Allt om Avril Lavignes förlovning med Mod Sun i Paris

Avril Lavinge och Mod Sun

På en båt i Paris, framför Eiffeltornet gick artisten Mod Sun ner på knä och erbjöd sin Avril Lavigne en ring. Läs allt om det romantiska frieriet här!
08 april, 2022
0:58

Efter reklamen: 6 kändisar med annorlunda förlovningsringar

(0:58)

Slå på ljud

Avril Lavigne gjorde dundersuccé världen över under tidigt 00-tal med låtar som Sk8er Boi, He Wasn’t och Girlfriend. Efter de stora hitlåtarna försvann plötsligt artisten från rampljuset år 2002, men på senare dar har hon återigen kommit igång med musikskrivandet och gjort comeback. I februari 2022 släppte hon sitt nya album Love Sux.

Avril Lavinge och Mod Sun har förlovat sig

Nu har det skett andra glädjande nyheter gällande Avrils liv. Hon har nämligen förlovat sig med artisten och pojkvännen Derek Ryan Smith, mer känd som Mod Sun. Det var under en romantisk resa i Paris, i slutet av mars, som Mod Sun gick ner på knä.

– Det var den mest perfekta romantiska förlovningen jag kunde be om. Vi var på en båt vid Seine River. En person spelade fiol, det fanns champagne och rosor. Det kändes som att tiden stod stilla och att det bara var vi två, säger Avril till tidningen People.

Hollywoodstjärnor som varit gifta tre gånger – eller fler

Gulliga detaljerna med hjärtformade förlovningsringen

Ringen är något utöver det vanliga, Mod Sun har gått all in gällande att sätta en personlig prägel på förlovningsringen som är specialdesignad och formad till ett hjärta.

– Det står ”Hej ikonen” på ringen, vilket är det första han sa till mig när vi träffades. Och det står ”Mod + Avril” på insidan också. Han visste att jag ville ha en hjärtformad diamant. Vi bar matchande hjärtformade ringar den första dagen vi träffades.

Så träffades Avril Lavinge och Mod Sun

Avril och numera fästmannen träffades i studion när Avril arbetade med sitt sjunge album. Vid tidpunkten hade Avril gett upp på kärlek då hon var less på sina ex-pojkvänner. Men när hon minst anade det, klev Mod Sun in i hennes liv och tog henne med storm. Förutom framgångarna i privatlivet, så släppte paret låten Flames ihop under 2021. Låten har i nuläget 38 miljoner spelningar på Spotify.

Avrils kärleksliv genom åren

Tidigare har Avril varit gift två gånger. Mellan 2013 och 2015 var Avril gift med musikern Chad Kroeger. Och innan dess var hon och Deryck Whibley gifta från 2006 till 2010.

Foto: TT