Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Alice Stenlöfs första ord om relationen med Jireel: ”Han gör mig glad”

24 sep, 2020 
AvRedaktionen ELLE
AvEmma Castman
Det har spekulerats flitigt kring om Alice Stenlöf dejtar rapparen Jireel. Nu delar hon med sig av de första orden om relationen. ”Han gör mig glad”, skriver Alice på Instagram.
Annons

Influencern Alice Stenlöf, 24, har haft ett intensivt år. I våras medverkade hon i TV4:s populära program Let’s dance. Där syntes hon dansa tillsammans med proffsdansaren Hugo Gustafsson och duon visade sig komma bra överens.

I samband med programmedverkan genomgick Alice en tuff period i privatlivet. Hon och tidigare pojkvännen Philip Wong gjorde nämligen slut efter att ha spenderat flera år tillsammans. Uppbrottet kom som en chock för många då det forna paret flitigt visade upp sin kärlek på sociala medier och såg ut att ha det bra ihop. Men Alice förklarade att hon behövde tid för sig själv och där av hade valt att avsluta relationen.

Dejtingryktena med Jireel

Under sommaren började det dock dyka upp nya spekulationer kring Alice kärleksliv. Det visade sig att många följare trodde att hon och rapparen JireelLavia Pereira, 20, hade börjat träffas. Det var främst efter att duon såg ut att spendera sin semester på samma plats som frågorna dök upp. Både Alice och Jireel delade med sig av bilder som såg ut att vara tagna i exakt samma hus. Detta ledde till att följarna ställde en hel del frågor till Alice kring om hon och rapparen dejtar. Men frågorna lämnades till en början utan svar.

Annons

Under tisdagen publicerade Alice vän Klara Elvgren plötsligt en video på Youtube där både Alice och Jireel syntes sitta tätt ihop under en brunch. Men Alice själv har fortsatt att hålla sig tyst kring relationen med rapparen – fram tills nu.

Alice första ord om relationen

Under onsdagskvällen delade Alice med sig av de första orden om lyckan med Jireel. Det är till en bild på sig och rapparen som hon uttrycker sin glädje.

”Han gör mig glad”, skriver Alice Stenlöf i inlägget.

Även Jireel själv har kommenterat bilden.

”Babyy”, skriver han med ett stort rött hjärta.

Under bilden regnar det nu in hälsningar till duon. Det är en hel del kända namn s0m syns gratulera till lyckan.

”Det här gör MIIIG GLAAAD”, skriver influencern Moa Mattsson.

”Ne va fina”, skriver Youtubern Antonija Mandir.

Även följarna visar sin glädje över att äntligen fått svar efter spekulerandet.

”Oj jävlar. Hej till ett nytt av Sveriges hetaste par”, skriver en följare.

”Finaste ni”, skriver en annan.

Foto: TT, skärmdump från Instagram

Text: Gabriella Håkansson

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons