Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Starka reaktionerna över Bianca Ingrossos okända graviditet

02 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
STARKA REAKTIONERNA ÖVER BIANCA INGROSSOS OKÄNDA GRAVIDITET
Förra veckan fick vi veta att Bianca Ingrosso blev gravid under våren, men att pojkvännen Phillipe Cohen inte ville behålla barnet och att hon då gjorde en abort. Något hon berättar om i ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld – vilket nu berört massor av tittare som sänder sitt fulla stöd.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här

Bianca Ingrosso är ofta öppen med hur hon mår och vad hon går igenom, i både tv och på sina egna sociala kanaler. När hon innan sommaren gick igenom en tuff period valde hon däremot att hålla det hela för sig själv, det enda hon berättade för sina följare var att det handlade om något väldigt privat.

Bianca Ingrossos glädje över graviditeten

I ett avsnitt av Wahlgrens värld som släpptes förra veckan på Dplay får vi för första gången veta vad som tyngt Bianca de senaste månaderna. Hon berättar för mamma Pernilla Wahlgren att hon vid tillfället är gravid, men att pojkvännen Phillipe Cohen inte vill behålla barnet.

– Han vill verkligen inte nu, förklarade Bianca Ingrosso i avsnittet. Men Bianca å andra sidan hade en annan reaktion på sin graviditet än sin pojkvän. Bianca som varit gravid och gjort abort tidigare förklarar att hon för första gången blev glad över en graviditet:

– Tidigare gånger har jag tänkt att jag måste göra en abort, men nu tänker jag verkligen ”okej, hur kommer det här bli nu, hur kommer nästa år se ut, nu måste jag ställa om”. De direkta tankarna var liksom ”shit, nu händer det”.

Annons

Fansens reaktion efter Biancas nya graviditet

Bianca Ingrosso velade kring beslutet att göra en abort eller inte, men landade tillsist i att göra en abort. Efter att avsnittet dykt upp på Dplay har massor av tittare visat sitt stöd och sin kärlek till Bianca. På Instagram hälsar hennes följare:

”Såg senaste Wahlgrens värld idag. Skickar kärlek såhär i efterskott. Du vet själv vad som är bäst för dig men mig fick du till tårar”, skriver en.

”Fan Bianca... Har just kollat på senaste avsnittet av Wahlgrens värld. Jag har aldrig gråtit till det programmet förut men fan alltså.... det där var riktigt tufft”, skriver en annan.

”Väldigt hemskt att du gjorde abort trots att du själv kände dig glad över graviditeten”, skriver ännu en.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons