Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

8 ikoniska tv-seriepar som egentligen inte skulle fått varandra

17 nov, 2020 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Ross och Rachel och Luke och Lorelai
Många av våra favoritpar från tv-serierna vi älskar var egentligen inte menade för varandra från början. Här är anledningarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Man kan väl säga att det är som i verkligheten – ibland växer kemin bara fram. Men visst är det svårt att tänka sig en värld där de här två aldrig fått varandra? Eller ännu mer – blivit ihop med någon av de andra i serien? Ok, vissa var så klart ”team Aidan” (förståeligt) – men vem kan se någon annan än Ross för Rachel?

6 gånger par från tv blev par i verklighetenBrand logo
6 gånger par från tv blev par i verkligheten

8 par som nästan inte fick varandra i våra favoritserier

Här är historierna bakom kärlekssagorna som egentligen aldrig skulle inträffat.

Ross och Rachel, Vänner

ROSS OCH RACHEL, VÄNNER

Skaparna av serien tyckte egentligen att var lite för självklart att låta Ross och Rachel få varandra i slutet och ville göra ett mer luddigt avslut med enbart ”förhoppningar inför framtiden”. Men som tur är insåg de att en hel värld hade väntat på detta i tio år, och lät oss frossa i det förutsägbara ifred.

Annons

Monica och Chandler, Vänner

MONICA OCH CHANDLER, VÄNNER

Från början var det meningen att Monica skulle dejta Joey. Framför allt eftersom det var meningen att Monica egentligen skulle vara lite tuffare, bitskare och mer sarkastisk, vilket man tyckte att det skulle passa bra tillsammans med kvinnokarlen Joey. Men så när man bestämde sig för just Courtney Cox och Matt LeBlanc i rollerna tyckte man att de var för mjuka och personliga för den visionen och skrev om storyn.

Luke och Lorelai, Gilmore Girls

LUKE OCH LORELAI, GILMORE GIRLS

Luke och Lorelai skulle aldrig ha hänt om det inte var för kemin mellan just Lauren Graham och Scott Patterson. I caféet skulle det nämligen egentligen ha jobbat en kvinna som hette Daisy. Men så behövdes det fler män bland rollfigurerna tyckte man, och ändrade helt sonika bara namnet på caféägaren och letade efter en man istället. Först när Luke och Lorelai började spela mot varandra märkte man den lekfulla kemi och spann vidare på den.

Annons

Carrie och Mr Big, Sex and The City

CARRIE OCH MR BIG, SEX AND THE CITY

Skaparen Darren Star var inte team Carrie och Big, men fick ge sig för övriga medskapare. Han tyckte faktiskt till och med att slutet körde över hela seriens poäng – att kvinnor inte behöver ha en man för att vara lyckliga.

Leslie och Ben, Parks and Recreation

LESLIE OCH BEN, PARKS AND RECREATION

Ben var från början menad att vara en av Leslies många pojkvänner, inte hennes man. Tanken var att hon skulle dejta många män och lära sig något av dem alla. Men så efterhand ändrades storyn.

Annons

Seth och Summer, The O.C

SETH OCH SUMMER, THE O.C

Seth och Summer var mångas favoritpar, men från början var Fox så pass avigt inställda till karaktären Seth att de ville skriva bort honom ur serien. Man letade nämligen efter motsvarigheterna till Luke Perry och Jason Priestley i Beverly Hills 902 10 och tyckte att Ryan var en Luke, men att Seth var för nördig för att vara Jasons motsvarighet. Men så när Adam Brody föll på plats var han både nördig, gullig och karismatisk samtidigt.

Joey och Pacey, Dawson’s Creek

JOEY OCH PACEY, DAWSON’S CREEK

Joey skulle egentligen ha valt Dawson istället för Pacey – inte förrän halvvägs in i manusskrivningen av sista avsnittet insåg man att det inte var så man ville att serien skulle sluta och skrev om de sista scenerna.

Annons

Chuck och Blair, Gossip Girl

CHUCK OCH BLAIR, GOSSIP GIRL

På samma sätt debatterade manusskrivarna av Gossip Girl fram till sista avsnittet huruvida de här två egentligen skulle få varandra. Men slutet gott, allting gott.

Foto: Respektive tv-bolag

Källa: Buzzfeed

8 väldigt oväntade dödsfall i tv-serierBrand logo
8 väldigt oväntade dödsfall i tv-serier

LÄS MER:

Ska de få varandra? 23 kärlekspar vi älskat att följa i tv

Paren i tonårsfilmer som tagit oss med storm – och inte

8 serier med vibrerande heta kärlekspar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons