Twitter kräver svar: Var det Alexander Skarsgårds penis eller inte?

28 mar, 2017 
AvSofia Börjesson
Söndagens avsnitt av HBO-serien Big Little Lies var förbryllande för många av tittarna. Något stort hände. Något riktigt stort. Men det hade inte så mycket med själva handlingen att göra.
Annons

Succéserien Big Little Lies har tagit tittarna med storm, inte minst tack vare den stjärnspäckade rollistan som bjuder på bland annat Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård. Men när det sjätte och näst sista avsnittet för säsongen släpptes under söndagen blev uppståndelsen ännu större än tidigare.

Foto: HBO

Ja. I avsnittet blottar alltså karaktären Perry (Alexander Skarsgård) sitt mycket välhängda kön, och nu vill Twitter ha svar – var det hans snopp eller inte? Fler än en mikrobloggare hotar till och med att stämma HBO om så inte är fallet.

Foto: HBO

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I filmvärlden är det inte ovanligt att man använder sig av attrapper när det kommer till könsorgan. Huruvida det är fallet den här gången vet vi inte, men det är uppenbarligen något som många tittare vill ha svar på. Twitter kokade nämligen fullkomligt över efter att avsnittet sänts.

Annons

Det är dock inte första gången som Alexander Skarsgård visar hela härligheten i rutan. Förra gången var i det sista avsnittet av True Bloods sjätte säsong och då bjöd han som bekant bland annat på det här:

Annons