Alexandra Bring har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

alexandra bring på röda mattan

Influencern Alexandra Bring har blivit mamma till en liten flicka. I ett nytt inlägg på Instagram delar hon med sig av bebislyckan – spana in det här!
19 mars, 2020

Det var i mitten av oktober förra året som Alexandra Bring, influencer och träningsprofil, gick ut med att hon pojkvännen väntar tillökning. Alexandra delade med sig av nyheten genom att publicera ett inlägg på sin blogg där hon beskrev lyckan över att familjen är på väg att bli större:

”Hur glad får man vara? Hur glad som helst. För Lou ska bli storasyrra och vår familj kommer växa med en medlem 2020! Allt jag någonsin önskat mig. Så sjukt.”, skrev hon bland annat.

Nu, ungefär fem månader senare, har parets bebis äntligen kommit till världen. Under torsdagen la Alexandra nämligen upp ett inlägg på Instagram där hon delar med sig av bebislyckan:

”Hon är här! Livet är komplett”

 

Dottern Lou föddes för tidigt

I börjar av 2018 blev Alexandra mamma för första gången. Hon och hennes pojkvän blev då föräldrar till en liten dotter som de valde att döpa till Lou, och kort efter födseln berättade Alexandra om den dramatiska förlossningen på sin blogg. Lou föddes nämligen sex veckor för tidigt och vägde endast 2,1 kilo.

”Vi kom in till BB vid 16.30, fick ett rum 17.30 och det gick inte att stoppa henne. Vilken galen upplevelse! Kan fortfarande inte förstå att det är vår dotter som kommit. Det var himla tur att vi inte hann till gymmet för mitt benpass, skrev hon bland annat och fortsatte:

”Allt ser bra ut med henne och vi kommer få spendera kommande veckor på Neonatalvården med henne så att hon växer på sig.”

Foto: Eero HannukainenTT

LÄS MER: 

Ashley Grahams ärliga mammabild – efter graviditeten

Blake Lively avslöjar detaljer om livet som trebarnsmamma

Annie Lööf har blivit mamma – här är kändisarnas gratulationer