Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är Anna Delvey idag – ryktas få en egen reality-serie

16 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Anna Delvey
Vad gör egentligen Anna Delvey (eller Anna Sorokin som hon egentligen heter) idag? Nu ryktas det om att hon ska få en helt egen reality-serie med middagsbjudningar och kändisbesök. Här är allt vi vet!
Annons
ELLE-galan 2023 – är ni redo?Brand logo
ELLE-galan 2023 – är ni redo?

Minns du Anna Delvey – den ryska kvinnan som utgav sig för att vara en tysk arvtagerska? 2021 kom Netflix-serien Inventing Anna som handlade om de bedrägerier hon begick för att kunna underhålla sin dyra livsstil och starta den exklusiva konstklubben, Anna Delvey Foundation.

Vem är Anna Delvey?

Anna Delvey (född Anna Sorokin) levde under 2010-talet i lyx, med en stil som bara de mest välbärgade kan komma undan med. Hon bodde på exklusiva hotell, reste med privatjet och besökte regelbundet lyxiga semesterorter.

Annons

Men efter ett par år blev hon påkommen och 2019 dömdes hon för att ha lurat banker, hotell och flera vänner på enorma summor pengar. I Netflixs miniserie Inventing Anna, med Julia Garner i huvudrollen, skildrar de Annas liv och många brott. Många tittare fann den sanna historien om hur hon lurade sig till toppen av New Yorks elit, minst sagt fascinerande.

Julia Garner som Anna Delvey
Julia Garner i huvudrollen som Anna Delvey i Netflix-serien Inventing Anna.

Vad gör anna delvey i dag?

År 2019 dömdes Anna Delvey till åtta olika brott och skulle spendera upp till tolv år i fängelse, samt betala ett skadestånd. Men redan i februari 2021 blev hon villkorligt frigiven för gott uppförande. Men friheten var kortvarig och drygt en månad senare omhändertogs hon av immigrations- och tullmyndigheten i USA. Hon ska då ha stannat kvar i landet på ett utgånget visum och spenderade därför 17 månader i ett fängelse i delstaten New York.

Annons
Anna Sorokin
Anna Delvey på gatorna i New York.

Hon sitter för närvarande i 24-timmars husarrest i New York City, medan processen att utvisa henne tillbaka till Tyskland pågår.

Ska arrangera middagsfester med kändisar

Under 2023 fortsätter Anna att vara en snackis. I januari tillkännagavs det att den falska arvtagerskan har skrivit på ett avtal för en reality-serie som ska kallas Delvey's Dinner Club. Showen ska enligt uppgifter att följa Anna när hon arrangerar middagsbjudningar i sin lägenhet i NYC medan hon pratar med sina kändisgäster.

Det verkar som att hon fortfarande kommer att sitta i husarrest medan serien spelas in, och kommer att vara tvungen att bära sin fotledsmonitor.

Källa: L'Officiel
Foto: TT, Janet Mayer/Mega Agency/TT, Instagram/@theannadelvey

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått
Annons