Alla nya serier och filmer på Netflix i september 2020

Enola Holmes är en av nyheterna på Netflix i september

Äntligen höst, äntligen tv-maraton! Här listar vi alla nyheter på Netflix i september.
29 augusti, 2020
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Törstar du efter en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en spännande film? Oavsett vad har du hittat rätt. Netflix kommer nämligen med en rad intressanta nyheter för september. Här är hela listan:

Nya serier på Netflix i september

Young Wallander

Young Walander har premiär på Netflix i september 2020

Ny serie där den populära polisen Wallanders historia skildras.

Säsong 1

Handling: Brittisk dramaserie där Adam Pålsson spelar rollen som den unga Kurt Wallander. Kurt är nyexaminerad från polishögskolan och kastas rakt in i hetluften när ett hatbrott skapar oroligheter i staden.

Premiär: 3 september

Away

Säsong 1

Handling: Dramaserie med bland andra Hilary Swank och Josh Charles. Handlar om befälhavaren Emma som lämnar man och dotter på jorden för att åka på ett treårigt uppdrag till Mars.

Premiär: 4 september

Get organized with the home edit

Säsong 1

Handling: Realityserie om organisationsexperterna Clea Shearer och Joanna Teplin från The Home Edit. Tillsammans tar de sig an uppdraget att rensa ut prylar och förändra liv.

Premiär: 9 september

The gift

The gift är en av nyheterna på Netflix i september 2020

Det är dags för den andra säsongen av The gift att ha premiär på Netflix.

Säsong 2

Handling: Känslosam dramaserie om en målare i Istanbul som gett sig ut på en inre resa. Under tidens gång upptäcker hon flera mystiska hemligheter med kopplingar till hennes förflutna.

Premiär: 10 september

The Duchess

Säsong 1

Handling: Brittisk komediserie om den ensamstående mamman Katherine som kämpar för att hantera både karriär, barn och kärlek. Därtill funderar hon på att skaffa ytterligare ett barn tillsammans med sitt ex.

Premiär: 11 september

Family business

Säsong 2

Handling: Fransk komediserie om en misslyckad entreprenör som bestämt sig för att göra om familjens charkuteri till ett marijuanacafé.

Premiär: 11 september

Close enough

Säsong 1

Handling: Animerad komediserie om ett gift par som försöker omfamna lugnet i samband med att de bestämt sig för att lämna partylivet och bli föräldrar.

Premiär: 14 september

Tacons historia

Säsong 2

Handling: Mexikansk dokumentärserie som djupdyker ner i tacons värld och tar reda på mer om maträttens relativt okända historia.

Premiär: 15 september

Baby

Baby har premiär på Netflix i september 2020

Den tredje säsongen av Baby kommer till streamingtjänsten i september.

Säsong 3

Handling: Italiensk tonårsserie om två tjejer från en välbärgad del av Rom som drömmer om något nytt och börjar leva ett hemligt liv i stadens undre värld.

Premiär: 16 september

Meateater

Säsong 9

Handling: Amerikansk dokumentärserie om författaren, jägaren och naturvårdaren Steven Rinella som besöker några av världens vackraste och mest avlägsna platser. Tittarna får bland annat se honom jaga och laga middag på sin fångst.

Premiär: 16 septmeber

Signs

Säsong 2

Handling: Polskt kriminaldrama som i första säsongen handlade om mordet på en ung kvinna som gick att koppla till ett tidigare olöst fall. Tillslut kom byns mörka och smärtsamma förflutna ikapp invånarna.

Premiär 16 september

Criminal UK

Criminal UK har premiär på Netflix i september

Sugen på ett spännande kriminaldrama? Då kan Criminal UK vara något för dig.

Säsong 2

Handling: Brittiskt kriminaldrama som i första säsongen handlade om hur Londonpolisen tog sig an tre misstänka som stod anklagade för ohyggliga brott.

Premiär: 16 september

Sing on USA

Säsong 1

Handling: Underhållande realityserie som går ut på att sjunga karaoke. Programserien leds av skådespelaren Tituss Burgess.

Premiär: 16 september

Sista ordet

Säsong 1

Handling: Tysk dramaserie om en begravningstalare som förlorar tron på sitt eget arbete och plötsligt bestämmer sig för att sabotera sin mans begravning.

Premiär: 17 september

Ratched

Ratched har premiär på Netflix i september 2020

Ratched har premiär på Netflix i september.

Säsong 1

Handling: Amerikansk dramaserie om den skräckinjagande sjuksköterskan Mildred Ratched i Milos Formans film Gökboet från 1975.

Premiär: 18 september

American barbecue showdown

Säsong 1

Handling: Amerikanskt tävlingsprogram där landets bästa grillare ska utses. Serien är i åtta delar.

Premiär: 18 september

Jack Whitehall: Travels with my father

Säsong 4

Handling: Komediserie om komikern Jack Whitehall som bjuder med sin stela och ganska tråkiga pappa på spännande utlandsresor med målet att stärka deras relation.

Premiär: 22 september

The School Nurse Files

Säsong 1

Handling: Koreansk fantasyserie om en sjuksköterska som skyddar sina elever från monster som bara hon kan se i de mörka hörnen på skolan.

Premiär: 25 september

Sneakerheads

Sneakerheads har premiär på Netflix i september 2020

Tycker du om sneakers lika mycket som familjepappan Devin?

Säsong 1

Handling: Amerikansk komediserie om en familjepappa som får tips om ett par mystiska sneakers – och därmed blir mer eller mindre besatt av gympaskor.

Premiär: 25 september

Country-ish

Säsong 1

Handling: Realityserie om countrystjärnan Coffey Anderson och hans fru, hiphopdansaren Criscilla, som tillsammans försöker pussla ihop familjelivet – trots en ganska motsatt syn på liv och föräldraskap.

Premiär: 25 september

Whose vote counts, explained

Säsong 1

Handling: Undersökande dokumentärserie om rädslan över att den amerikanska röstningsprocessen är riggad, av allt från donatorer och företag till bedrägeri vid valurnan.

Premiär: 28 september

Nya filmer på Netflix i september

La partita: Den stora matchen

Handling: Italiensk dramafilm som utspelar sig under en fotbollsmatch utanför Rom. Matchen får avgörande betydelse för en av spelarna, hans tränare och lagets ägare.

Premiär: 1 september

Freaks – du är en av oss

Handling: Tysk science fictionfilm om en försynt kock som plötsligt upptäcker att hon har superkrafter.

Premiär: 2 september

Love, guaranteed

Handling: Romantisk komedi om en tuff men fattig advokat som bestämmer sig för att hjälpa en klient med att stämma en dejtingsida där kärlek garanteras.

Premiär: 3 september

I’m thinking of ending things

I'm thinking of ending things har premiär på Netflix i september 2020

I’m thinking of ending things har premiär på Netflix i början av september.

Handling: Mörkt drama om en ung kvinna som följer med sin nya pojkvän till hans föräldrar som är bosatta på en enslig bondgård.

Premiär: 4 september

Snyggingar

Handling: Franskt drama om 11-åriga Amy som gör uppror mot sin traditionella familj när de motsätter sig hennes önskan att gå med i en frisinnad dansgrupp.

Premiär: 9 september

Så mycket kärlek att ge

Handling: Komedi om Fernando, en plikttrogen familjefar – i två olika familjer. Ett snedsteg är dock allt som behövs för att skapa kaos och oordning.

Premiär: 9 september

The Babysitter: Killer queen

The Babysitter: Killer queen har premiär på Netflix i september

Hur ska det gå för Cole på high school?

Handling: Skräckfilm om Cole som överlevt en satanistisk kult och nu ska börja high school. Vare sig han vill eller inte gör sig demonerna från det förflutna livet till en mardröm.

Premiär: 10 september

Pappa sökes

Handling: Familjekomedi om en våghalsig ung tjej som letar upp en skådespelare som kan låtsas vara hennes medgörlige pappa för att få som hon vill.

Premiär: 11 september

Dödlig medicin

Handling: Thriller om Ángel som hamnat i rullstol efter en olycka. Ilskan får honom att bestämma sig för att hämnas på de som svek honom – särskilt kvinnan som försvann när han behövde henne som mest.

Premiär: 16 september

The devil all the time

Handling: Drama med bland andra Bill Skarsgård och Robert Pattinson. Handlar om hur mörka figurer samlas kring en ung man som gör allt för att skydda de han älskar.

Premiär: 16 september

Enola Holmes

Enola Holmes har premiär på Netflix i september 2020

Enola Holmes är lillasyster till Sherlock Holmes.

Handling: Drama om den oförskämda tonåringen Enola Holmes (Millie Bobby Brown) som använder sina släktfärdigheter för att överlista storebror Sherlock och hjälpa en rymmare.

Premiär: 23 september

Foto: Netflix

LÄS MER:

Här är de 4 bästa nyheterna på HBO i september

5 romantiska filmer att titta på när du är kär

SVT hösten 2020 – här är alla nya serier och program