Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alice Stenlöf om relationen med ex-pojkvännen Philip Wong

11 mar, 2021 
AvSaga Pettersson
Alice Stenlöf om relationen med ex-pojkvännen Philip Wong
Alice Stenlöf och ex-pojkvännen Philip Wong gick skilda vägar under våren 2020, efter sex år ihop. Nu berättar Alice om deras relation till varandra idag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt om Alice Stenlöfs framgångssagaBrand logo
Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira bekräftade att deras relation fått ett slut i februari, efter ett par månader ihop.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, skrev Jireel på sin Instagram story.

Alice uppbrott från Philip Wong

Under 2020 så var Alice med om ett annat uppbrott, då från Philip Wong som hon var tillsammans med i sex år. Alice berättade då att hon ville fokusera på sig själv, men att hon och Philip fortfarande hade en bra relation. Två månader senare förklarade hon däremot att deras relation förändrats.

– Vi har kommit till en punkt där vi inte kan ha samma typ av kontakt som vi haft innan, sa Alice då.

Alice Stenlöfs relation med exet Philip

Den senaste tiden har flera av Alice Stenlöfs följare noterat att hon och ex-pojkvännen Philip har umgåtts, bland annat efter att de båda la ut liknande bilder på ett vinglas hemma hos Alice. I en ny video på Youtube, svarar Alice på frågor från sina följare. Och när en nyfiken person frågar hur hennes relation med Philip Wong ser ut idag, svarar hon:

– Vi är vänner och har alltid varit vänner. Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Vi är vänner, så vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, berättar hon.

Hon svarar även frågan om hur det känns att vara singel.

– Det känns helt sjukt. Det känns bra, men jag vet inte vem jag är riktigt. Jag vet inte min roll heller, alls...

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons