Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Adele visar nya pojkvännen Rich Paul för första gången

20 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Adele.
Efter en tuff skilsmässa har Adele hittat kärleken igen. Och nu visar superstjärnan själv upp nya pojkvännen Rich Paul.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Adele - 8 saker du vill vetaBrand logo
Adele - 8 saker du vill veta

Adele har hittat kärleken igen efter den utdragna skilsmässan från tidigare maken Simon Konecki. Den nya pojkvännen heter Rich Paul och är bland annat agent för basketstjärnan LeBron James. Han grundade också Klutch Sports Group och är chef över talangagenturen UTA Sports. Dessutom representerar han även basketstjärnor som Ben Simmons, Tristan Thompson, JR Smith, Draymond Green och Anthony Davis.

De har från och till synts med varandra, bland annat på NBA-finalen i somras.

Adeles kärlekslycka efter skilsmässan

I början av året kom nyheten om att Adele och tidigare maken Simon Konecki till sist kommit överens och lämnat in de sista papperen i sin skilsmässoprocess. Den hade verkligen dragit ut på tiden, för redan i april 2019 bekräftades det att paret separerat.

Annons

”Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas”, lät Adeles talesperson meddela till nyhetsbyrån AP då.

Vad som skedde under de ungefär två åren som skilsmässoprocessen pågick är höljt i dunkel eftersom paret bad om att det hela skulle skötas bakom lykta dörrar, vilket domaren också gick med på.

Rich Paul är Adeles nya kille!
Rich Paul är Adeles nya kille!

Adele och exet Simon Konecki började träffas 2011 och året därpå föddes deras son Angelo. 2017 bekräftade artisten att de gift sig, när hon kallade välgörenhetschefen för sin make i ett tacktal på Grammygalan.

Annons

Adele bekräftar relationen med Rich Paul

Men nu är det förhållandet alltså bakom den framgångsrika artisten. Sin vana trogen håller hon privatlivet relativt hemligt, men har ändå bjussat på en liten insikt i den nya romansen.

Det är på Instagram som Adele delar med sig av en bild på sig själv och sin nya kärlek.

I helgen gifte sig NBA-stjärnan Anthony Davis med Marlen P, och på plats var så klart hans agent. I ett bildspel visar Adele upp den vackra klänningen som hon bar på tillställningen, och på den sista bilden står och Rich Paul tillsammans och ser nykära ut.

Och det här är alltså första gången som Adele på något vis kommenterar relationen med agenten!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons