Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alexander Skargårds nya ord om relationen med Tuva Novotny

17 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Alexander Skarsgård
Sedan en dryg månad tillbaka har det spekulerats om Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har en relationen.
Nu berättar The Northman-skådisen varför han håller tyst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Stellan Skarsgårds åtta barn - allt du vill vetaBrand logo
TV: Stellan Skarsgårds åtta barn - allt du vill veta

Det sägs och verkar som att Tuva Novotny, känd från bland annat Skilda världar, Bonusfamiljen och Annihilation, och Alexander Skarsgård – The Northman, True Blood, Succession – är ett par.

Snacket började gå efter att Ann Söderlund och Sanna Lundell i podcasten Inte din morsa tagit upp skådisarna relation.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i avsnittet som heter Kärlek utan ansvar.

Annons

Poddprofilerna avslöjade relationen

Ämnet kommer på tal när de pratar om att Sanna Lundell följt med sin make Mikael Persbrandt på inspelningen av Lars von Triers nya serie Riket Exodus. Där spelar han mot just Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.

– Det är väl ingen som har gått ut och förnekat det, antar jag. Men det känns lite grann som att svensk media bara har bestämt sig för att ”det här ska vi inte prata om”, för att då kanske de aldrig får intervjua Tuva Novotny mer. I don’t know, spekulerar Sanna Lundell.

Ann Söderlund säger också att hon faktiskt pratat med Tuva Novotny själv om relationen och att det inte skrivs om det, och att skådespelaren då svarat att det är märkligt.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, säger Ann Söderlund.

Annons

Därför är Skarsgård tyst om relationen

Även om de inte förnekat det hela så har de heller inte prata öppet om det. Trots att Alexander Skarsgård fått frågan flera gånger nu när han gjort intervjuer om bioaktuella The Northman har han undvikit att svara.

Till Aftonbladet förklarar han varför han varit tyst om det.

– Nej, men jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat, säger Alexander Skarsgård.

Och när han får frågan om han dementerar det eller inte skrattar han bara tillsvar och byter samtalsämne.

Se också: 5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte visste

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons