Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

8 svenska kändisar som hämnats på sina ex – galna dissarna

13 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Svenska kändisarnas som hämnats på sina ex
Vill du jämna ut lite?
Står du och är alldeles förtvivlad och arg eftersom ditt ex är så himla sämst?
Varför inte ta lite inspo från några av kändisarnas värsta hämndaktioner riktade mot deras före detta flammor?
Varsågod!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hämnden är ljuv. Fråga bara våra svenska kändisar som mitt i hjärtekrossen fått för sig att kissa på exets tandborste, eller tatuerat in ett skruvat citat eller bara vräkt ut alla sina känslor i låtar som sedan strömmats av hundratusentals lyssnare.

Häng med!

TV: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-taletBrand logo
TV: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet

Bianca Ingrosso gick inkognito

Det har varit många vändor för paret Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen genom åren, och under ett uppbrott för fyra år sedan valde Bianca Ingrosso att gå inkognito på sociala medier i ett försök att ta reda på vad det dåvarande exet pysslade med.

– Jag skaffade mig ett fejkkonto för att stalka mitt ex. För att kolla vilka han gillade och vilka han följde, förklarade Bianca Ingrosso i podcasten Har du sagt a får du säga b 2018.

Annons

Samtidigt gjorde hon klart att hon då inte kunde släppa tanken på att det inte skulle vara hon och Phillipe Cohen.

Med hjälp av de fejkade kontona kunde hon kontakta tjejer som hon trodde att Phillipe Cohen pratade med på sociala medier.

– Jag låtsades vara mitt eget fan. ”Hej, hur känner du Philippe?”, sa hon och poängterade att hon vid flera tillfällen blev blockad – men att hon då var snabb med att skaffa nya fejkkonton.

– Det värsta är att de här tjejerna jag skrev till bor i Stockholm och Göteborg. Nu kommer de veta att den här sjuka jäveln var Bianca, skrattade hon.

Zara Larsson hängde ut exet på sociala medier

Superartisten Zara Larsson var tidigare tillsammans med Hov1-rapparen Ludwig Kronstrand, de blev tillsammans när de var 14 år och gjorde slutslut 2017. Det var ett så kallat på- och avförhållande som kantats av diverse otrohetsaffärer från Ludwigs sida. Och inte nog med att Zara Larsson hamnade i fysisk fajt med tjejen Ludwig ska ha vänsterprasslat med, något hon berättade om i sitt sommarprat 2021, hon ska även ha basunerat ut flera andra av hans fadäser på Snapchat.

Annons

– Jag är arg såklart. På min pojkvän, men mest på tjejen som har har varit otrogen mot mig med. Det känns enklare så, säger Zara Larsson om tjejen hon hoppade på och drog i håret i Sommar i P1.

Molly Sandén droppade dänga om Saade

Mellan 2007 och 2012 var Molly Sandén och Eric Saade ett par. Och hon valde att skriva en låt om uppbrottet, låten heter Why Am I Crying och kom att bli hennes tävlingsbidrag i Melodifestivalen 2012.

– Jag var så jävla förbannad under den här perioden. Jag var skitarg på Eric, jag var så arg på Eric. Jag var så krossad av hur den relationen slutade. Första heartbreaket, den är inte kul, säger Molly Sandén i sin nya SVT-dokumentär Ingen lurar Molly – igen.

Annons

– Jag kommer ihåg att han inte ville att jag skulle skicka in låten för han var rädd för hur det skulle se ut för honom, fortsätter hon och förklarar att hon under relationen hela tiden kände det som att hon levde i hans skugga.

– Han hade en otrolig hype då i media och press. Jag kände mig så himla i skuggan av honom. Det var hela tiden så att jag var intressant för att han fanns och jag var hans flickvän. Jag kände mig bortgjord, jag kände mig förminskad. Och det gjorde mig stark. Det gav mig sjukt mycket ändå, bränsle, säger hon.

Miriam Bryan: ”Ganska gött som en liten hämnd”

Miriam Bryant är inte ovan med att berätta öppet om sina tidigare relationer, och ofta sjunger hon om sina före detta pojkvänner i sina låtar. Hon menar att det aldrig kan vara fel att dela med sig av sina känslor. I Expressen berättar hon nu att nya plattan PS Jag hatar dig (som släpptes i höstas) också handlar om ett ex.

Annons

– Det är befriande att skriva om. Speciellt när man känner sig kränkt av någon. Ofta tycker jag att det kan hindra en och begränsa en lite när man skriver om någon eller någonting och det inte bara är ens egen story. Man har ofta lite hopp kvar eller respekt kvar. Men om det hoppet blir helt mosat och respekten helt förstörd, då kan det vara ganska gött som en liten hämnd eller bara ett bevis för sig själv att man inte bryr sig lika mycket längre, säger hon till tidningen samtidigt som hon går in på vad det kan innebära för ett ex att höra dessa låtar.

– Om man behandlar folk som man älskar dåligt, så bottnar det nog i att man själv mår väldigt dåligt och då kanske man har fått sitt straff redan, förklarar hon.

Utöver att hon titt som tätt hänger ut sina ex-pojkvänner i sina låtar, har hon även dedikerat en extra fräck tatuering till sina före detta flammor. I programmet Jills veranda planerade hon inför en ny tatuering:

Annons

– Nu ska jag göra en tatuering från en av mina favoritlåtar den heter Bloody mother fucking asshole och jag gör väl den till mina ex. Nu är inte alla man har träffat narcissister men de är assholes, många av dem, sa hon i programmet och skrattade.

Nicole Falciani sa det som det var

Eric Saade verkar inte vara speciellt poppis när han bär epitetet ex-kille. Sedan han plötsligt valde att lämna sin brud att bli, Nicole Falciani, nästan vid altaret har den dumpade Nicole inte valt att hålla tillbaka på orden. När hon gästade intervjushowen Intimt med Björken var hon arg, och berättade öppet och inför alla som tittade att Eric Saade inte är att räka med.

– Han är ett svin, slog hon fast utan att blinka.

Charlotte Perrelli anlitade bevakning

Mello-drottningen Charlotte Perrelli stod precis inför sin tävlan Eurovision Song Contest 2008, vilken hon kammade hem. Samtidigt brakade hennes äktenskap med Nicola Perrelli samman. Och det med besked. Under tävlingens gång bodde Charlotte Perrelli och maken på hotell i Belgrad, och en kväll ramlade hon över både bilder och videoklipp som visade att maken varit otrogen – med flertalet kvinnor. För att skapa jämvikt, tänkte Charlotte Perrelli, planerade hon för en ljuv hämnd.

Annons

Hon bytte ut alla lås i villan de bodde i.

”Huset var mitt och jag hade ordnat så att ett låssmedsföretag bytt ut alla lås, och jag hade ringt Securitas och sagt åt dem att bevaka huset”, berättar hon i sin självbiografi Flickan från Småland.

Den otrogne exmaken fick därmed ligga på vännernas soffa, och det helt utan sina pinaler och prylar. Dem sakerna hade Charlotte Perrelli lagt beslag på.

”Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat”.

Laila Bagge dumpade både det ena och det andra

Tv-profilen och Powerkvinnan Laila Bagge har tidigare berättat i Rix MorronZoo om ett mindre angenämt ex. Killen var inte den trevliga och snälla typen så när hon insåg att det var dags att dumpa honom valde hon att göra det extra minnesvärt.

Annons

– Jag var väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, sa hon i radioprogrammet.

– Jag skickade fakturan till honom också, skrattade hon och poängterade att hon inte behövde betala en krona.

Theodora Larsson levde ut drömmen

När Ensam mamma söker- profilen Theodora Larsson avslöjat att hennes dåvarande varit otrogen, valde hon att göra det många bara drömmer om att göra. Det var när hon skulle hämta sina resterande saker hos den otrogne ex-pojkvännen som hon tog beslutet att kissa på hans tandborste.

Annons

– Roligast av allt var att jag av en händelse hälsade på honom två veckor senare. Då hade han kvar samma tandborste… Det var en härlig syn, har Theodora Larsson berättat för Hänt.

Hårda orden mot Linda Bengtzing

När Magnus Hedman gjorde slut med Linda Bengtzing 2006 gjorde han det utan stil. Inte bara att han gick tillbaka till sin ex-hustru mitt i allt utan han brände henne på djupet. I Aftonbladet sade han:

–Hon är bara en ”kändiswannabe” som vill ha publicitet, sa Magnus Hedman i Aftonbladet efter det att Linda Bengtzing öppnat upp i intervjuer där hon gjorde klart att hon var sviken och ledsen. Senare kom Magnus Hedman att be om ursäkt för det fräcka uttalandet, och idag sägs ex-paret vara på god fot med varandra.

Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

Foto: TT/Instagram

Annons