Abba har återförenats – och ska släppa ny musik

Abba har återförenats – och ska släppa ny musik

Återförening och ny musik från Abba. Nej, det är inte ett försenat aprilskämt – nyheten lades idag ut på bandets egen hemsida.
27 april, 2018

Beslutet att fortsätta med det spännande Abba-avatar-turnéprojektet har fått oväntade konsekvenser. Vi kände alla fyra att det, efter 35 år, kunde vara roligt att tillsammans gå in i inspelningsstudion igen. Så det gjorde vi. Och det var som om tiden stått stilla och vi bara hade varit i väg på en kort semester, skriver bandet i ett gemensamt meddelande på sin hemsida idag.

Äntligen!

Gruppen har spelat in två nya låtar. Den ena har fått namnet I Still Have Faith In You och kommer, enligt bandets pressmeddelande, att framföras av Abbas digitala versioner av sig själva i en tv-special producerad av NBC och BBC i december.

Huruvida det blir en återförening av det faktiska bandet (och inte av deras fyra avatarer) på scen återstår att se, men bara att de skapat musik tillsammans igen är ju en nyhet som räcker långt.

Så länge minns vi ELLE-galan 2013 när Agnetha Fältskog fick ta emot Årets modelegend och fick stående ovationer från hela den samlade modepubliken.

Foto IBL

Läs mer:

Abba återförenas! Här är 14 OTROLIGA outfits vi mer än gärna ser igen

Abba återförenas! Här är 14 outfits vi gärna ser igen

3 favoritögonblick med ELLEs modelegend Agnetha Fältskog