Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Alba August om sorgen innan uppbrottet från Björn Gustafsson

12 apr, 2021 
AvElin Jonsson
alba august om sorgen innan beslutet om att separera med björn gustafsson.
Alba August öppnar upp om den ”bottenlösa sorgen” som infall sig strax innan hon och Björn Gustafsson valde att gå skilda vägar.
Annons
Alla utom vi med Alba August och Björn GustafssonBrand logo
Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson

I början av februari hade den hyllade serien Alla utom vi premiär på discovery+, i vilken vi får se hur huvudkaraktärerna som spelas av Björn Gustafsson och Alba August kämpar för att bli med barn. Under tiden serien spelades in var Björn Gustafsson och Alba August ett par och de bodde tillsammans – men i strax innan premiären av serien släppte Björn Gustavsson bomben att de gått skilda vägar.

Abla August om relationen till Björn idag

Orden om ex-parets uppbrott har varit få, men stämningen mellan exen verkar trots allt vara bra. När det före detta paret gästade Carina Bergfeldts talkshow på SVT nyligen konstaterade de att de fortfarande har en okomplicerad relation även om de inte längre är ett par.

Annons

– Vi måste ju göra PR, så är det ju. Då åker vi ju hit och gör det, och det känns ändå väldigt okomplicerat, säger Björn Gustafsson i programmet.

– Sen är vi ju varandras sparringpartner, vi pratar ju varje dag, säger Alba August och lägger sedan till:

– Eller låter det lökigt, säger hon varpå Björn Gustafsson skrattande slår fast att ja, det låter lökigt.

Alba August om sorgen innan beslutet om uppbrottet

Men i en ny text som Alba August låter publiceras på Gaffa, samtidigt som hon släppte sin tredje singel Killing Time häromdagen, gör hon klart att resan mot uppbrottet inte var helt enkel. I texten som är utformad som en serie av hennes nedskrivna tankar, förklarar hon hur hon sitter i sin producents soffa någon gång innan ex-parets uppbrott och känner hur livet sakta faller över henne.

– Jag sitter i Tobias soffa och gråter. Det håller på att skita sig i min relation. I den bottenlösa sorgen är jag tacksam för att jag har skivan, nåt att hålla fast i när känslorna av meningslöshet fullständigt tar över. Tobias gör en kopp koffeinfritt kaffe till mig. Kaffe är det bästa med livet, men mina nerver fixar inte koffeinet. Vi lyssnar lite på det vi gjort de senaste dagarna. I den jävligt mörka tunneln ser jag lite ljus, det ger mig kraft det vi håller på med, skriver hon i musiktidningen.

Foto: TT/Instagram

Annons