Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2019

26 jul, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Trött på sol och bad? Netflix har massor av nyheter att sträcktitta på under augusti. Eller vad sägs om postapokalyptisk skräckfilm och en ny säsong av Glow
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hur varmt och soligt det än kan vara i augusti kan det vara skönt att då och då krypa in i mörkret i tv-soffan och njuta av en härlig serie eller film. Netflix lanserar många nyheter att hänge sig åt den här månaden.

Nya serier på Netflix i augusti

Dear White People

En ny säsong av Dear White People har premiär i augusti.
En ny säsong av Dear White People har premiär i augusti.

Säsong 3

Handling: Samtidigt som studenterna på Winchester ställs inför nya kreativa utmaningar och romantiska möjligheter börjar en ny karismatisk professor på universitet.  

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Premiär: 2 augusti

Basketball Or Nothing 

Handling: Följ basketlaget Chile High när de tävlar för att ta hem statsmästerskapet och göra människorna i deras lilla samhälle stolta. 

Premiär: 2 augusti

Derry Girls

Fortsatta problem i skolan för tjejerna i serien Derry Girls.
Fortsatta problem i skolan för tjejerna i Derry Girls.

Säsong 2

Handling: Förändring kan äntligen komma till Nordirland. Men det betyder inte att problemen i skolan slutar för Erin och hennes vänner. 

Annons

Premiär: 2 augusti

Patriot Act With Hasan Minhaj:

Säsong 4

Handling: I den här veckoshowen försöker Hasan Minhaj använda sin humor för att få oss att se de stora trenderna i vår fragmenterade värld. 

Premiär: 4 augusti

The Naked Director

Handling: I Japan på 80-talet fanns en man som vände alla motgångar till framgångar. Han hette Toru Muranishi och han revolutionerade sin industri. 

Premiär: 8 augusti

Wu Assassins

Handling: En wannabe-kock tar hjälp av en mordutredare för att lösa ett uråldrigt mysterium och göra slut på de övernaturliga yrkesmördarna. 

Premiär: 8 augusti

Dollar

Handling: Vackra Zeina som jobbar som assistent slår sig samman med den självsäkra Tarek för att leta upp en dollarsedel som är värd en miljon dollar. 

Premiär: 8 augusti

Sintonia

Handling: Tre tonåringar som alla bor i samma favela i São Paulo söker sina drömmar samtidigt som de håller ihop som vänner i en värld präglad av musik, droger och religion. 

Annons

Premiär: 9 augusti

Cable Girls

Säsong 4 

Handling: Mitt under de sociala förändringar som äger rum 1931 ramlar vännerna in i ett mordmysterium och måste samarbeta för att lösa fallet innan någon av dem döms till döden.  

Premiär: 9 augusti

GLOW

Färgstarka kvinnor i serien Glow.
Färgstarka kvinnor i Glow.

Säsong 3

Handling: Samtidigt som gänget kör shower i glamourösa Las Vegas är de på väg att slitas isär av maktkamper, sexuell spänning och varandras olika prioriteringar. 

Premiär: 9 augusti

Better Than Us

Handling: I en inte alltför avlägsen framtid, i Moskva, måste människor leva tillsammans med robotar och en man blir insnärjd i ett mordfall där förövaren är en humanoid.

Annons

Premiär: 16 augusti

45 rpm

Handling: Tre personer i musikbranschen krånglar in sig i en kärlekstriangel samtidigt som de försöker starta ett nytt skivbolag och leva ett rock’n’roll-liv i det konservativa Spanien på 1960-talet.

Premiär: 16 augusti

QB1: Beyond the Lights

Säsong 3 

Handling: Spencer Rattler, Lance LeGendre and Nik Scalzo spelar amerikansk fotboll och söker stjärnstatus samtidigt som de tar sig igenom den bästa terminen under sin skoltid. 

Premiär: 16 augusti

Frontera Verde

Handling: När en ung detektiv i Bogotá dras in i djungeln för att utreda fyra kvinnomord finner hon magi, nazister och sanningen om sin egen bakgrund.

Premiär: 16 augusti

Victim Number 8

Handling: Efter att en terroristattack skakar Bilbao och lämnar stor förödelse efter sig tillsätter polisen en utredning för att jaga ikapp terroristerna. 

Premiär: 16 augusti

Mindhunter

Oväntade utredare i serien Mindhunter.
Oväntade utredare i Mindhunter.

Säsong 2

Handling: Avdelningen för beteendevetenskap får visa vad de går för när deras teoretiska kunskaper omsätt i praktiken när de tillsammans med FBI jagar en barnmördare. 

Annons

Premiär: 16 augusti

Hyperdrive

Handling: Streetracing-förare testar superbilar på de största och svåraste banorna i världen. 

Premiär: 21 augusti

Rust Valley Restorers

Handling: Retro-entusiasten Mike Hall och hans kompis Avery och sonen Connor åker runt och letar efter bilar att köpa, renovera och förhoppningsvis göra en vinst på. 

Premiär: 23 augusti

Million Pound Menu

Säsong 2

Handling: En ny laddning med matentreprenörer som vill öppna en egen restaurang lägger fram sina idéer för en jury bestående av kinkiga investerare.

Premiär: 27 augusti

Droppin’ Cash

Säsong 2 

Handling: Här får du följa i spåren efter musiker och idrottsmän i Los Angeles när de blåser pengar på livets goda.  

Premiär: 28 augusti

Workin’ Moms

Barnen är stundtals i fokus hos Workin' Moms.
Barnen är stundtals i fokus hos Workin’ Moms.

Säsong 3

Handling: Kate börjar äntligen att hitta sitt nya normalläge i livet och då riktar Anne om sin ilska. Frankie gör professionella framsteg och Jenny försöker att bli en bättre mamma.  

Annons

Premiär: 29 augusti

13 Commandments

Handling: Samtidigt som medierapporteringen kring fallet växer försöker två belgiska poliser leta reda på en seriemördare som är inspirerad av de tio guds bud och försöker att skapa uppståndelse. 

Premiär: 30 augusti

Styling Hollywood 

Handling: Stylisten och inredaren Jason Bolden och hens man Adair Curtis stylar om hemmen och outfits till röda mattan åt kändisar. 

Premiär: 30 augusti

The Dark Crystal: Age of Resistance

Handling: Vi återvänder till världen Thra i ett helt nytt äventyr. När tre gelflingar upptäcker den fruktansvärda hemligheten bakom Skekis makt åker de ut på en episk resa för att start ett uppror som ska rädda världen.

Premiär: 30 augusti

The A List

Handling: Vi välkomnas till den majestätiska och mystiska Peregrine Island där en skrämmande verklighet väntar. 

Premiär: 30 augusti

 

Annons

Nya filmer på Netflix i augusti

Sorry To Bother You

Handling: I en alternativ nutid hittar en man knepet som gör att hans karriär inom telemarketing går spikrakt uppåt. Men han hamnar då i en cirkel av företagens snålhet och girighet. 

Premiär: 1 augusti

The Rider

Handling: Westerndrama om Brady som är på väg att bli en stjärna inom rodeo-cirkusen när han råkar ut för en olycka och inte längre kan rida. 

Premiär: 1 augusti

Chef

Handling: Dramakomedi om en kock som slutar på sitt jobb på en restaurang för att istället öppna en foodtruck med sin son. 

Premiär: 1 augusti

The Rainmaker

Handling: Den nyutexaminerade advokaten Rudy Baylor (Matt Damon) börjar jobba för en skum jurist och driver till exempel slåss mot ett försäkringsbolag som vägrar betala ut ersättning till en mamma med en döende son. 

Premiär: 20 augusti

Otherhood

Handling: Tre vänner som känner sig bortglömda på mors dag åker till New York för att överraska sina vuxna söner. 

Premiär: 2 augusti

Ska Alan hitta sina försvunna syskon?

Sextuplets 

Handling: Alan som just ska få barn, blir chockad när han får veta att han är född som en sexling. Med sin nyfunna bror åker han på en rolig resa för att hitta de andra syskonen. 

Annons

Premiär: 16 augusti

The Little Switzerland 

Handling: Upptäckten av Wilhelm Tells grav gör att de elaka invånarna i en by i Baskien börjar lobba för att man ska annektera Schweiz.  

Premiär: 16 augusti

Vertigo

Handling: Alfred Hitchcocks klassiker från 1958. En före detta polis med svår höjdskräck skickas ut för att hindra en kvinna att ta sitt liv. Men allt är inte som det först verkar. 

Premiär: 16 augusti

Kevin Costner spelar en blöt roll I Waterworld.
Kevin Costner spelar en blöt roll i Waterworld.

Waterworld

Handling: Efter att polarisarna har smält måste människorna anpassar sig till ett liv i vatten samtidigt som de letar efter det mytomspunna Dryland.

Annons

Premiär: 20 augusti

A Quiet Place

Handling: En postapokalyptisk skräckfilm om utomjordingar med superhörsel som attackerar allt som gör minsta ljud.

Premiär: 20 augusti

Storstadsflicka möter småstadspojke.

Falling Inn Love

Handling: När storstadstjejen Gabriela plötsligt vinner ett rustikt värdshus tar hon hjälp av den godhjärtade snickaren Jake Taylor för att renovera upp det. 

Premiär: 29 augusti

Kardec 

Handling: En biografi över franska författaren Allan Kardec, som grundade spiritismen. Filmen är gjord av regissören Wagner de Assis. 

Premiär: 29 augusti

La Grande Classe

Handling: Två bästisar återvänder till sin hemstad för att ha återträff med sin skolklass. De hoppas att få träffa sina mobbare och sina ungdomskärlekar. 

Annons

Premiär: 30 augusti

A Wrinkle in Time

Handling: Meg Murry och hennes lillebror förlorar sin pappa som har upptäckt en ny planet och använder sig av obeprövad teknik för att ta sig dit. Barnen tar upp jakten på planeten som antas innehålla alla ondska i universum. 

Premiär: 30 augusti

Marvel Studios Avengers: Infinity War

Handling: Superhjältarna Iron Man, Thor och Hulk är tillbaka för att slutligen förgöra halvguden Thanos. 

Premiär: 30 augusti

Nya dokumentärer på Netflix i augusti

Enter the Anime

Handling: Tania Nolan intervjuar filmmakarna bakom Castlevania och Aggretsuko för att försöka förstå anime.

Premiär: 5 augusti

The Family

Handling: En grävande journalist undersöker The Fellowship, en kristen fundamental grupp som i hemlighet infiltrerar maktens korridorer i Washington. 

Premiär: 9 augusti

Diagnosis

Handling: Vi får följa personer med olika sjukdomar och deras väg till att få rätt diagnos. 

Annons

Premiär: 16 augusti

American Factory 

Handling: Vi får följa med till Ohio där industrin faller samman och räddas av att kinesiska industrimagnater öppnar nya företag i de gamla bilindustrierna. Bakslag inträffar då arbetarklassens USA krockar med det högteknologiska Kina.

Premiär: 21 augusti

El Pepe: Una vida suprema 

Handling: Den här dokumentären följer José Pepe Mujica, en före detta politisk fånge som blev Uruguays president. 

Premiär: 23 augusti

Nya barnfilmer på Netflix i augusti

Ask the Storybots

Säsong 3

Handling: Barn får svar på ännu fler frågor, som ”varför ser människor olika ut?” och ”var kommer choklad ifrån?” 

Premiär: 2 augusti

She-Ra and the Princesses of Power

Säsong 3 

Handling: Catra och Dora åker för att leta efter svar i Crimson Waste medan Hordaks portal gör att Etherias blotta existens är i fara. 

Premiär: 2 augusti

Annons

No Good Nick

Del 2 

Handling: Det är nära att Nick blir avslöjad som en bedragare men jobbar istället hårdare för att få ut sin pappa ur fängelse.  

Premiär: 5 augusti

Rocko’s Modern Life: Static Cling

Handling: After 20 år i  rymden återvänder Rocko och gör det till sin uppgift att få tillbaka sitt favoritprogram på tv.

Premiär: 9 augusti

Spirit Riding Free: Pony Tales

Handling: Lär känna Lucy och hennes vänner i de här korta musikvideoliknande filmerna. 

Premiär: 9 augusti

The Inbestigators

Handling: Fyra väldigt olika barn startar en egen detektivbyrå och blir vänner längs vägen. 

Premiär: 9 augusti

Invader Zim: Enter the Florpus 

Handling: När Zim plötsligt återvänder för att ta över världen träffar han återigen på dödsfienden som vill stoppa honom. 

Premiär: 16 augusti

Super Monsters Back to School

Vi kan bara inte få nog av de färgglada trollen i Trolls!
Vi kan bara inte få nog av de färgglada trollen i Trolls!

Handling: Vida börjar skolan på Pitchfork Pines, och alla monster hjälper den nya vännen att trivas i skolan. 

Annons

Premiär: 16 augusti

Trolls: The Beat Goes On!

Säsong 7 

Handling: Nästa kapitel i trollens hårresande historia. Följ med Poppy och hennes vänner när de träffar galna varelser och har massor av fester. 

Premiär: 27 augusti

Mighty Little Bheem

Säsong 2 

Handling: Följ med Bheem i en ny säsong där han fortsätter att ducka för faror och skaffa sig massor av nya vänner på oväntade platser. 

Premiär: 30 augusti

True and the Rainbow Kingdom: Wild Wild Yetis 

Handling: True och hennes vänner lär sig mer om hur yetis lever och också om hur jobbigt det är att sitta barnvakt åt yeti-trillingar. 

Premiär: 30 augusti

Foto: Netflix

Läs mer:

Alla nya filmer och serier på HBO i augusti 2019

Här är alla nya serier och filmer på Viaplay i augusti 2019

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons