Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Alla nya serier och filmer på Netflix i mars 2019

01 mar, 2019 
AvEmma Castman
Nytt på Netflix i mars 2019
Ny månad betyder nya filmer och serier på Netflix. Här hittar du alla tv-serier, filmer och dokumentärer som trillar in på streamingtjänsten under mars 2019.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är det dags att hitta en ny, bra serie att plöja? Då har du hittat rätt! Netflix har nämligen släppt alla sina nyheter för mars månad – och vi har sammanställt allt nytt till dig. Här är hela listan!

Nya serier på Netflix i mars 2019:

Northern Rescue

Handling: En känslosam amerikansk dramaserie som handlar om John West som är befälhavare på räddningstjänsten. När hans fru plötsligt omkommer bestämmer han sig för att flytta tillbaka till sin födelseort med deras tre barn.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Premiär: 1 mars

Cricket Fever: Mumbai Indians

Handling: En amerikans sportdokumentär där man får följa det indiska mästarlaget Mumbai Indians under kricketsäsongen 2018. Den indiska kricketligan räknas som världens tuffaste – och frågan är om Mumbai Indians kan ta hem serietiteln en gång till.

Annons

Premiär: 1 mars

Star Trek Discovery, säsong två

Handling: Efter ett århundrade av tystnad utbryter krig mellan Federationen och Klingonimperiet, och i centrum för konflikten står en vanärad officer från Stjärnflottan.

Premiär: 1 mars

Romance is a Bonus Book

Handling: En koreansk dramaserie om en begåvad författare som är förlagets yngsta chefredaktör någonsin, och som blir insyltad med en före detta copywriter som är i desperat behov av ett jobb.

Premiär: 2 mars

Patriot Act with Hasan Minhaj, säsong två

Handling: En komediserie där Hasan Minhaj delar med sig av sina skarpsynta betraktelser och nyanserade perspektiv på nyheter, politik och kultur.

Premiär: 3 mars

Nytt på Netflix i mars 2019: Patriot Act with Hasan Minhaj
Patriot Act with Hasan Minhaj har premiär den tredje mars. Foto: Netflix

The Order

Handling: Mörk tonårsserie där studenten Jack går med i ett hemligt sällskap och hamnar mitt i ett krig mellan varulvar och utövare av svart magi.

Annons

Premiär: 7 mars

Shadow

Handling: En actionserie om en före detta polis som inte kan känna fysisk smärta, men plågas hårt av en personlig tragedi. Han tar på sig att på egen hand sätta dit förövarna som plågar den sydafrikanska polisen i Johannesburg.

Premiär: 8 mars

Immortals

Handling: En kombinerad kriminal- och vampyrserie som handlar om Mia som varit människa, men nu förvandlats till vampyr. Hon drivs av hämndlystnad och vill förgöra den hänsynslöse vampyrledaren Dmitry, som är ute efter odödlighet.

Premiär: 8 mars

After Life

Handling: Brittisk komediserie där en skribent på en tidning försöker komma över sin frus död genom att bete sig så otrevligt att de som försöker hjälpa honom till slut ska välja att ge upp.

Premiär: 8 mars

Formula 1: Drive to Survive

Handling: En motordokumentär där förare, tränare och stallägare trycker gasen i botten under en nervkittlande Formel 1-säsong.

Annons

Premiär: 8 mars

Terrace House: Opening New Doors, säsong 6

Handling: Kaito och Risako hänger med sina huskompisar, samtidigt som Yui och Aio ska bestämma vart de är på väg. Bara deras vänskap är säker.

Premiär: 12 mars

Love, Death & Robots

Handling: Otäcka varelser, stygga överraskningar och mörk komedi samspelar i denna animerade antologiserie för vuxna. Består av 18 fristående berättelser.

Premiär: 15 mars

Turn Up Charlie

Handling: Komediserie om en avdankad DJ som försöker få igång sin musikkarriär igen, samtidigt som han jobbar som barnskötare åt en vild 11-åring, som är dotter till hans berömda bästa kompis.

Premiär: 15 mars

Nytt på Netflix i mars 2019: Turn Up Charlie
Turn Up Charlie har premiär den 15:e mars. Foto: Netflix

Arrested Development, säsong 6

Handling: Nya avsnitt kommer från den amerikanska komediserien som handlar om den före detta förmögna familjen som gör allt för att överleva med stil.

Annons

Premiär: 15 mars

Om jag inte hade träffat dig

Handling: Spanskspråkig science fiction- och fantasyserie som handlar om när Eduard mister sin familj i en tragisk bilolycka och färdas till parallella världar för att hitta ett bättre slut för sin älskade fru.

Premiär: 15 mars

Fab 5, säsong 3

Handling: Amerikanskt livsstilsprogram där de Fantastiska fem drar till Kansas City, Missouri för att ändra, fixa och göra massor med fantastiska saker.

Premiär: 15 mars

Green Door

Handling: En psykolog återvänder från USA till Taiwan där han startar en mottagning. Han tar sig an ett antal mystiska patienter som avslöjar psykologens mörka förflutna.

Premiär: 16 mars

My Husband’s Penis Won’t Fit

Handling: Kumiko och Kenichi träffas på universitetet, gifter sig med varandra och är lyckliga. Men allt eftersom tiden går uppstår ett problem som hotar att döda deras äktenskap.

Premiär: 20 mars

Carlo & Malik

Handling: En äldre mordutredare tvingas konfrontera sig med sina egna fördomar när han tvingas jobba med en ung polisaspirant från Elfenbenskusten. Tillsammans får de i uppgift att lösa en serie mordfall i Rom.

Annons

Premiär: 22 mars

Delhi Crime

Handling: Ett polisdrama baserat på verkliga händelser där en kvinnlig polis jagar gängvåldtäktsmän i New Dehli.

Premiär: 22 mars

Historia de un crimen: Colosio

Handling: En dramatisering av mordet på den mexikanske presidentkandidaten Luis Donaldo Colosio 1994. Ingår i en antologiserie om olösta mord i Latinamerika.

Premiär: 22 mars

Most Beautiful Thing

Handling: En kvinna söker efter äventyr och väljer att starta om sitt liv i Rio. Där upptäcker hon inte bara en helt ny kultur, utan även sig själv.

Premiär: 22 mars

Selling Sunset

Handling: En realityserie där man får följa eliten bland Los Angeles fastighetsmäklare, där krävande kunder, lyxobjekt och dramatiska privatliv är en del av vardagen.

Annons

Premiär: 22 mars

Santa Clarita Diet, säsong 3

Handling: En komedi om två mäklare som lever ett helt vanligt liv tillsammans i en småtråkig förort till LA, tills en dramatisk förändring leder till död och katastrof. Men på ett bra sätt.

Premiär: 29 mars

Osmosis

Handling: I en nära framtid parar en dejtingapp ihop singlar med deras själsfränder genom att använda hjärndata. Men att avkoda äkta kärlek har sitt pris.

Premiär: 29 mars

Traitors

Handling: en spionserie som startar när andra världskriget tar slut. En ung britt hjälper en gåtfull amerikansk agent att hitta sovjetiska infiltratörer inom den brittiska regeringen.

Premiär: 29 mars  

On My Block, säsong 2

Handling: Komediserie om fyra gatusmarta och roliga tonåringar i ett av Los Angeles tuffaste områden.

Premiär: I mars

Nya filmer på Netflix mars 2019:

River’s Edge

Handling: Japansk film från 2018. Handlar om gymnasisten Haruna som blir vän med enstöringen Yamada, och dras in i ett komplicerat förhållande mellan Haruna, Yamada, en modell och en tjej som är besatt av Yamada. Inte att förväxlas med den amerikanska filmen ”Vid flodens strand”.

Annons

Premiär: 1 mars

Din son

Handling: Spansk thrillerfilm som handlar om en kirurg som tar lagen i sina egna händer och ger sig ut för att hämnas på dem som brutalt misshandlat hans son.

Premiär: 1 mars

The Boy Who Harnessed the Wind

Handling: Med inspiration från en vetenskapsbok bygger 13-årige William Kamkwamba en vindturbin som ska rädda hans malawiska hemby från svält. Dramafilm baserad på en sann berättelse.

Premiär: 1 mars

Nytt på Netflix i mars 2019: The Boy Who Harnessed the Wind
The Boy Who Harnessed the Wind har premiär den 1 mars. Foto: Netflix

Budapest

Handling: Fransk vuxenkomedi om två kompisar som riskerar sina karriärer och äktenskap när de startar ett företag som arrangerar ohämmade svensexor i Ungern. Deras äkta hälfter är inte imponerade.

Annons

Premiär: 1 mars

Lady J

Handling: En rik änka har en kärleksaffär med en vällustig markis. När den tar en oönskad vändning planerar hon att hämnas med hjälp av en yngre kvinna.

Premiär: 8 mars

Juanita

Handling: Romantiskt drama om Juanita som har tre vuxna barn, och problem med både livet och kärleken. Hon får ett infall och beger sig till den lilla hålan Paper Moon i Montana på jakt efter hopp.

Premiär: 8 mars

Triple Frontier

Handling: Actionäventyr med Ben Affleck. Fem före detta elitsoldater bestämmer sig för att stjäla en förmögenhet från en knarkkung, vilket slutar i att de själva blir jagade.

Premiär: 8 mars

Annons

Walk. Ride. Rodeo

Handling: En framgångsrik rodeoryttare blir förlamad efter en olycka, men hon är fast besluten att ta sig upp i sadeln igen och fortsätta tävla. Baserad på en sann historia.

Premiär: 8 mars

Dry Martina

Handling: Martina var en berömd sångerska i Argentina på 1990-talet. Men en händelse med ett fan tvingade henne till exil i Chile.

Premiär: 15 mars

Burn Out

Handling: Fransk actionfilm en ensamstående mamma som hamnar i skuld hos ett kriminellt gäng och där en mc-förare extraknäcker som knarksmugglare för att betala hennes skulder.

Premiär: 15 mars

Mirage

Handling: En lucka i tiden gör att Vera kan åka tillbaka 25 år och rädda livet på en pojke. Men hon drabbas av en större katastrof när det visar sig att hennes handling får oanade konsekvenser för dottern.

Premiär: 22 mars

The Dirt

Handling: Dramatiseringen av Mötley Crües ocensurerade självbiografi där man får uppleva det berömda hårdrocksbandets extrema framgångar och förkrossande motgångar.

Premiär: 22 mars

15 August

Handling: Lättsam Bollywoodfilm om livet i en arbetarstadsdel i Mumbai.

Premiär: 29 mars

The Highwaymen

Handling: Kriminaldrama om poliserna som satte stopp för rån- och mördarparet Bonnie och Clyde.

Annons

Premiär: 29 mars

Nya dokumentärer på Netflix 2019:

Losers

Handling: Hur hanterar vi misslyckanden i ett samhälle där allt handlar om att vinna? Den här serien följer idrottare som vänt smärtsamma förluster till sköna triumfer.

Premiär: 1 mars

ReMastered: The Miami Showband Massacre

Handling: Tre medlemmar av gruppen Miami Showband dödades av paramilitära lojalister i Nordirland år 1975. Hade brottet kopplingar till regeringen?

Premiär: 22 mars

The Legend of Cocaine Island

Handling: En dokumentär som följer amerikanen Rodney Hyden och hans färgstarka medhjälpare i sökandet efter ett parti kokain som påstås finnas undangömt någonstans i Karibien.

Premiär: 29 mars 2019

Nya barnfilmer på Netflix 2019:

Larva, säsong 2

Handling: Två knasiga larver är strandsatta på en tropisk ö. Där träffar de roliga djurkompisar – och hamnar i trubbel.

Premiär: 1 mars

YooHoo to the Rescue

Handling: Fem kompisar från det magiska landet YooTopia jobbar tillsammans och använder hemliga manicker för att rädda djur som hamnat i knipa. Som tack får de nya vänner för livet.

Annons

Premiär: 15 mars

Robozuna

Handling: En pojke och hans egentillverkade robot ger sig in i universums tuffaste tävling när de försöker befria sin förtryckta nation från ett ondskefullt imperium.

Premiär: 15 mars

Charlie’s Colorforms City

Handling: Följ med Charlie och hans färgstarka vänner på roliga och fantasifulla äventyr fyllda med former och upptåg.

Premiär: 22 mars

Alla premiärdatum och titlar kan ändras, flera filmer och serier kan även tillkomma.

Läs mer:

Alla nya serier och filmer på HBO i mars 2019

Tv-serien Beverly Hills 90210 gör comeback – då har den premiär

Handmaids Tale-regissören gör ny serie – där kvinnorna har makten

Annons