Alicia Keys gulliga video med sonen Egypt Daoud – sjunger ihop

ALICIA KEYS GULLIGA VIDEO MED SONEN EGYPT DAOUD – SJUNGER IHOP

Om 10-åriga sonen Egypt Daoud är ett musikaliskt geni som sin mamma Alicia Keys? Det verkar så. Artisten har delat med sig av en video där sonen spelar piano samtidigt som de sjunger ihop – och det är så fint!
28 april, 2021
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Alicia Keys är tvåbarnsmamma till två söner. Sonen Egypt Daoud föddes 2010, och fyra år senare kom lillebror Genesis Ali till världen. Pappan till barnen är maken tillika artisten Kasseem ”Swizz Beatz” Dean. Swizz Beatz och Alicia Keys gifte sig 2010 på den franska ön Korsika.

Alicia Keys om sina två söner

På Instagram delar Alicia Keys då och då med sig av en inblick i familjens vardag. För bara några veckor sedan delade hon med sig av en bild på sig själv med sina söner i famnen, när de plaskar i badet. I Instagram-inlägget påpekar hon att barnen en dag kommer att växa upp, och att hon tar vara på all tid hon får med dem.

”En dag kommer de att vara så stora att jag inte kommer att kunna ha båda i min famn samtidigt. Just nu tar jag inte en enda sekund för givet”, skriver Alicia Keys i inlägget.

Videon som visar sonens musikaliska talang

Och sonen verkar vara ett musikaliskt geni, precis som sin mamma. Nu har Alicia Keys delat med sig av en video på Instagram föreställande henne själv och 10-åriga sonen Egypt Daoud, där han sitter vid ett piano och spelar, samtidigt som de båda lägger sina ljuva stämmor till Sweet Dreams (Are Made of This) av Eurythmics.

”Jag älskar att få vara med när han övar och jag älskar att få vara hans bakgrundssångare. Han skapar magi”, skriver Alicia Keys i Instagram-inlägget, och hon är inte direkt ensam om att tycka att han skapar magi. Bland kommentarerna ramlar massor av lovord till sonen in.

Foto: TT, Instagram