Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist

14 mar, 2022 
AvJessica Rådne
kirsten steward
Få skulle väl tacka ned till en fullmatad garderob och ett proffs som sätter ihop looksen. Här är stjärnorna som insett värdet i att anställa en stylist – och hur de klädde sig innan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Stjärnorna är vana vid att piffa sig från topp till tå. I början av deras karriärer valde många att styla sig på egen hand. Vi ska kika på hur kändisar som Zendaya, Gigi Hadid och Selena Gomez såg ut på röda mattan – före och efter att de skaffade stylist.

TV: 8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylistBrand logo
TV: 8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist

Zendaya

zendaya 2010
Zendaya 2010.

År 2010 gjorde en då 13 år gammal Zendaya röda matta-debut i en outfit som hon stylat själv med plagg från lågpriskedjan Target.

Annons
zendaya 2021
Zendaya 2021.

Redan året därpå hade hon teamat ihop sig med Law Roach som varit hennes stylist sedan dess. Vid promotionturnén för filmen Spider-Man No Way Home i fjol strålade Zendaya i kreationer som de skapat tillsammans.

Gigi Hadid

gigi hadid 2012
Gigi Hadid 2012.

Gigi Hadid växte upp med de kända föräldrarna Yolanda Foster och Mohamed Hadid, tv-personlighet respektive fastighetsmagnat. Därför fick hon gå med på galor och röda mattor långt innan sin egen storhetstid som modell, och då stå för sin egen styling.

Annons
gigi hadid 2021
Gigi Hadid 2021.

På senare år har Mimi Cuttrell jobbat som Gigis stylist. Kvinnorna känner varandra sedan länge då de tidigare spelat i samma volleyball-lag.

Kristen Stewart

Kristen Steward 2008
Kristen Steward 2008.

Som tonåring brukade Kristen Stewart klippa sitt eget hår och klä sig i plagg hon själv valt ut.

Annons
Kristen Steward 2022
Kristen Steward 2022.

Med åren skaffade stjärnan professionell hjälp av stylisten Tara Swennen som koordinerat hennes looks sedan dess.

Amanda Seyfried

amanda seyfried 2004
Amanda Seyfried 2004.

Amanda Seyfried har tidigare medgett att inför premiären av hennes stora genombrottsfilm Mean Girls använde hon sina sista slantar för att köpa sig en klänning. Då hon inte hade någon att rådfråga, klädde sig Amanda i olikfärgade underkläder – som hon först efteråt insåg hade lyst igenom klänningens tyg.

Annons
Amanda Seyfried 2022
Amanda Seyfried 2022.

Nu för tiden jobbar Amanda med stylisten Elizabeth Stewart som ser till att inga ”wardrobe malfunctions” slinker igenom.

Taylor Swift

taylor swift 2007
Taylor Swift 2007.

Taylor Swift slog igenom som pop/countrystjärna när hon var 16 år. I början på karriären klädde Taylor sig i dåtidens populära stilar.

Annons
Taylor Swift 2021
Taylor Swift 2021.

År 2008 anställde Taylor stylisten Joseph Cassell Falconer som presenterade en mognare och mer klassiskt elegant stil för henne.

Selena Gomez

selena gomez 2008
Selena Gomez 2008.

Redan som tonåring var Selena Gomez en van röda mattan-besökare. Under sina år som Disney-stjärna klädde hon sig i sådant som var bekvämt och tidsenligt.

Annons
selena gomez 2022
Selena Gomez 2022.

År 2014 började Selena arbeta med stylisten Kate Young som ville att hon skulle klä sig mer vuxet. Stjärnan har under åren lyssnat på stylistens råd .

Demi Lovato

demi lovato 2008
Demi Lovato 2008.

En annan före detta Distey-stjärna är Demi Lovato. Demi klädde sig emo-chict innan stylisten Avo Yermagyan tog sig an caset.

Annons
demi lovato 2017
Demi Lovato 2017.

Demi Lovato har jobbat med många olika stylister under åren. Looken ovan är signerad Avo Yermagyan och bars under Grammy-galan 2017. En annan namnkunnig stylist som stjärnan jobbat med är Law Roach (som vi nämnde i samband med Zendayas förvandling i börja av listan).

Paris Hilton

paris hilton 2008
Paris Hilton 2008.

Vad alla inte vet är att självaste Kim Kardashian startade sitt kändisskap med att jobba som stylist åt Pris Hilton. Kim satte ihop looks som var riktigt trendiga, då.

Annons
paris hilton 2021
Paris Hilton 2021.

Nu för tiden är det Sammy K som sköter Paris Hiltons garderob.

Källa: Buzzfeed

Foto: TT

Se också: Låga midjan är tillbaka – så bar kändisarna trenden på 00-taletBrand logo
Se också: Låga midjan är tillbaka – så bar kändisarna trenden på 00-talet
Annons