Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Alicia Vikanders nya kärlekslycka: "Jätteglada"

21 jun, 2017 
AvJohanna Lejon
Alicia Vikander har blivit sambo. Nu har hon och pojkvännen Michael Fassbender flyttat ihop.
Annons

Sveriges stora stjärna Alicia Vikander kan nu titulera sig för sambo. Hon och pojkvännen Michael Fassbender har nämligen flyttat ihop, rapprterar flera stora brittiska medier.

– Michael och Alicia har officiellt flyttat in tillsammans efter att hon tillbringat så mycket tid i Storbritannien och spelat in den nya Tomb raider-filmen, avslöjar en uppgiftslämnare för tidningen The Sun.

Michael Fassbender har lämnat sitt tidigare boende i London för att starta på ny kula med Alicia, skriver The Sun.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Han har aldrig bott med en flickvän på riktigt innan men de är verkligen kära. De har flera ställen de kallar hemma men det här är den enda platsen som officiellt är bådas och de är jätteglada, säger tidningens uppgiftslämnare.

Michael Fassbender och Alicia har varit ett par sedan 2014, då de inledde en relation under arbetet med filmen Fyren mellan haven.

Foto IBL

Annons