Adele visar nya pojkvännen Rich Paul för första gången

Adele.

TT
Efter en tuff skilsmässa har Adele hittat kärleken igen. Och nu visar superstjärnan själv upp nya pojkvännen Rich Paul.
20 september, 2021
1:25

Efter reklamen: Adele - 8 saker du vill veta

(1:25)

Slå på ljud

Adele har hittat kärleken igen efter den utdragna skilsmässan från tidigare maken Simon Konecki. Den nya pojkvännen heter Rich Paul och är bland annat agent för basketstjärnan LeBron James. Han grundade också Klutch Sports Group och är chef över talangagenturen UTA Sports. Dessutom representerar han även basketstjärnor som Ben Simmons, Tristan Thompson, JR Smith, Draymond Green och Anthony Davis.

De har från och till synts med varandra, bland annat på NBA-finalen i somras.

Adeles kärlekslycka efter skilsmässan

I början av året kom nyheten om att Adele och tidigare maken Simon Konecki till sist kommit överens och lämnat in de sista papperen i sin skilsmässoprocess. Den hade verkligen dragit ut på tiden, för redan i april 2019 bekräftades det att paret separerat.

”Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas”, lät Adeles talesperson meddela till nyhetsbyrån AP då.

Vad som skedde under de ungefär två åren som skilsmässoprocessen pågick är höljt i dunkel eftersom paret bad om att det hela skulle skötas bakom lykta dörrar, vilket domaren också gick med på.

Rich Paul är Adeles nya kille!

Rich Paul är Adeles nya kille!

TT

Adele och exet Simon Konecki började träffas 2011 och året därpå föddes deras son Angelo. 2017 bekräftade artisten att de gift sig, när hon kallade välgörenhetschefen för sin make i ett tacktal på Grammygalan.

Adele bekräftar relationen med Rich Paul

Men nu är det förhållandet alltså bakom den framgångsrika artisten. Sin vana trogen håller hon privatlivet relativt hemligt, men har ändå bjussat på en liten insikt i den nya romansen.

Det är på Instagram som Adele delar med sig av en bild på sig själv och sin nya kärlek.

I helgen gifte sig NBA-stjärnan Anthony Davis med Marlen P, och på plats var så klart hans agent. I ett bildspel visar Adele upp den vackra klänningen som hon bar på tillställningen, och på den sista bilden står och Rich Paul tillsammans och ser nykära ut.

Och det här är alltså första gången som Adele på något vis kommenterar relationen med agenten!

Foto: TT