Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Alla nya serier och filmer på Netflix i april 2020

21 mar, 2020 
AvEmma Castman
Love Wedding Repeat är en av alla nyheter på Netflix i april 2020
Letar du efter en ny bra serie att plöja? Här är alla streamingnyheter på Netflix i april – perfekt som inspiration!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDbBrand logo
10 serier med högsta betyg på IMDb

Precis som vanligt innebär ny månad nytt material på Netflix – från efterlängtade tv-serier till spännande filmer och häpnadsväckande dokumentärer.

Se listan med alla nya titlar i april här nedan!

Nya serier på Netflix i april

Nailed It!

Säsong 4

Handling: Det Emmy-nominerade tävlingsprogrammet Nailed It! är tillbaka på Netflix. Som vanligt står 10 000 dollar på spel när misslyckade amatörbagare försöker återskapa ätbara mästerverk.

Premiär 1 april.

Sunderland ‘Til I Die

Säsong 2

Handling: Fortsättningen på dokumentärserien som följer den engelska fotbollsklubben Sunderland. Efter två säsonger av misslyckanden hoppas de denna gång kunna ställa saker och ting till rätta.

Premiär 1 april.

La casa de papel

Säsong 4

Handling: Liv står på spel när kuppen mot Kungliga spanska myntverket plötsligt börjar lossna. Rånarna tvingas skrämma iväg fiender från både insidan och utsidan av banken.

Premiär: 3 april.

Brews Brothers

Brews Brothers är en av alla nyheter på Netflix i april 2020
Brews Brothers har premiär på Netflix i april.

Säsong 1

Handling: Komediserie om två bröder som vet allt om konsten att brygga öl. Problemet är bara att de har svårt att hålla sams.

Annons

Premiär: 10 april.

Outer Banks

Säsong 1

Handling: Dramaserie om ett ungdomsgäng som plötsligt upptäcker en sedan länge begravd hemlighet. Fyndet leder till att en serie händelser sätts igång, och kompisarna får ta del av ett oförglömligt äventyr.

Premiär: 15 april.

Fary: Hexagone

Säsong 2

Handling: Stjärnkomikern Fary återvänder till scenen för att berätta om sin komplicerade relation till tro, sociala medier, beatboxing – och hemlandet Frankrike.

Premiär: 16 april.

Fauda

Säsong 3

Handling: Actionfylld dramaserie som handlar om den israeliska agenten Doron som avbrutit sin pension och gett sig ut på uppdrag. I säsong tre snärjer han bland annat en ung boxare.

Premiär: 16 april.

#blackAF

Säsong 1

Handling: Familjevänlig komediserie med Kenya Barris och Rashida Jones. Inspirationen till produktionen är hämtad från Barris egna liv.

Premiär: 17 april.

Too Hot to Handle

Säsong 1

Handling: Amerikansk realityserie som handlar om kärlek, sex och frestelse. Kan deltagarna motstå lusten för en stor summa pengar, eller vinner åtrån?

Annons

Premiär: 17 april.

El Dragón: En krigares återkomst

Säsong 2

Handling: Mexikansk dramaserie där en bombutredning ger Hector försprång i jakten på en förklaring till mordet på sin syster.

Premiär: 17 april.

Hyena

Säsong 1

Handling: Koreansk dramaserie om två rivaliserande advokater som river isär allt som står i vägen för deras ambitioner och framgång.

Premiär: 18 april.

Hi Bye, Mama!

Hi Bye, Mama! har premiär på Netflix i april 2020
Hi Bye, Mama! har premiär på Netflix i april.

Säsong 1

Handling: Dramaserie om en död kvinna som får chansen att återvända till livet. Hennes återkomst blir dock en rejäl chock för hennes omgifte maken och deras lilla dotter.

Premiär: 19 april.

Cooked with Cannabis

Säsong 1

Annons

Handling: Ett nytt matlagningsprogram som går ut på att kockarna ska laga mat med cannabis som huvudingrediens. Rätterna provsmakas sen av en grupp kända middagsgäster.

Premiär: 20 april.

The Midnight Gospel

Säsong 1

Handling: Vuxenanimation om en man som ger sig ut på en resa bland världarna i sin universumsimulator och ställer existentiella frågor om livet, döden och allt däremellan.

Premiär: 20 april.

Absurd Planet

Säsong 1

Handling: Ny rolig vetenskapsserie som ger tittarna möjlighet att titta närmare på några av världens mest otroliga djur.

Premiär 22 april.

Win the Wilderness

Säsong 1

Handling: Sex par tävlar mot varandra, med målet att bevisa vilka som är mest lämpliga att överleva i en orörd och tuff vildmark.

Premiär: 22 april.

The House of Flowers

Säsong 3

Handling: Den mörka komediserien om en förmögen och hemlighetsfull familj från Mexiko City återvänder för en tredje säsong på streamingtjänsten.

Premiär: 23 april.

After Life

After Life har premiär på Netflix i april 2020
After Life har premiär på Netflix i april.

Säsong 2

Handling: Känslosam och rolig komediserie som utspelar sig i den fiktiva lilla staden Tambury. Handlar bland annat om journalisten Tony och hans kamp mot sorgen efter sin frus bortgång.

Annons

Premiär: 24 april.

Never Have I Ever

Säsong 1

Handling: En komediserie om att växa upp som en första generationens indisk-amerikansk tonårstjej. Inspirerad av Mindy Kalings egen barndom.

Premiär: 27 april.

Nadiya’s Time to Eat

Säsong 1

Handling: Matlagningsserie med Nadiya Hussain i fokus. Passar hela familjen.

Premiär: 29 april.

Extracurricular

Säsong 1

Handling: En begåvad high school-elev är fast besluten att skapa ett bättre liv åt sig själv, och ger sig in i en värld av riskfylld kriminalitet för att kunna betala för college.

Premiär: 29 april.

Summertime

Summertime har premiär på Netflix i april 2020
Summertime har premiär på Netflix i april.

Säsong 1

Handling: Serie inspirerad av Federico Moccias böcker. Handlar om Summer som längtar efter att lämna sin lilla stad och få upptäcka världen.

Annons

Premiär: 29 april.

The Victims’ Game

Säsong 1

Handling: Efter att ha upptäckt sin främmande dotters koppling till mystiska mord riskerar en kriminaltekniker med Aspergers syndrom allt för att lösa saken.

Premiär: 30 april.

The Forest of Love: Deep Cut

Säsong 1

Handling: Ingenting är som det verkar när en karismatisk bedragare och ett filmteam träffar två känslomässigt skärrade kvinnor.

Premiär: 30 april.

Terrace House: Tokyo 2019–2020

Säsong 3

Handling: Sex främlingar på jakt efter kärlek delar hus i Tokyo. Det finns inget manus, så vad som kommer att hända härnäst är helt upp till dem.

Premiär: Datum ej satt.

The Circle Game

Säsong 1

Handling: Vara dig själv, eller någon annan? Spelarna måste välja i jakten på pengar.

Premiär: Datum ej satt.

The King: Eternal Monarch

Säsong 1

Handling: Koreansk kärleksserie i 16 delar. Med bland andra Lee Min Ho, Kim Go Eun, Woo Do Hwan, Kim Kyung Nam och Jung Eun Chase i rollerna.

Annons

Premiär: Datum ej satt.

Nya filmer på Netflix i april

Uppe på vallmokullen

Handling: Animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli. Handlar om Umi som lever utan sina föräldrar tillsammans med sin farmor och sina syskon. Varje morgon hedrar hon sin pappas minne genom att hissa en flagga utanför deras hus.

Premiär: 1 april.

Det blåser upp en vind

Handling: Jiro drömmer om att flyga och designa flygplan. Men hans närsynthet gör det omöjligt för honom att bli pilot. Den animerade dramafilmen är producerad av Studio Ghibli.

Premiär: 1 april.

Pompoko

Handling: Animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli. Handlar om Tanukis, fredliga mårdhundsliknande varelser, som lever i skogarna i utkanten av Tokyo.

Premiär: 1 april.

När Marnie var där

Handling: Anna ska tillbringa sommaren på Hokkaido, och väl där träffar hon Marnie, en flicka som inte dömer utan låter henne vara precis som hon är. Animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli.

Annons

Premiär: 1 april.

Ponyo på klippan vid havet

Handling: Animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli. Handlar om 5-årige Sôsuke som bor med sin mamma högt upp på en klippa vid havet. En dag hittar han en bedårande guldfisk som sköljts upp på stranden.

Premiär: 1 april.

Coffee & Kareem

Coffee & Kareem har premiär på Netflix i april 2020
Coffee & Kareem har premiär på Netflix i april.

Handling: Actionkomedi om en inkompetent polis som tvingas slå sig samman med sin flickväns jobbiga son när deras försök att umgås uppdagar en kriminell konspiration.

Premiär: 3 april.

Money Heist: The Phenomenon

Handling: Den här filmen tittar på varför och hur fenomenet ”Money Heist” skapade en våg av entusiasm runt om i världen.

Annons

Premiär: 3 april.

Get Him to the Greek

Handling: Musikkomedi om Aaron Green, en aspirerande producent, som har 72 timmar på sig att leverera den vilda rocklegenden Aldous Snow från London till Los Angeles för en comebackkonsert.

Premiär: 10 april.

Tigertail

Handling: Intim dramafilm om en man som reflekterar kring sin förlorade ungdomskärlek och resan från Taiwan till USA – samtidigt som han försöker återknyta kontakten med sin dotter.

Premiär: 10 april.

Love Wedding Repeat

Love Wedding Repeat har premiär på Netflix i april 2020
Love Wedding Repeat har premiär på Netflix i april

Handling: Romantisk komedi med karaktären Jack i fokus. Han får nämligen uppleva flera olika versioner av samma dag och tvingas ta itu med jobbiga gäster, fullständigt kaos och en möjlig romans på sin systers bröllop.

Annons

Premiär: 10 april.

Skolliv

Handling: I ett av Paris fattigaste områden utspelar sig denna komedi. Handlar om en skolkurator som försöker hjälpa socialt missgynnade elever, samtidigt som hon brottas med sina egna svårigheter.

Premiär: 10 april.

I ringens rampljus

Handling: Komedi med fokus på sport. Handlar om en ung kille som fajtas mot skräckinjagande motståndare i en tävling efter att hittat en magisk mask som ger honom superkrafter.

Premiär: 10 april.

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home har premiär på Netflix i april 2020
Annabelle Comes Home har premiär på Netflix i april.

Handling: Ryslig thriller om demondockan Annabelle som blir inlåst i paret Warrens samlarrum. Där väcker hon liv i de andra inlåsta onda andarna, och tillsammans väljer de samma offer: Warrens dotter och hennes vänner.

Annons

Premiär: 14 april.

Upgrade

Handling: Australiensisk thriller som handlar om Grey och hur hans liv drastiskt förändras när hans fru blir mördad. Fast besluten att hämnas får han ett erbjudande om att operera in ett chip i nacken som kan ta över hans kropp och ge den extraordinära egenskaper.

Premiär: 14 april.

Sergio

Handling: I kölvattnet av USA:s invasion av Irak ställs FN-diplomaten Sergio Vieira de Mello inför sitt livs svåraste uppdrag. Sergio är en verklighetsbaserad film.

Premiär: 17 april.

Betongrus

Handling: Verklighetsbaserat drama som kartlägger uppkomsten och fallet av två fastighetsbedragare i Tyskland.

Premiär: 17 april.

Ondskans arv

Handling: Kriminalfilm om kriminalinspektör Amaia Salazar som återvänder till Baztandalen för ett nytt fall – som har kopplingar till tidigare mord hon tagit sig an.

Premiär: 17 april.

Jord och blod

Handling: Said driver sedan många år ett sågverk i Ardennerna, där han anställer före detta ungdomsbrottslingar. En dag får han dock ovälkommet besök – av en kartell.

Annons

Premiär: 17 april.

El silencio del pantano

Handling: En framgångsrik, kallblodig brottförfattare blir involverad i ett kidnappningsfall medan han upptäcker korrupta band mellan politiker och den lokala maffian i Valencia.

Premiär: 22 april.

The Plagues of Breslau

Handling: Efter att en kropp har hittats sydd inuti en kohud upptäcker en Wrocław-detektiv att en mördare försöker att återskapa brott från 1700-talet.

Premiär: 22 april.

Extraction

Extraction har premiär på Netflix i april 2020
Extraction har premiär på Netflix i april.

Handling: Actionthriller om en orädd soldat som tar sig an sitt livs farligaste uppdrag – att frita den kidnappade sonen till en gangsterboss. Med Chris Hemsworth i huvudrollen.

Annons

Premiär: 24 april.

Rika på kärlek

Handling: Teto, som jobbar under falskt namn på sin rika pappas företag, blir plötsligt kär i Paula. Han säger att han kommer från en fattig familj – en lögn som snart får eget liv.

Premiär: 30 april.

Dangerous Lies

Dangerous Lies har premiär på Netflix i april 2020
Dangerous Lies har premiär på Netflix i april.

Handling: Efter att ha förlorat sitt servitrisjobb tar Katie i stället ett jobb som vaktmästare på ett stort gods i Chicago. Väl där kommer hon nära ägaren till gården, och när han plötsligt går bort namnger han Katie som sin enda arvtagare.

Premiär: 30 april.

Nya komedispecialer på Netflix i april

The Iliza Shlesinger Sketch Show

Handling: Komikern Iliza Shlesinger bjuder på en rolig och irrelevant blandning av knäppa karaktärer, snabba kommentarer och snack om populärkultur.

Premiär: 1 april.

David Batra: Elefanten i Rummet

David Batra: Elefanten i Rummet har premiär på Netflix i april 2020
David Batra: Elefanten i Rummet har premiär på Netflix i april.

Handling: Komikern David Batras Elefanten i rummet är Netflix första svenska standup-special. Handlar bland annat om hans fru, den förra moderatledaren Anna Kinberg Batra.

Annons

Premiär: 1 april.

Chris D’Elia: No Pain

Handling: Chris D’Elia intar scenen i Minneapolis för att dela med sig av sina tankar om bland annat självcensur och problematiska delfiner.

Premiär: 14 april.

Mauricio Meirelles: Levando o Caos

Handling: Den brasilianska komikern Mauricio Meirelles uppträder med en stand up-special i São Paulo.

Premiär: 16 april.

Middleditch & Schwartz

Handling: Komedishow med Thomas Middleditch och Ben Schwartz. Föreställningarna är helt baserade på slumpmässiga publikförslag.

Premiär: 21 april.

Yours Sincerely, Kanan Gill

Handling: Komikern Kanan Gills jämför målen i ett brev skrivet som tonåring till sitt framtida jag med hur hans liv ter sig i dag.

Premiär: 24 april.

Nya dokumentärer på Netflix i april

How to Fix a Drug Scandal

Handling: Två kemister begår ett chockerande brott som förlamar rättssystemet i en hel delstat – och får advokater, tjänstemän och tusentals intagna att ifrågasätta rättvisan.

Annons

Premiär: 1 april.

LA Originals

Handling: Estevan Oriol och Mister Cartoon är kända för sin anknytning till chicanokulturens gatu- och hiphopscen. I den här dokumentären får man följa deras resa från begåvade konstnärer till kulturpionjärer.

Premiär: 4 april.

The Innocence Files

Handling: Dokumentärserie i nio avsnitt som fokuserar på att utforska främmande fall – och syftar till att vända orättvisa övertygelser.

Premiär: 15 april.

Circus of Books

Circus of Books har premiär på Netflix i april 2002
Circus of Books har premiär på Netflix i april.

Handling: Under nästan fyra årtionden drev det anspråkslösa paret Karen och Barry Mason Circus of Books, en porrbutik i Los Angeles som blev en samlingsplats för HBTQ-personer.

Annons

Premiär: 22 april.

I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown

Handling: Kultur- och samhällsdokumentär som handlar om 16-åriga Cyntoia Brown som blir dömd till livstids fängelse. Snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och själva lagstiftningen. Är hon verkligen skyldig?

Premiär: 29 april.

A Secret Love

Handling: Året är 1947 och Pat Henschel och basebollspelaren Terry Donahue förälskar sig i varandra. Något som blir början på en 65 år lång kärlekshistoria och en kamp mot fördomar.

Premiär: 29 april.

Foto: Netflix, TT

LÄS MER: 

Alla nya serier och filmer på HBO i april 2020

Smarta funktionen gör att du kan kolla Netflix med vännerna

Netflix hårt belastat – tvingas sänka bildkvaliteten

Annons