Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Alla nya filmer och serier på Netflix i april 2019

27 mar, 2019 
AvEmma Castman
Ny månad betyder nytt material på Netflix, och bland nyheterna denna gång hittar vi bland annat streamingstjänstens första svenskspråkiga serie Störst av allt. Här är alla nya tv-serier, filmer och dokumentärer på Netflix i april 2019.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är det dags att hitta en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en romantisk komedi? Oavsett vad har du hittat rätt! Netflix har nämligen släppt alla sina nyheter för april månad – och vi har sammanställt allt nytt till dig. Här är hela listan!

Nya serier på Netflix i april 2019

Chilling Adventures of Sabrina, säsong två

Handling: Sabrina tonårshäxan, fast med mer svärta. I säsong två utforskar Sabrina sin mörka sida och lär sig mer om sitt ursprung. Samtidigt kämpar hon med att behålla vänskapen med sina dödliga vänner och slits mellan två kärlekar.
Premiär: 5 april

Störst av allt

Handling: Svensk originalserie för Netflix, baserad romanen Störst av allt av Malin Person Giolito. En välbärgad Stockholmsförort chockas av en skoltragedi, och en till synes välanpassad tonårstjej står plötsligt anklagad för mord. I serien spelar bland andra Felix Sandman, Hanna Ardéhn och William Spetz.
Premiär: 5 april

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tips på nya serier och filmer på Netflix 2019
Felix Sandman och Hanna Ardéhn är två av skådespelarna i Störst av allt. Foto: Nikola Predovic/Netflix

Tijuana

Handling: När en framstående politiker blir mördad riskerar de orädda journalisterna på Frente Tijuana sina liv för att ta reda på sanningen.
Premiär: 5 april

Annons

Persona: Fyra berättelser

Handling: Olika personligheter utforskas i den här samlingen kortfilmer, skapad av fyra olika kritikerrosade sydkoreanska regissörer.
Premiär: 5 april

Romarriket, säsong tre

Handling: Dramadokumentären har kommit fram till Caligula, en gång älskad av militären och folket, men som efter att ha blivit kejsare omvandlats till en grym sadist.
Premiär: 5 april

You vs. Wild

Handling: En interaktiv serie där tittarna ska fatta beslut åt äventyraren Bear Grylls så att han kan överleva och klara sina uppdrag i de mest karga miljöerna på jorden.
Premiär: 10 april

Black Summer

Handling: Den här serien utspelar sig i Z Nation-världen, och följer en specialstyrka som kämpar för en strimla hopp under zombieapokalypsens mörkaste timmar.
Premiär: 11 april

Huge in France

Handling: Dramakomedi om en berömd fransk komiker som, när han flyttar till Los Angeles för att komma närmare sin son, upptäcker att hans kändisskap i Paris faktiskt inte gör någon som helst nytta i Kalifornien.
Premiär: 12 april

Special

Handling: Komediserie om en homosexuell man med en CP-skada som bestämmer sig för att låtsas att han fallit offer för en olycka, i hopp om att äntligen kunna leva det liv han vill.
Premiär: 12 april

Special är en serie på Netflix som kommer i april 2019
Ryan O’Connell, Jessica Hecht och Punam Patel är några av skådespelarna i Special. Foto: Netflix

My First First Love

Handling: Sydkoreansk tonårsserie om ett gäng ungdomar som flyttar ihop med varandra. Tillsammans får de uppleva kärlek, vänskap och lite därtill.
Premiär: 18 april

Annons

Samantha!, säsong två

Handling: Samantha var barnstjärna på 80-talet. Nu gör hon sitt bästa för att klamra sig fast vid kändisskapet och smider extremt korkade planer för att åter hamna i rampljuset.
Premiär: 19 april

Selection Day, säsong två

Handling: Två talangfulla cricketspelare försöker göra sig fria från sin dominanta pappa och besegra systemet. Anledning? De vill hitta sig själva och förverkliga sina egna drömmar.
Premiär: 19 april

Bonding

Handling: En mastersstudent på ett universitet i New York extraknäcker som dominatrix. Hon värvar sin bästa kompis från gymnasiet så att han kan bli hennes assistent.
Premiär: 24 april

The Protector, säsong två

Handling: En ung man i Istanbul upptäcker att han har kopplingar till ett gammalt hemligt sällskap och ger sig ut på ett uppdrag för att rädda staden från en odödlig fiende.
Premiär: 26 april

The Protector, säsong två har premiär på Netflix i april
I The Protector spelar bland annat Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan och Hazar Ergüçlü. Foto: Netflix

Yankee

Handling: Dramaserie om en ung man från Texas som tar sig över gränsen till Mexiko för att bli en ökänd knarkbaron.
Premiär: 26 april

Annons

Chambers

Handling: En ung kvinna får ett nytt hjärta, men det är något som inte stämmer. Helt uppslukad av mysteriet som omgärdat det donerade hjärtat som räddat hennes liv börjar hon plötsligt ta över donatorns personlighetsdrag.
Premiär: Under april

Nya filmer på Netflix i april 2019

How to be a latin lover

Handling: Maximos lottovinst i livet var att gifta sig med en mycket rik och mycket äldre kvinna. 25 år senare, bortskämd och uttråkad, vaknar han upp bredvid sin nu 80-åriga fru och får sitt livs chock.
Premiär: 1 april

Unicorn Store

Handling: En nyckfull konstnär som lämnat konstskolan och börjat jobba på kontor får plötsligt chansen att uppfylla sin dröm om att adoptera en enhörning.
Premiär: 5 april

Ocean’s Eight

Handling: Sandra Bullock spelar Debbie Ocean som samlar sina tjejkompisar för att utföra en stöt mot den årliga galan på Metropolitan-teatern.
Premiär: 8 april

Ocean's Eight har premiär på Netflix i april
Ocean’s Eight är en amerikansk film regisserad av Gary Ross. Foto: CAP/MFS/CAPITAL PICTURES/TT

A Land Imagined

Handling: En kinesisk byggarbetare försvinner mystiskt i Singapore. En polis med sömnproblem försöker sätta sig in i byggarbetarens liv för att lösa försvinnandet.
Premiär: 12 april

Annons

Vem tar du med till en öde ö?

Handling: Livet för fyra kompisar som delar lägenhet vänds plötsligt upp och ner när en hemlighet avslöjas under deras sista kväll tillsammans.
Premiär: 12 april

The Perfect Date

Handling: High school-eleven Brooks Rattigan vill spara pengar till college och skapar därför en dejtingapp där han erbjuder sig att låtsas vara någons pojkvän.
Premiär: 12 april

The Silence

Handling: När världen attackeras av hemska varelser som jagar med hjälp av sin hörsel söker en tonårstjej och hennes familj skydd utanför staden, där de träffar på en mystisk sekt.
Premiär: 12 april

Star Wars: The Last Jedi

Handling: Rey befinner sig Lukes ö för att lära sig mer om kraften och för att få hjälp i kriget mot ”The first order”. Luke vägrar att lära henne att bli en Jedi eftersom Kylo Ren gick över till den mörka sidan när han tränade honom, men går motvilligt med på att visa henne kraften till slut. Det här är den näst sista delen i Star Wars-serien.
Premiär: 16 april

Annons

Bridget Jones dagbok

Handling: Populär komedifilm från 2001 där Bridget, spelad av Renée Zellweger, letar efter kärlek samtidigt som hon skriver en rapp dagbok.
Premiär: 17 april

Bridget Jones dagbok har premiär på Netflix i april
Bridget Jones dagbok är en brittisk komedifilm från 2001 Foto: Rights Managed/TT

About Time

Handling: Film från 2013 där 21-åriga Tim upptäcker att han kan resa i tiden och ändra i sitt liv. Men att hitta en flickvän är inte så enkelt som det kan verka.
Premiär: 17 april

The World’s End

Handling: Fem kompisar återförenas i sin hemstad för att klara av utmaningen de inte lyckades med för 20 år sedan – tolv öl på tolv pubar. Men något är fel och i stället tvingas de rädda världen från utrotning.
Premiär: 17 april

Annons

Music Teacher

Handling: Musikalfilm där en känslomässigt tyngd musiklärare i en småstad är bränd av sitt förflutna. Han riskerar allt för att återuppta kontakten med en tidigare elev som nu är berömd.
Premiär: 19 april

Someone Great

Handling: När musikjournalisten Jenny överraskande blir dumpad av sin pojkvän måste hon gå vidare på egen hand – men först väntar ett oförglömligt äventyr med hennes bästa vänner.
Premiär: 19 april

Nya dokumentärer på Netflix i april 2019

Our Planet

Handling: Naturserie av David Attenborough där tittarna får uppleva våra planeters naturliga skönhet och utforska hur klimatförändringarna påverkar alla levande varelser.
Premiär: 5 april

Our planet har premiär på Netflix i april
Our Planet är en naturserie av David Attenborough. Foto: Darren Williams/Silverback/Netflix

Brené Brown: The Call to Courage

Handling: Den bästsäljande författaren Brené Brown diskuterar vad som krävs för att våga ta ställning i en kultur som präglas av knapphet, rädsla och osäkerhet.
Premiär: 19 april

Annons

Grass is Greener

Handling: Dokumentärfilm där experter diskuterar USA:s komplicerade relation till marijuana.
Premiär: 20 april

Street Food

Handling: Dokumentärserie från skaparna av Chef’s Table där tittarna får följa med på en global kulturresa där man får upptäcka spännande gatumat och lära sig mer om människorna bakom rätterna.
Premiär: 26 april

ReMastered: Devil at the Crossroads

Handling: Robert Johnson var en av tidernas mest inflytelserika bluesgitarrister. Redan innan hans tidiga död undrade fansen om han hade slutit en pakt med djävulen.
Premiär: 26 april

Nya barnfilmer på Netflix i april 2019

Spirit på fria vidder, säsong åtta

Handling: Det händer massor för storstadstjejen Lucky och hennes vänner i sista säsongen av Spirit.
Premiär: 5 april

Trolls: Ett gäng med sväng, säsong sex

Handling: Biggie hittar på en ny dans och Guy gör något helt nytt av en campingresa.
Premiär: 9 april

Trolls har premiär på Netflix i april
Säsong sex av barnfavoriten Trolls har premiär på Netflix i april. Foto: Netflix

Mäktiga lilla Bheem

Handling: En oskuldsfull liten unge ställer till med bus och äventyr i sin indiska hemstad med sin gränslösa nyfikenhet och sitt enorma mod.
Premiär: 12 april

Annons

Problembarnet Nick

Handling: En familjs tillvaro vänds upp och ner när en ung, slipad bedragare dyker upp och påstår sig vara en avlägsen släkting.
Premiär: 15 april

Minimonster – vänner för alltid

Handling: Under årets första vårkväll samlas minimonstren och deras familjer för att äta och ha roligt i parken och leka med sina urgulliga monsterhusdjur.
Premiär: 16 april

Pinky Malinky, säsong två

Handling: Pinky Malinky gillar äventyr med sina bästa kompisar. Hon sprider också glädje och gillar att busa.
Premiär: 22 april

She-Ra och prinsessrebellerna, säsong två

Handling: När Adora hittar ett magiskt svärd förvandlas hon till superhjälten She-Ra. Hon ansluter sig till prinsessrebellerna.
Premiär: 26 april

Alla premiärdatum och titlar kan ändras, flera filmer och serier kan även tillkomma.

Läs mer:

Här är alla nya serier och filmer på HBO i april 2019

Alla nya serier och filmer på Netflix i mars 2019

Annons