Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Adeles uppgörelse med exet Simon Konecki om skilsmässan

22 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Adele och Simon Konecki är överens om skilsmässan
Det tog nästan två år, men nu har Adele och Simon Konecki nått en uppgörelse kring sin skilsmässa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 gånger par från tv blev par i verklighetenBrand logo
6 gånger par från tv blev par i verkligheten

Det var 2011 som den engelska artisten Adele och New York-födde välgörenhets-vd:n Simon Konecki började träffas och blev ihop. I oktober 2012 föddes deras son Angelo Konecki som nu alltså är åtta år.

Adeles och Simon Koneckis kärlekssaga

Därefter började många spekulera i om de gift sig med varandra, men det dröjde till 2017 innan Adele bekräftade det genom att kalla Simon Konecki för sin make under ett tacktal på Grammygalan.

– Grammygalan, jag uppskattar det här. Juryn, jag älskar er. Min manager, min man och min son, ni är anledningarna att jag gör det här, sade Adele när hon tog emot priset för årets album.

Exakt när vigseln skedde är fortfarande inte helt klarlagt, men det ska ha varit någon gång i början av 2017. Varken Adele eller Simon Konecki har pratat särskilt mycket om sin relation.

Separationen och skilsmässan

Men säg den lycka som varar. I april 2019 kom nyheten om att de skulle skilja sig. Det kommunicerades genom Adeles talesperson.

Annons

”Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas”, sade superstjärnans representant till nyhetsbyrån AP.

Sedan dess har en lång process om att få skilsmässan i hamn pågått. Exakt vad som hänt är höljt i dunkel eftersom att de av en domaren fick igenom sin önskan om att historien inte skulle hanteras offentligt.

Enligt People har ex-makarna den senaste tiden bott nära varandra för att kunna ta hand om sin son på bästa sätt.

Nu rapporter nöjessajten ET att de till sist kommit överens och lämnat in de sista pappren. Nu ska de bara skrivas under innan skilsmässan är helt i hamn. Nästan två år efter att de separerade.

Foto: TT

Läs mer:

Världsstjärnor som pratat öppet om sin ångest

Kändisen du är mest lik – baserat på ditt stjärntecken

Kändisarnas allra första Instagraminlägg – se bilderna här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons