare innan han tog anställning som dansare på den lokala nattklubben Chan Crawford. Redan då hade Channing tankar på att en dag göra en film av sina upplevelser.

Annons

Efter succén med långfilmerna har det vuxit fram ett Magic Mike-universum med liveshow i Las Vegas och nya realityserien Finding Magic Mike. En teaser till realityserien släpptes nyligen av HBO Max:

Foto: TT

Annons