Alida Morberg om svårigheterna att jobba ihop med Bill Skarsgård

15 jul, 2022 
AvSaga Pettersson
Alida Morberg om svårigheterna att jobba ihop med Bill Skarsgård
Vi såg paret Alida Morberg och Bill Skarsgård skådespela mot varandra för första gången i Clark. Nu berättar Alida hur det var att jobba ihop med kärleken.
Annons
VIDEO: Här är detaljerna du inte visste om Netflix-serien Clark
VIDEO: Här är detaljerna du inte visste om Netflix-serien Clark

Alida Morberg och Bill Skarsgård delar både yrkesroll och familjeliv. Paret har hängt ihop i sju år, är föräldrar till dottern Oona och ägnar sig båda två åt att skådespela.

Nyligen såg vi både Bill och Alida i Netflix-serien Clark, där Bill axlade huvudrollen som Clark Olofsson och Alida spelade journalisten Sussi. Som Clark och Sussi medverkade Bill och Alida för första gången i samma produktion.

Alida Morberg om att spela mot Bill Skarsgård i Clark

– Vi var absolut nervösa. Det går inte att på förhand veta hur det faktiskt är att jobba ihop med sin partner. Jag tror att det är lätt att vara mycket i sitt huvud ibland, tänka ut skräckscenarion i förväg. Men det är viktigt att våga utsätta sig för nya saker och nu blev resultatet jättebra, säger Alida Morberg nu i en ny intervju med Plaza kvinna.

Annons
Alida Morberg och Bill Skarsgård.
Alida Morberg och Bill Skarsgård.Hans Shimoda/TT

Något som paret dock inte var bekväma med var att spela ett par. Alida fick till en början höra att hon skulle spela en av Clarks flickvänner i serien.

– Först fick jag höra att jag kanske skulle spela Clarks flickvän. Bill och jag pratade om det och det kändes inte helt bra. Det hade varit annorlunda om vi inte var ett par privat. Nu kände vi båda att det måste vara på lika premisser med likvärdiga roller, säger Alida Morberg.

SE OCKSÅ: Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen
SE OCKSÅ: Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen
Annons

”Vi vill gärna jobba ihop igen”

Men, efter att ha spelat sina första roller mot varandra är det något de kan tänka sig göra om!

– Vi har faktiskt pratat om att vi gärna vill jobba ihop igen. Det var jättekul att det fungerade och nu känner vi båda ett annat slags lugn, säger Alida Morberg vidare till tidningen.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar