Alla nya filmer och serier på Netflix i maj 2019

Wine Country och många fler releaser på netflix i maj 2019.

Ny månad betyder nytt material på Netflix, och bland nyheterna den här gången hittar vi bland annat den andra säsongen av The Rain med svenska Alba August. Här är alla nya tv-serier, filmer och dokumentärer på Netflix i maj 2019.
02 maj, 2019

Är det dags att hitta en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en häpnadsväckande dokumentär? Oavsett vad har du alla möjligheter att tillfredsställa ditt tv-behov. Netflix har nämligen uppdaterat sitt utbud och släppt flera spännande nyheter i maj. Här är en sammanställning över streamingtjänstens nya titlar!

Nya serier på Netflix i maj 2019

Undercover, säsong 1

Två poliser infiltrerar en drogkungs verksamhet genom att låtsas vara ett par på campingplatsen där han tillbringar helgerna. Serien är belgisk och baserad på verkliga händelser.

Premiär: 3 maj

Flinch, säsong 1

Läskigt tävlingsprogram där modiga deltagare ställs inför utmaningar där de måste vara alldeles stilla. Rycker de till kan de råka ut för mycket läskiga saker.

Premiär: 3 maj

Dead To Me, säsong 1

Dramakomedi där en änka är på jakt efter föraren som körde på hennes man i en smitningsolycka. Under tiden blir hon vän med en excentrisk optimist som bär på en mycket mörk hemlighet.

Premiär: 3 maj

Tuca & Bertie, säsong 1

Animerad komedi om två 30-åriga kvinnor, en tokig tukan och en tystlåten taltrast, som delar lägenhet och liv.

Premiär: 3 maj

Abyss, säsong 1

En koreansk romantisk science fictionserie där en åklagare avlider i en olycka – men senare återuppstår som en helt annan person. Hon märker också att hon inte är ensam om detta.

Premiär: 6 maj

Lucifer, säsong 4

Djävulen har tröttnat på att vara chef i helvetet och drar till Los Angeles, där han öppnar nattklubb och slår sig ihop med en mordutredare.

Premiär: 8 maj

Tiny House Nation, säsong 1

Ett inrednings- och fixarprogram där John Weisbarth och Zack Giffin hjälper folk i USA att förbereda sig för att bo stort på liten yta.

Premiär: 9 maj

Easy, säsong 3

Seriens sista säsongen där ett gäng vänner i Chicago kämpar att överleva i en labyrint av kärlek, sex och ny teknik.

Premiär: 10 maj

El Recluso, säsong 1

En före detta marinkårssoldat tar sig in i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks för att ha kidnappat dottern till en amerikansk domare.

Premiär: 10 maj

The Society, säsong 1

Tonåringarna i den välmående staden West Ham tvingas skapa ett eget samhälle för att överleva efter att alla andra invånare försvunnit under mystiska omständigheter.

Premiär: 10 maj

Jailbirds, säsong 1

I ett fängelse i Sacramento slåss de kvinnliga fångarna om inflytande – och med varandra – för att göra livet på insidan så drägligt som möjligt.

Premiär: 10 maj

Patriot Act with Hasan Minhaj, säsong 3

Ny omgång avsnitt där komikern Hasan Minhaj ger sina synpunkter på aktuella händelser inom nyheter, politik och kultur.

Premiär: 12 maj

The Rain, säsong 2

Andra säsongen av den danska science fictionserien. Simine och hennes vänner är fast i Zonen. De måste hitta ett botemedel mot viruset Rasmus bär – innan det dödar honom och resten av mänskligheten.

Premiär: 17 maj

White Gold, säsong 2

Brittisk komediserie som utspelar sig i 1980-talets Essex. Den kaxige försäljaren Vincent Swan har blivit av med ett problem, nu måste han kämpa mot en gangsterledare och ett rivaliserande företag som försöker ta marknadsandelar av Vincents skumma affärer med plast.

Premiär: 17 maj

It’s Bruno, säsong 1

En komediserie där man följer en man och hans älskade hund på promenader längs Brooklyns gator.

Premiär: 17 maj

Nailed It!, säsong 3

Nicole och Jacques är tillbaka med en ny säsong av misslyckade tårtor. Tre tävlande med minimala kunskaper i köket ska återskapa storartade delikatesser. Vinnaren får 10 000 dollar. Juryn får ont i magen.

Premiär: 17 maj

Slasher, säsong 3

En ung kvinna återvänder till småstaden där hennes föräldrar mördades. Då upptäcker hon att mördaren är fortfarande aktiv.

Premiär: 23 maj

Till havs, säsong 1

Flera mystiska dödsfall inträffar på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien under 1940-talet. En sak är säker: mördaren är kvar på båten.

Premiär: 24 maj

She’s Gotta Have It, säsong 2

Baserad på filmen med samma namn av Spike Lee. Nola Darling, kvinnan med tre älskare, åker till Puerto Rico.

Premiär: 24 maj

What/If, säsong 1

En mörk thrillerserie där ett nygift par med ekonomiska problem accepterar ett lukrativt men moraliskt tveksamt erbjudande från en mystisk kvinnlig välgörare.

Premiär: 24 maj

How To Sell Drugs Online (Fast), säsong 1

Tysk serie om en nördig kille som försöker imponera på sitt ex genom att sälja knark på nätet. Affärerna blir extremt lyckade och han blir snart en av de stora aktörerna. Inspirerad av verkliga händelser.

Premiär: 31 maj

Vis a Vis

Macarena döms till sju års fängelse för brott hennes boss begått. Nu försöker hon anpassa sig till en värld fylld av mycket farliga kvinnor.

Premiär: 31 maj

Bad Blood, säsong 2

Fem år efter maffiabossen dött är det en ny knarkkung i Montreal. Sedan dyker det upp en ny generation mafiosos från Italien som vill ta över.

Premiär: 31 maj

Good Girls, säsong 2

I säsong 2 måste de tre kvinnorna ta ansvar för deras kriminella beteende. Ska de klara det utan att begå nya brott?

Premiär: 31 maj

When They See Us

En serie skapad, skriven och regisserad av Ava DuVernay, som avslöjar hur det amerikanska rättssystemet kollapsade under det så kallade Central Park Five-målet.

Premiär: 31 maj

Nya filmer på Netflix i maj 2019

Jo Pil-ho: Gryende vrede

En korrupt polis som försöker undvika en hårdnackad internutredare slår sig motvilligt ihop med en trotsig tonåring för att avslöja en konspiration.

Premiär: 3 maj

Allt är bra

Tysk film om en kvinna som blir våldtagen av sin chefs svåger. När hon bestämmer sig för att glömma och gå vidare får hennes tystnad oanade konsekvenser.

Premiär: 3 maj

Trots allt

När mamman dör får de fyra systrarna insyn i en chockartad familjehemlighet. De ger sig i väg för att hitta sanningen om familjens släktband.

Premiär: 3 maj

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Den ensamstående mamman Liz faller för Ted Bundy och vägrar tro på sanningen om hans brott i flera år. Ett drama baserat på verkliga händelser.

Premiär: 3 maj

The Last Summer

En grupp ungdomar från Chicago brottas med sina drömmar, relationer och identiteter under den sista sommaren innan college.

Premiär: 3 maj

Shéhérazade

17-åriga Zac har precis släppts ur fängelse och tvingas kämpa för sin existens i Marseille. Där förälskar han sig i den unga prostituerade Shéhérazade.

Premiär: 10 maj

Dry Martina

Martina var en berömd sångerska i Argentina på 1990-talet. Men en händelse med ett fan tvingade henne i frivillig exil i Chile.

Premiär: 10 maj

Wine Country

När ett kompisgäng ger sig iväg på en födelsedagsresa till Napa Valley förvandlas den noggrant planerade helgen snabbt till ett vinindränkt kaos.

Premiär: 10 maj

Good Sam

Dramafilm om en nyfiken tv-reporter i New York som undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.

Premiär: 16 maj

Med livet som insats

En dramatisk händelse från 2012 får filmskaparen Hernán Zin att intervjua andra krigskorrespondenter om det pris de tvingas betala för att arbeta i krigszoner.

Premiär: 17 maj

See You Yesterday

Två tonåringar försöker fullända sina egentillverkade tidsmaskiner så att de kan åka tillbaka och förhindra en tragedi. Producerad av Spike Lee.

Premiär: 17 maj

Rim of the World

Fyra lite annorlunda campare måste samarbeta för att rädda världen när jorden invaderats av utomjordingar.

Premiär: 24 maj

The Perfection

En thriller med snabba vändningar där en lovande cellist återförenas med sina tidigare lärare efter ett långt uppehåll, men upptäcker att de är upptagna med en ny talang.

Premiär: 24 maj

Chopsticks

Livet förändras för en begåvad men osäker kvinna när hon tar hjälp av en mystisk bedragare för att ta tillbaka sin stulna bil från en Mumbai-gangster.

Premiär: 30 maj

Always Be My Maybe

Alla vännerna antog att Sasha och Marcus skulle bli ett par i skolan. Men inte Sasha och Marcus. När de träffas igen efter 15 år börjar de undra om det kanske ändå är värt ett försök.

Premiär: 31 maj

Nya dokumentärer på Netflix i maj 2019

Knock Down The House: Kampen om kongressen

Fyra beslutsamma kvinnor – bland andra Alexandria Ocasio-Cortez – utmanar pengastinna politiker under 2018 års amerikanska kongressval.

Premiär: 1 maj

Min regnbågsfamilj – en personlig berättelse

En homosexuell filmskapare bildar familj i USA. Han har dokumenterat mötet med sin kärleksfulla, men konservativa, kinesiska släkt och hur de försöker acceptera relationen.

Premiär: 3 maj

ReMastered: The Lion’s Share

Den populära låten The Lion sleeps tonight drog in 15 miljoner dollar i royaltypengar. Men var tog egentligen miljonerna vägen? I den här dokumentären spårar Rian Malan låtskrivaren Solomon Linda och hans familj som lever i slummen i Soweto i Sydafrika.

Premiär: 10 maj

1994

Med hjälp av arkivbilder och nyinspelade intervjuer får vi en närmare inblick i den mexikansk politik 1994 – året då Luis Donaldo Colosio blev mördad.

Premiär: 17 maj

Killer Ratings

En true crime-dokumentär om en brasiliansk programledare som bokstavligt gick över lik för bra tittarsiffror. Han använde sin egen kriminal-show för att både berätta om – och – dölja sina egna mord.

Premiär: 31 maj

Nya barnfilmer på Netflix i maj 2019

Cupcake & Dino – till er tjänst, säsong 2

Bröderna är tillbaka för nya upptåg. Inget jobb är för stort eller dumt för den här dynamiska duon.

Premiär: 3 maj

Sanna och regnbågslandet, säsong 2

Tillsammans med sina vänner kan man lösa alla problem, och vänskap finns det gott om i Regnbågslandet. Nosesson och Sanna kommer till undsättning.

Premiär: 3 maj 2019

Malibu Rescue

Efter en lång rad upptåg får Tyler det hett om öronen och tvingas tillbringa sommaren med att träna för ett elitprogram för unga badvakter.

Premiär: 13 maj

Chip & Potato

En älskvärd mops och musen som är hennes bästa vän börjar på förskolan, välkomnar nya syskon och lär sig att bli en del av samhället i denna serie för förskolebarn.

Premiär: 17 maj

Prinsen av Peoria, säsong 2

En spexig prins vill uppleva livet som en vanlig tonåring, och lämnar sitt kungarike för en anonym tillvaro hos en ensamstående mamma och hennes ordentlige son.

Premiär: 20 maj

Alla premiärdatum och titlar kan ändras, flera filmer och serier kan även tillkomma.

Läs mer:

Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i maj 2019

Alla nya serier och filmer på Viaplay i maj 2019