Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Agnes Lindström Bolmgren om det stundande bröllopet med Filip Hammar

18 feb, 2022 
AvElin Jonsson
agnes lindström gifter sig med filip hammar inom kort
I samband med den andra säsongen av Cmore-serien Bäckströms kommande premiär berättar Agnes Lindström Bolmgren om bröllopsplanerna tillsammans med Filip Hammar.
”Stort” och ”bisarrt” är några av ledorden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För två år sedan valde skådespelaren Agnes Lindström Bolmgren, 32, att fria till sin hubbie, tv-mannen Filip Hammar, 46, med hjälp av en lapp, där det stod: ”Filip Hammar, vill du gifta dig med mig?” tillsammans med alternativen ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske”.

Filip Hammar valde att kryssa i svarsalternativ ”Ja”, och resten är historia. Nu bor kändisparet, som möttes under inspelningen av av långfilmen Tårtgeneralen år 2016, tillsammans i LA. De gick ut offentligt med sin kärlek 2018, och vid det laget hade Filip Hammar separerat från sin ex-fru Jennie Hammar, 38, med vem han har barnen Ilse, 8, och Tage, 7.

Bäckström säsong 2
Andra säsongen av Bäckström har premiär 28 februari på C More och den 8 mars på TV4. Här ser vi Agnes tillsammans med Kjell Bergqvist som spelar mästerdetektiven Evert Bäckström i serien.

Agnes Lindström Bolmgren & Filip Hammars bröllopsplaner

Just nu är Agnes Lindström Bolmgren återigen aktuell i rollen som Ankan Carlsson i Cmore-serien Bäckström som snart kickar igång på kanalen med en andra säsong. I samband med det ger hon en exklusiv intervju med ELLE. Vad gäller de trolovades bröllop, gör Agnes Lindström Bolmgren klart att festen kommer bli både bisarr och stor!

Annons
TV: Se intervjun med Agnes Lindström Bolmgren om bröllopsplanernaBrand logo
TV: Se intervjun med Agnes Lindström Bolmgren om bröllopsplanerna

– Vi håller ju på att planera, och vi tänker att vi ska gifta oss i New Orleans, säger hon samtidigt som hon förklarar att de har vänner från staden som ligger i Louisiana, USA.

– Och jag vet inte, men jag tänker att det ska bli stort och kul, och lite bisarrt. Att det ska hålla på i flera flera dagar så vi bara kan kötta och verkligen mata på!

agnes med sin blivande make filip hammar på galej 2021.
Agnes Lindström Bolmgren träffade Filip Hammar på inspelningarna av långfilmen Tårtgeneralen år 2016. Filip och hans vapendragare Fredrik Wikingsson regisserade filmen i vilken en vid tidpunkten nyexaminerad Agnes spelade en av de bärande rollerna.

Agnes Lindström Bolmgren: Stress finns

Agnes Lindström Bolmgren säger också att bröllopsplanerandet inte passerar utan att känna en viss stress.

Annons

– Filip är såhär: ”Den här låten måste vara med på playlisten!”, och, haha, jag blir så stressad. Typ ska jag börja hålla på med talet nu. Men det är ju också kul att planera allt...

Och vi vet ju hur tankarna går vad gäller VAR bröllopsfesten ska äga rum, men inte precis NÄR firandet ska gå av stapeln. Agnes Lindström Bolmgren vill inte att pandemin ska sätta stopp.

– Kanske att det bli av nästa år, men jag känner att vi verkligen måste planera och pandemin ska inte vara något problem.

”Haha! Det låter som att jag bara vill supa”

– Vi har ju egentligen ingen relation till New Orleans, men det känns som att det kommer bli kul och att det är en lite så knäpp stad.

– Alla barer är liksom öppna dygnet runt, haha, det låter som att jag bara vill supa. Men ja, det känns som en väldigt häftig stad, och det finns liksom en massa grejer man kan göra under tiden.

Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar
Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar var vänner i ett par år innan de blev tillsammans. Här på vimmel 2019.

Senare i år kommer vi även få se Agnes Lindström Bolmgren i nya Netflix-serien Clark, vilken skildrar brottslingen Clark Olofssons liv. Bill Skarsgård spelar huvudrollen Clark, och Agnes kommer spela Ingela som kommer dyka upp i fyra av sex avsnitt.

Annons

Foto: TT/Instagram/Cmore

Tack till Downtown Camper by Scandic.

ELLE möter Agnes Lindström BolmgrenBrand logo
ELLE möter Agnes Lindström Bolmgren
Annons