Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

90-talsklassikern Clueless blir tv-serie

18 aug, 2020 
AvEmma Castman
Skärmdump från filmen Clueless
Den klassiska 90-talskomedin Clueless görs om till tv-serie. Det avslöjar amerikanska Variety. Här är allt vi vet om produktionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sommaren 1995 hade komedin Clueless premiär. Filmen, som är löst baserad på Jane Austens roman Emma från 1816, utspelar sig på ett amerikanska high school och kretsar kring 16-åriga Cher Horowitz (Alicia Silverstone) – en populär tjej, som är van vid att få mer eller mindre allt hon pekar på.

En dag gör Tai (Brittany Murphy) entré på skolan, och snabbt bestämmer sig Cher och hennes bästa vän, Dionne, för att ta nykomlingen under sina vingar och se till att hon både får en coolare image och skaffar pojkvän – för att sedan kunna klättra på statusstegen.

Nu, 25 år efter att komedin först såg dagens ljus, står det klart att Cluesless får nytt liv i form av en tv-serie på streamingtjänsten Peacock, det rapporterar tidningen Variety.

Dionne står i fokus i serien

Den nya serien är en reboot på filmen, och fokus kommer att ligga på väninnan Dionne. Anledningen? Cher är försvunnen.

Annons

Så, vad händer egentligen när skolans populäraste tjej träder bort från rampljuset och den ständiga tvåan får inta rollen som nummer ett – samtidigt som hon försöker ta reda på vad som egentligen hände med hennes bästa vän? Det får serien utvisa.

I originalfilmen Clueless såg vi Stacey Dash i rollen som Dionne, vem som kommer att spela henne i den nya serien är ännu inte känt.

Det är inte heller klart när serien kommer ha premiär.

Foto: Paramount Pictures

LÄS MER:

Dirty dancing får ny uppföljare – hon spelar huvudrollen

6 uppföljare till Disneyfilmer du nog inte visste fanns

De är klara för nya Gossip girl – allt vi vet om skådespelarna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons