Nya uppgifter: Återföreningen av Vänner närmare än någonsin!

Vännergänget

Peppen kunde inte vara större! Joey, Rachel, Monica, Ross, Phoebe och Chandler – alla kommer att medverka, enligt källor. Nu uppges Vänner-casten och producenterna fila på detaljerna för en återförening.
13 november, 2019

Ryktena har snurrat ett tag – men nu pekar verkligen allt på att vi får återse Joey, Rachel, Monica, Ross, Phoebe och Chandler. Enligt källor till Hollywood Reporter är allt ännu inte helt spikat men planerna på en återföreningsspecial är långt gångna och alla vännerna samt seriens producenter David Crane och Marta Kauffman kommer att medverka.

Manusfritt – vad det nu innebär?

Vi ska inte förvänta oss en nystart av serien utan planerna gäller en sorts manusfri återföreningsspecial – men ännu är detaljerna för vad det egentligen innebär mycket oklara.

För alla Vänner-fans är det här en dröm som blir sann! Under åren har många hoppats och frågat, men svaret har alltid blivit detsamma – nej, det är inte aktuellt.

Men så startade Jennifer Aniston ett instakonto härom månaden, och premiärbilden på  Vänner-gänget fick hela nätverket att krasha. Aniston fortsatte sedan med att teasa om att casten jobbade på ”något” hos Ellen De Generes show. Sedan dess har Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer regelbundet synts tillsammans såväl IRL som i sociala medier, på ett sätt de definitivt inte gjort de senaste tio åren.

Förhandlingar om detaljerna pågår

HBO Max och producenterna WBTV har avböjt att kommentera – och hur glada vi än är över de här nyheterna får man inte glömma att som vanligt i förhandlingar KAN det här haverera på vägen. Men det ska väl mycket till för att det ska hända känns det som?

Närmare en återförening än så här har vi definitivt aldrig varit!

Vännerna på Central Perk

Får vi återse Central Perk? Hoppas!

I år firar serien 25 år, vilket bland annat har uppmärksammats genom att replikor av den berömda soffan har placerats ut på flera ställen jorden runt, pop-ups av kaféet Central Perk, specialutgåvor av Lego och biovisningar av några av de mest populära avsnitten.

Vill du peppa upp stämningen inför återföreningen genom att sträckkolla på den älskade serien gäller det att passa på – just nu finns Vänner på Netflix, men vid årsskiftet kommer serien att försvinna och kan då bara ses på HBO Max.

Källa: Hollywood Reporter

Bildkälla: TT

Läs mer:

Jennifer Aniston avslöjar: Vänner-gänget kan återförenas

Nu kommer Vänner som Lego – bygg ditt eget Central Perk