Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Agnes Lindström Bolmgrens relation till bonusbarnen Ilse och Tage Hammar

07 jan, 2022 
AvJessica Rådne
Agnes Lindström Bolmgren
Agnes Lindström Bolmgren lever i Los Angeles med fästmannen Filip Hammar och hans två barn från ett tidigare äktenskap. Sådan är Agnes relation till sina bonusbarn!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som har gått

Skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 32, träffade tv-mannen Filip Hammar, 46, på inspelningarna av långfilmen Tårtgeneralen år 2016. Filip och hans vapendragare Fredrik Wikingsson regisserade filmen i vilken en vid tidpunkten nyexaminerad Agnes spelade en av de bärande rollerna.

Jag fick rollen en vecka efter att jag tagit examen. Det är det största jag någonsin har gjort. Det var bra tajming och helt ofattbart, har Agnes sagt om rollen i Aftonbladet.

Annons
scen ur tårtgeneralen
Mikael Persbrandt och Agnes Lindström Blomgren under inspelningen av filmen Tårtgeneralen i Köping.

Paret gick ut offentligt med sin kärlek 2018. Vid det laget hade Filip separerat från sin ex-fru Jennie Hammar, 38, med vem han har barnen Ilse, 8, och Tage, 7.

Nu är Agnes förlovad med Filip och planerar för en framtid i bonusfamiljen. Här är vad hon har sagt om relationen till fästmannens små telningar.

Blev kära på jobbet

Agnes fick tidigt upp ögonen för Filip men det dröjde innan det slog gnistor. I en intervju med Aftonbladet har Agnes tidigare förklarat att:

Annons

– Vi har känt varandra länge. Vi var vänner och sedan övergick det till kärlek. Jag vill ju vara med den här människan dygnet runt! Han är världens finaste, mitt lilla marsvin. Jag älskar honom. Han är ju galen, men kul! Vi har samma tempo. Vi vill uppleva och göra saker, vi uppskattar samma saker. Det känns så självklart.

Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren
Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren på galapremiären för filmen Suedi på biografen Park i Stockholm, hösten 2021.

För Svenska Dagbladets helgbilaga Perfect Guide har Agnes prisat sin älskling som den bästa tänkbara kollegan och after work-kompanionen.

Annons

– Ja, vi är ju bästa vänner, har lika värderingar och respekterar varandra så pass mycket att det nästan är lättare att jobba med honom än med någon annan. Efter en jobbdag ihop kan vi lätt gå ut och festa och ha skitkul bara vi, förklarar hon.

Reser med barnen Ilse och Tage

Även om paret gärna jobbar och har kul tillsammans, så behöver familjelivet där hemma också gå ihop. Agnes och Filip har hand om hans barn varannan vecka vilket Agnes tycker är precis lagom.

– Jag och Filips barn fungerar jättebra ihop också, de är svinunderbara. Det är perfekt att ha ”varannan-vecka”. Då har man möjlighet att resa också. Man får båda delarna, har Agnes försäkrat i Aftonbladet.

Även om paret tycker om att resa på tu man hand, händer det att de tar familjesemestrar med barnen. Här har Agnes postat en Instagram-bild från en resa till Moonlight Mesa i Joshua Tree, Kalifornien som hon, Filip och barnen tog förra sommaren.

Annons

Källa: Hänt, Expressen, Aftonbladet, Svenska Dagbladet

Foto: TT

Se också: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Se också: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Annons