Twitter kräver svar: Var det Alexander Skarsgårds penis eller inte?

Söndagens avsnitt av HBO-serien Big Little Lies var förbryllande för många av tittarna. Något stort hände. Något riktigt stort. Men det hade inte så mycket med själva handlingen att göra.
28 mars, 2017

Succéserien Big Little Lies har tagit tittarna med storm, inte minst tack vare den stjärnspäckade rollistan som bjuder på bland annat Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård. Men när det sjätte och näst sista avsnittet för säsongen släpptes under söndagen blev uppståndelsen ännu större än tidigare.

LÄS OCKSÅ: ALEXANDER SKARSGÅRD BLEV PRECIS DEN HETASTE TARZAN NÅGONSIN

Foto: HBO

Ja. I avsnittet blottar alltså karaktären Perry (Alexander Skarsgård) sitt mycket välhängda kön, och nu vill Twitter ha svar – var det hans snopp eller inte? Fler än en mikrobloggare hotar till och med att stämma HBO om så inte är fallet.

LÄS OCKSÅ: MÖT ALEXANDER SKARSGÅRD: DET ÄR BISARRT ATT VARA TONÅRING

Foto: HBO

I filmvärlden är det inte ovanligt att man använder sig av attrapper när det kommer till könsorgan. Huruvida det är fallet den här gången vet vi inte, men det är uppenbarligen något som många tittare vill ha svar på. Twitter kokade nämligen fullkomligt över efter att avsnittet sänts.

503 Service Unavailable

503 Service Unavailable

503 Service Unavailable

Det är dock inte första gången som Alexander Skarsgård visar hela härligheten i rutan. Förra gången var i det sista avsnittet av True Bloods sjätte säsong och då bjöd han som bekant bland annat på det här:

Källa: Cosmopolitan, Harpers Bazaar