Agnes Lindström Bolmgren: "Jag gråter till Extreme Makeover"

I juni gick hon ut Teaterhögskolan. Veckan därpå började hon filma sin första stora film, Filip och Fredriks Tårtgeneralen. ELLE fick en pratstund med Agnes Lindström Bolmgren, innan hon reste till Los Angeles för att tillbringa vintern med pojkvännen Filip Hammar i änglarnas stad. Här är hennes senaste...
18 februari, 2018

… Klädinköp ”En tröja som det står Dodgers på, från barnavdelningen.”

… Låt ”Jag har varit väldigt besatt av Sam Cookes A change is gonna come på sistone.”

… Film ”Jag såg om Tillsammans nyligen, den är så jäkla bra. Den har så många lager. Och skådespelarna är helt fantastiska.”

… Bok ”En bok skriven av Filips kompis Steve Hely, The ridiculous race.”

… Matextas ”Jag älskar mat så mycket, jag vet knappt var jag ska börja … Jag vill inte låta som en riktigt töntig svenne nu men det var faktiskt hos en mexikansk kvinna i Los Angeles som gör helt fantastiska tacos.”

… Dansgolv ”Jag startar alltid dansgolv själv, oavsett om det finns något från början eller inte. Det senaste var på en bar i LA, Rustic Inn.”

… Resa ”Los Angeles tror jag. Men strax innan dess var jag med Filips mamma och min mamma i Budapest.”

… Favoritapp ”Jag gillar eBay, och Instagram är jag inne på jämt. Men det roligaste är nästan att vara inne på det där hjärtat där man ser hur långt man har gått.”

… Tv-serie ”Lockup, jag kollar på många fängelsedokumentärer … Man ligger hemma och kollar och mår så bra över att man inte sitter inne.”

… Skickade sms ”Några hjärtan till mamma, efter att hon frågat ’Hur är det?’ och jag inte svarat på några timmar.”

… Mottagna sms ”Från mamma. Hon tyckte att hon och jag var lika den där gula emojin där en kvinna håller om sitt lilla barn.”

… Googling ”Jag googlade precis ’The most dangerous prisoner on death row’.”

… Tårar ”Jag grät till den där fängelseserien jag nämnde, Lockup, när någon av fångarna bakade en tårta. Men jag kan gråta till allt möjligt, speciellt om jag är trött eller bakis. Typ till Extreme makeover: Home edition.”

… Gapskratt ”Jämt, typ. Jag älskar att skratta.”

… Crush ”Amy Schumer.”

… Insikt ”Alla är vi hycklare. Alla inklusive mig själv alltså.”

… Modeupplevelse ”Jag kollade lite på en dokumentär om Moschino, då fastnade jag verkligen för Franco Moschinos stil. Jag såg The hateful eight nyss också, och insåg hur mycket jag älskar den där gamla westernstilen, med rock och sånt …”

… Besvikelse ”Jag har ganska lätt att bli besviken, till och med då jag missar bussar liksom. Så ja, det måste väl vara när jag inte kunde somna i går.”

… Beautymåste ”CC Cream från Chanel.”

… Drink  ”En Moscow Mule, säkert. Det är min bästa drink.”

Foto Vincent Perini