Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alida Morbergs stöd till kärleken Bill Skarsgård

16 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Bill Skarsgård och Alida Morberg.
Bill Skarsgård och Alida Morberg jobbar tillsammans i nya serien Clark. Nu visar hon sitt stöd till pojkvännen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollenBrand logo
Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen

Snart kommer tv-serien Clark till Netflix. Den kommer följa den kända svenska bankrånaren Clark Olofsson, och i huvudrollen ser vi ingen mindre än Bill Skarsgård.

Det här uppmärksammar hans flickvän Alida Morberg på Instagram.

”Snart kan ni se min älskling som Clark på Netflix där även jag dyker upp litegran”, skriver hon.

Alida Morberg om att jobba med Bill Skarsgård

Hon har tidigare berättat för Aftonbladet hur det varit att jobba ihop med sin partner.

– Efter nyår ska jag för första gången filma med Bill. Det är mycket sexscener i serien och i och med att vi är ett par, så skulle det bli kladdigt. Därför spelar jag typ den enda kvinnan som Clark inte sätter på (skratt). En 80-talsbrutta som sätter honom på plats, berättade hon i slutet av 2020.

Annons

Och att Bill Skarsgård ska spela en lite problematiskt figur är inget som oroar henne.

– Jag tycker det är kul att Bill får göra en utmanande roll. Clark är ju inte så lite empatistörd, säger hon.

Under tiden som hon spelade in Clark blev Alida Morberg sjuk i covid-19, och detta samtidigt som hon också spelade in Mer panik i tomeverkstan. Det gjorde att hon missad en hel del scener som hon var tvungen att spela in under kort tid.

– Det blev stressigt och intensivt. Jag var också själv med min dotter då. Jag har nog aldrig gjort så mycket scener per dag. Samtidigt är jag tacksam att jag blev frisk väldigt fort. Det var också god stämning och vi samarbetade väldigt bra, säger hon till Expressen.

Dotter besökte mamma på jobbet

Tack och lov kunde också dotter Oona, som hon och Bill Skarsgård fick 2018, komma och hälsa på under inspelningen av julserien.

– Hon tycker det är så kul med tomten och var jättetaggad. Jag kände att det var kul att göra detta när jag har barn själv, säger Alida Morberg till tidningen och tillägger:

– Hon förstår att mamma klär ut sig. Vi har ganska roliga kläder. Och hon är inne i en period nu när hon gillar att klä ut sig, prinsessa och kung och så där. Jag tror hon förstår ganska mycket och hon ser sin släkt på tv ibland. Det blir som att vi leker.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons