Alex Schulman slutar dricka alkohol

Alex Schulman spolar kröken – men först en resa till New York, berättar han i Fyllepodden.
05 september, 2016

Det är i senaste avsnittet av Fyllepodden som Alex Schulman är gäst. I ett samtal om alkohol med Sanna Lundell och Anitha Schulman berättar Alex Schulman att han är den typ av beroendeperson som till och med snusat för mycket.

Alex Schulman besöker Fyllepodden

Nu är Alex Schulman aktuell med en bok om sin mamma som var alkoholist. I samband med det har han funderat mycket på sitt eget drickande igen. Efter en sommar med en hel det alkohol har han bestämt sig för att göra en förändring.

– Att ligga i sängen och sortera dagen, något jag inte kunnat göra på 20 dagar var ändå avgörande för det beslut jag tog: att sluta dricka alkohol.

Följande måndag ska han sluta med alkohol, berättar han. Men först blir det en resa till New York med Sigge Eklund (en resa duon gjorde för en vecka sedan), sedan ingen mer whiskypinne på ett tag.

Alex Schulman slutar att dricka alkohol

– Det blir min sista alkoholresa på lång tid. Jag är trött på att vara fånge i de här tankarna, jag vill vara fri. Jag säger absolut inte att jag har ett alkoholberoende, men på något sätt har jag nog det ändå i den mening att det har alla vi som dricker och vi som gör planer och vi som älskar glaset, säger Schulman i podden.

Lyssna på hela Fyllepodden här.

Läs mer:

Caroline Winberg på catwalken – med Alex och Sigge

Alex och Sigge slutade med sociala medier – så förändrades deras liv

Alex Schulman och Sigge Eklund: Då höll vår vänskap på att gå i kras

Dolda kopplingen mellan Amanda Schulman och Meghan Markles bröllopsklänningar