Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Alla nya serier och filmer på HBO i mars 2019

01 mar, 2019 
AvSofia Börjesson
Tre filmer och serier på HBO som har premiär i mars.
Mars månad bjuder på ögongodis! Eller vad sägs om true crime-dokumentären The Case Against Adnan Syer som baseras på den populära podcasten Serial? Eller den nya vampyrserien What We Do In The Shadows? Här hittar du alla nyheter på HBO i mars!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mars är ju ändå rätt deppigt och grått – så varför inte tillbringa månaden framför månadens nya serier eller dokumentärfilmer?

Nya serier på HBO i mars

8 Days

Säsong 1

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Handling: Det är åtta dagar kvar till nedslag. En gigantisk meteor störtar mot jorden och förväntas slå ner mitt i Europa. Ingen tros överleva, och hela Europa är på flykt. Vad är det som blir viktigt när du bara har några dagar kvar i livet?

Bild från den nya serien 8 Days på HBO som kommer i mars.
Den nya serien 8 Days har premiär i mars. Foto: HBO

Premiär: 1 mars 2019.

Better Things

Säsong 3

Handling: Den ensamstående mamman Sam Fox kämpar sig fram som skådespelare i Los Angeles och tar samtidigt hand om sin mamma som bor tvärs över gatan.

Annons

Premiär: 1 mars 2019.

Channel Zero: Butcher’s Block

Säsong 3

Handling: Skräckantologin Channel Zero som baseras på internetfenomenet Creepypasta är tillbaka med ny säsong. Den här gången kretsar handlingen runt den unga Alice som nyligen flyttat till en ny stad.En rad mystiska försvinnanden inträffar i stadens mest utsatta kvarter, och snart upptäcker Alice och hennes syster att det är något som lurar på invånarna i staden.

Ny säsong av Channel Zero på HBO.
Nya säsongen av skräckantologin Channel Zero har premiär i mars. Foto: HBO

Premiär: 1 mars 2019.

A.P. Bio

Säsong 2

Handling: Jake Griffin är en utskämd Harvardlärare som missat sitt drömjobb och därför tvingas återvända till Toledo, Ohio och ta jobb som biologilärare. Men han tänker inte lära ut någon biologi – istället drar han personlig nytta av de högpresterande eleverna.

Annons

Premiär: 8 mars 2019.

The Case against Adnan Syed

True crime-dokumentärserie

Handling: Fallet Adnan Syed uppmärksammades internationellt genom den enormt populära podcasten Serial. Denna dokumentärserie handlar om mordet på Hae Min Lee 1999, och hennes relation till Adnan Syed som senare dömdes för mordet. I dag står han inför en ny prövning efter att ha suttit i fängelse i 18 år.

Premiär: 11 mars 2019.

No Offence

Säsong 3

Handling: En högerextrem grupp ställer till det för Viv Deerings utredningsteam vid polisstationen Friday Street i Manchester, och en borgmästarkandidat blir plötsligt måltavla.

Premiär: 13 mars 2019.

The Good Fight

Säsong 3

Handling: Kan Diane Lockhart

Världen har blivit galen. Diane Lockhart (Christine Baranski) försöker klura ut om det går att stå emot en galen administration utan att själv bli galen och Adrian Boseman (Delroy Lindo) och Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) kämpar på i en värld där de advokater som berättar den bästa historien triumferar över dem som har bäst fakta. Lucca Quinn (Cush Jumbo) har sin baby och en ny kärlek och Maia Rindell (Rose Leslie) hittar en ny Mefistofeles i Roland Blum (Michael Sheen); en advokat som personifierar korruption.

The Good Fight säsong 3 har premiär i mars.
The Good Fight säsong 3 har premiär i mars. Foto: HBO

Premiär: 14 mars 2019.

Billions

Säsong 4

Handling: Alla är ute efter hämnd i den fjärde säsongen av Billions. En skör men högeffektiv allians har bildats mellan före detta fiender för att bekämpa rivalerna. Men hur högt är priset för att tillfredsställa sina behov?

Annons

Premiär: 18 mars 2019.

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Säsong 1

Handling: Författaren bakom Pretty Little Liars, Sara Shepard, har även skrivit bokserien The Perfectionists som nu blir serie. Bakom varje perfekt person döljer sig en hemlighet, en lögn och behovet av ett alibi. Ingenting är vad det ser ut att vara bland de välrenommerade och överpresterande invånarna i Beacon Hights, och perfektionshysterin leder till stadens första mord.

Pretty Little Liars: The Perfectionists har premiär på HBO i mars.
Pretty Little Liars: The Perfectionists har premiär på HBO i mars. Foto: HBO

Premiär: 21 mars 2019.

The Act

True crime-dokumentärserie (säsong 1)

Handling: I denna ny true crime-dokumentärserie får vi följa en karaktär i en hel säsong. I den första delen, The Act, handlar det om den ensamstående mamman Dee Dee som övertygade omgivningen om att hennes dotter, Gypsy, var svårt sjukt, trots att hon var helt frisk. När Dee Dee till slut hittas död blir alla chockade av att höra om Gypsys inblandning i mordet.

Annons

Premiär: 21 mars 2019.

Knightfall

Säsong 2

Handling: Det legendariska medeltida brödraskapet och de krigande munkarna får liv i säsong 2 av Knightfall. Denna gång ansluter sig Mark Hamill (Star Wars) i rollen som Talus, en ärrad krigsveteran bland tempelriddarna som överlevt tio år i fångenskap. Hans uppdrag blir att träna orderns nya rekryter.

Premiär: 26 mars 2019.

What We Do In The Shadows

Säsong 1

Handling: En serie baserad på filmen med samma namn. Vi får följa vardagen för några vampyrer som levt tillsammans i hundratals år i Staten Island. Vi får lära känna karaktärer som den förföriska Nadja, spjuvern Laszlo och den gamla krigskämpen tillika självutnämnda ledaren Nandor.

What We Do In The Shadows är HBO:s nya vampyrserie.
What We Do In The Shadows är vampyrserien som har premiär i mars. Foto: HBO

Premiär: 28 mars 2019.

Gomorrah

Säsong 4

Handling: Baserad på Robert Savianos bästsäljare – berättelsen inifrån Camorran sett ur den 30-åriga Ciros perspektiv, gudfaderns högra hand. Efter ett chockerande avslut på den tredje säsongen måste nu Genny och Patrizia hitta en ny maktbalans medan Enzo och Valerio befäster sitt ledarskap över gängen i Neapels downtown. Alla möter nya hot och hänsynslösa fiender.

Premiär: 30 mars 2019.

Nya filmer på HBO i mars

Communion

Dokumentärfilm

Communion är en ny dokumentär som handlar om Ola.
Den polska dokumentären Communion har premiär i mars. Foto: HBO

Handling: Den polska flickan Ola är 14 år gammal och lever i en instabil familj där hon tar allt ansvar för hemmet och den autistiske brodern Nikodem. Snart är det dags för Nikodems första nattvard, och givetvis blir det Ola som får planera och sköta även den. Communion var en av 15 kandidater till årets Oscarsnomineringar inom dokumentärkategorin.

Annons

Premiär: 1 mars 2019.

One Nation Under Stress

Dokumentärfilm

Handling: För första gången på 100 år har livslängden för amerikaner minskat. Doktor Sanjay Gupta upptäcker en epidemisk rörelse av självförvållad död och misär, skapad av narkotika, kroniska leversjukdomar, självmord och mer och mer stress.

Premiär: 26 mars 2019.

Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Dokumentärfilm

Handling: Elisabeth Holmes hoppade av universitetet och startade företaget Theranos som skulle revolutionera hälsovården. Tio år senare var Theranos värderat till 9 miljarder dollar vilket gjorde Holmes – som kallades ”den nästa Steve Jobs” – till den yngsta självskolade, kvinnliga miljardären i världen. Två år senare avslöjades Theranos som en stor bluff och blev värdelöst.

Premiär: 31 mars 2019.

Läs mer:

Tv-serien Beverly Hills 90210 gör comeback – då har den premiär

Handmaids Tale-regissören gör ny serie – där kvinnorna har makten

Annons