Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alexander Abdallah om kärlekslivet efter framgångarna

01 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Alexander Abdallah
Nyligen var det dags för skådespelaren Alexander Abdallah att agera sommarvärd i P1. I sitt sommarprat pratar han om hur framgångarna inneburit en katastrof för honom.
– På ett sätt så är det en dröm att få kärlek och bekräftelse hela dagarna, och samtidigt så är det en katastrof för min integritet, säger Alexander Abdallah.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 snabba om mode med Alexander AbdallahBrand logo
7 snabba om mode med Alexander Abdallah

Alexander Abdallah fick sitt stora genombrott som Salim i Netflix-serien Snabba cash. Men framgången slutar inte där. Efter hans medverkan i serien fick han priset årets manliga skådespelare i en tv-produktion på Kristallen. Sedan har han blivit har blivit utsedd till årets bäst klädda man kortfilmen Jag skiner inte utan er mina bröder kammade han hem fyra priser för på Skånes filmfestival.

”Vet inte om jag hatar eller älskar..”

Något som skådespelaren berättar är att han än i dag inte kan bestämma sig för om han älskar eller hatar uppmärksamheten.

– Katastrof eller dröm, det beror på hur man ser på saken. På ett sätt så är det en dröm att få kärlek och bekräftelse hela dagarna men samtidigt så är det en katastrof på min integritet, berättar han i Sommar i P1.

Alexander minns tillbaka på ett specifikt minne i sitt sommarprat – första gången någon kände igen honom. Efter det mötet eskalerade uppmärksamheten och i dag kan folk nästan tappa andan bara av att se honom.

Annons

– Jag känner mig som Justin Bieber. Ni skrattar nu, det gör jag också. Så tokigt allt är, säger han.

Alexander Abdallah berättar är att han än i dag inte kan bestämma sig för om han älskar eller hatar uppmärksamheten.

Alexander Abdallah om kärlekslivet efter framgångarna

Men det är inte bara skådespelaren som har påverkats av sin framgång. Alexanders kärleksliv och folk runtomkring har också influerats av hans succékarriär.

– Tjejer som aldrig kollat åt mitt håll har plötsligt börjat kolla, klubbar som jag aldrig kommit in på tidigare, kom jag plötsligt in på. Poddar som aldrig hade nämnt mig innan skulle plötsligt dela med sig till deras lyssnare vem jag har sex med. Klädmärken jag aldrig hade råd med ville klä mig i deras kläder till galor och de där blickarna, förändrades till blickar av förtjusning, säger Alexander.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons