Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alba August och Björn Gustafson jobbar ihop efter uppbrottet

26 apr, 2022 
AvElin Jonsson
björn och alba
Nu har det gått drygt ett år sedan det att skådespelarna Alba August och Björn Gustafsson valde att gå skilda vägar. Och nu arbetar de ihop igen i samband med serien Alla utom vi.
”Jag sprängs av stolthet”, säger Björn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alla utom vi med Alba August och Björn GustafssonBrand logo
Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson

Under förra året hade Erik ”Jerka” Johanssons succéserie Alla utom vi premiär på Discovery+. Redan innan Alla utom vi hade premiär hyllades den till skyarna då den fick lovande recensioner. Aftonbladet beskrev serien som en ”realistisk dramakomedi som särskiljer sig och därmed blir något för alla”, samtidigt som Sveriges radio förklarar den som ”en liten pärla”. Och seriens skapare Erik ”Jerka” Johansson var minst sagt nöjd över de fina orden.

– Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut, sa Erik ”Jerka” Johansson i ett pressmeddelande i samband med premiären av den första säsongen där vi får följa ett par som kämpar med att få barn.

Annons
Trion under Kristallengalan 2021 på Cirkus i Stockholm.

Arbetar ihop – drygt ett år efter uppbrottet

Sedan kom även beskedet om att en andra säsong var på G. Vilket gjorde huvudrollsinnehavarna tillika ex-paret Alba August och Björn Gustafsson överlyckliga.

– Jag sprängs av stolthet för säsong två som kommer nu i höst. Jag hoppas den ska värma i hjärtat och ändå visa att komedi och drama går hand i hand, säger Björn Gustafsson som spelar Ola i serien.

Alba August: ”Det är skitkul”

Alba August som spelar Hilma tycker att det är ”skitkul” att sätta igång med arbetet för säsong två.

Annons

Alla utom vi har en alldeles särskild ton, som jag tycker är unik för svenska serier, och som jag är stolt att vi lyckats hitta. Tror serien kan bli en kompis till många i samma sits, på så sätt känns det viktigt att det får spridning, säger Alba August.

Alba August och Björn Gustafsson var tidigare ett par, men valde att i början av förra året göra slut. I SVT:s Carina Bergfeldt berättade paret att det trots uppbrottet fungerade bra att arbete tillsammans.

Häng med backstage på Alla utom vi-inspelningen

I höst återser vi Hilma och Ola i andra säsongen av Alla utom vi på discovery+.

Annons

Då får tittarna återigen följa med paret i den känslomässiga IVF-resan.

Säsong två spelades in tidigare år och har premiär senare i höst.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons