Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Adele: Så illa påverkades min son Angelo av skilsmässan

08 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Adele
Snart släpper Adele nytt, och i en ny intervju lyfter hon på locket om det mycket märkliga året när hon var 30.
Artisten berättar också att sonen Angelos ord var det som fick henne att gå in i studion igen.
– Då föll hela mitt liv ihop, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Adele - 8 saker du vill vetaBrand logo
TV: Adele - 8 saker du vill veta

Adele är på gång med ett nytt album, och även om det inte finns något officiellt släppdatum än väntas det komma inom kort. Hon har delat med sig av en teaser till nya singeln Easy on me, som kommer den 15 oktober.

Runt om i världen har också siffran 30 projicerats på olika sevärdheter, bland annat det kungliga slottet i Stockholm. Och när hennes sociala medier och hemsida uppdaterades i en ny färg lade fansen ihop ett och ett och kom fram till att det är något nytt på gång.

Adeles tidigare album heter 19, 21 och 25 – och det representerar åldern hon var i när hon skrev musiken till skivorna. Därför kommer 30, som många tror att nästa kommer att heta, handla om just det året.

I en intervju med brittiska Vouge öppnar Adele upp om det svåra ångeståret som den nya plattan kommer att handla om. En del i det handlar om uppbrottet från exmaken Simon Konecki. De påbörjade skilsmässoprocessen 2019, men i intervjun berättar Adele att det tog slut långt innan dess.

Annons

Sonen Angelos starka reaktion på skilsmässan

Det var något som tog hårt på deras gemensamma son Angelo, som snart fyller 9 år.

– Han har så många enkla frågor till mig som jag inte kan svara på, eftersom jag inte har svaren. Som ”varför bor vi inte tillsammans?”. ”Det gör folk bara inte när man har skilts sig”. ”Men varför inte?”. Och jag bara: ”Jag vet väl för fan inte. Det är bara något som man inte gör i samhället”. Och frågor som ”Varför älskar du inte min pappa längre?”. Och jag kunde svara: ”Jag älskar din pappa, jag är bara inte kär”. Jag klarar inte av att förklara det för en 9-åring, säger hon.

Adele träffar nu sportagenten Rich Paul.
Adele träffar nu sportagenten Rich Paul.

Angelos starka ord till Adele

På det stora hela gick skilsmässan smidigt, säger Adele, som köpte ett hus till exmaken bara tvärs över gatan för att underlätta allt kring den delade vårdnaden om Angelo. Men sonens reaktion på uppbrottet gör att hon fortfarande kämpar med skuldkänslor.

Annons

– Om jag kan komma fram till anledningen till varför jag lämnade, vilket var att jag behövde hitta min egen lycka även om det gjort Angelo väldigt olycklig – om jag kan hitta lyckan och han ser mig i den lyckas så kanske jag kan förlåta mig själv för det, säger hon till Vouge och tillägger:

– En dag när han var sex och ett halvt frågade han mig och jag kunde se honom. Och jag sa ”jo, det kan jag”. Och då sa han ”för jag kan inte se dig”. Då föll hela mitt liv ihop. Han visste att jag inte riktigt var där.

Det förändrade relationen mellan mor och son, och Adele blev mer öppen med sin son om vad som pågick och hur hon mådde. Det blev också startskottet för det nya albumet, och dagen efter hans ord gick hon in i studion och spelade in en låt till honom.

Nu väntar vi med spänning på att få höra 30, om det nu är så plattan heter.

Foto: TT, Instagram

TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons