Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Alicia Vikander medverkar i Lunes musikvideo

20 maj, 2020 
Av
alicia vikander
Se skådespelerskan Alicia Vikander dansa loss i vännen Lunes nya musikvideo! Självklart har den spelats in på distans vilket i Hollywoodstjärnans fall betyder från sitt isolerade hem i Frankrike.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 saker du vill veta om Alicia VikanderBrand logo
10 saker du vill veta om Alicia Vikander

Den svenska alternativa popartisten Lune har bjudit in elva vänner för att tillsammans och över videolänk skapa en musikvideo som ska påminna om ”kvällen du gör dig redo för att gå ut men bestämmer dig för att stanna hemma med dina tjejkompisar.”

– Det finns ett speciellt band mellan tjejer som kan kännas när vi kopplar upp oss på den renaste kärleksfrekvensen. Jag vill dela den kärleken genom skärmen. Alla är inbjudna. Följ med i rörelserna och skåla med oss. Everlove!, säger Lune om sin video.

Dansar en gemensam koreografi

Låten heter WiFi Talk och med i tjejgänget är den Oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander. Vi ser hur hon kopplar upp sig i ett videosamtal och vinkar till kameran innan låten drar igång och hon, precis som de andra tjejerna, börjar röra sig till musiken i en synkroniserad dans. Tjejerna skålar, skrattar och ser ut att ha en fab stund tillsammans under videons gång.

Annons

Lunes tidigare hits

Artisten Lune har tidigare hörts sjunga på Swedish House Mafias hitsingel Leave The World Behind och Teenage Crime med Adrian Lux. Hon släppte sitt debutalbum 2013 och jobbar förutom artist även som låtskrivare, dansare och visuell kreatör. 

Känner du föresten igen låten WiFi Talk? Det är inte konstigt alls i så fall. Den är skriven tillsammans med Oskar Linnros  som släppte den på svenska redan 2017 på albumet Väntar på en ängel. Året efter kom hans remix med Jireel och Ana Diaz. 

Lunes version av låten beskrivs i ett pressutskick som en ”drömsk hyllning till den rena, villkorslösa kärleken som kan delas mellan vänner. En plats där allt man behöver är varandra”.

Se videon här nedan!

Foto: Youtube

LÄS MER:

Alicia Vikander på röda mattan – 22 inspirerande looks

Alicia Vikander i stor intervju i ELLE

Så återskapar du Alicia Vikanders Met-sminkning!

Annons