Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Adeles första ord om relationen med Rich Paul – så träffades de

10 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Adele.
Adele är vanligtvis väldigt tystlåten när det kommer till privatlivet, men i en ny intervju öppnar hon upp.
Och berättar om hur hon träffade sin nya kille Rich Paul.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Adele - 8 saker du vill veta om artistenBrand logo
TV: Adele - 8 saker du vill veta om artisten

Det har tisslats och tasslat länge om att Adele skaffa en ny kille efter uppbrottet med exmaken Simon Konecki, och den det pratats om är sportagenten Rich Paul.

Nyligen bekräftade artisten, som för övrigt är på gång med ett nytt album, relationen genom att dela en bild på honom.

Första orden om Rich Paul

I en ny intervju med brittiska Vouge berättar hon mer om relationen och avslöjar att de känt varandra länge innan de föll för varandra.

– Han var alltid där, jag såg honom bara inte, säger Adele bland annat och fortsätter berätta att de träffades på en fest för några år sedan.

– Jag var lite full och sa ”vill du signa mig? Jag är ju en idrottare nu”. Han är bara så jävla rolig. Dessutom: Han dansade. Alla andra killar satt bara och hängde, men han dansade på, säger hon.

Rich Paul är agent för bland andra LeBron James.
Rich Paul är agent för bland andra LeBron James.

Rich Paul kom också in i hennes liv under en jobbig period, när hennes pappa precis gått bort. Hos den nya partnern hittade hon trygghet.

Annons

– Jag känner mig inte nervös eller uppjagad. Det är snarare tvärtom och det är galet säger hon och fortsätter:

– Jag är en 33-årig frånskild mamma och jag har en son som faktiskt är den som bestämmer. Det sista jag behöver är honom som inte vet var han är eller vad han vill. Jag vet vad jag vill, och jag vet sannerligen vad jag inte vill ha.

Beslutet för basketmatchen

Ryktena om att Adele och Rich Paul börjat träffa varandra tog rejält med fart tidigare i år när de dök upp på en basketmatch tillsammans.

– Det var inte meningen att gå ut offentligt med det, jag ville bara gå på matchen. Jag bara älskar att vara med honom. Jag bara älskar det, säger hon och berättar att de faktiskt diskuterade hur folk skulle reagera på att se dem tillsammans.

– Han undrade vad folk skulle säga. Jag sa att vi kunde säga att han signat mig som en idrottare. Att han är min agent. Och han bara: ”Okej, visst”.

Foto: TT

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons