Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

7 män att drömma om i sommar!

18 jun, 2015 
AvJenny Bergquist
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Plocka blommor för att drömma om fina män på midsommarnatten i all ära – men vi vill drömma om vackra män när vi är vakna också!

ELLEs Jenny Bergquist och Axel Scholtzé – både bottenlöst killtokiga – har gjort det nästintill omöjliga och valt ut sina 7 favorit killar (listan hade garanterat kunnat bli tresiffrig).

Här är killarna vi mer än gärna drömmer om – både dag som natt, sommar som vinter.

Mer läsning från ELLE:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Sommarens bästa TV-serier >

JAMES BAY

Den här 24-årige engelsmannen är värd att hålla ett öga på inte bara för att han spås en lysande framtid som artist, utan för att … ja se själv. Tidigare i år släppte han plattan Chaos and the calm. Här kan du se honom spela hiten Let it go för Burberry Acoustic.

KIT HARINGTON
Hej, hej…hemskt mycket…hej. Vår Game of Thrones-älskling Kit Harington – trygg, stark och sexigt dyster. Han syns även i filmen Testament of Youth med vår andra älskling Alicia Vikander (vilket drömpar de skulle vara).

Annons
KitHarington

ROBERT PATTINSON
Gränslöst hjärtskärande. Lena Philipsons Det gör ont har aldrig känts mer passande.

Robert

ANTHONY MACKIE
Oscarvinnaren The Hurt Locker från 2008 blev genombrottet för den 36-årige amerikanske skådisen, som sedan dess har synts i bland annat Captain America/Avengers-filmerna, Gangster Squad och mot Matt Damon i The Adjustment Bureau. I sommar ser du honom på bio i dramat Black or white, som har premiär 24 juli.

Annons

VIGGO JONASSON

Långhåriga, gulliga Viggo är en av Sveriges största manliga modeller och ligger topp 50 på Models.com. Vi har kunnat lägga ögonen på honom i Vogue Italia, Numero Homme, Interview Magazine och Vogue Homme. Vi hade förmånen att titta extra mycket på honom när han gick visning på årets ELLE-gala; det var en bra dag.

Viggo-J_3

JOSH HARTNETT

Josh är lite som ett fint vin: han blir bara godare med åren. För om vi tyckte att Josh var fin när han dök upp som valpig casaonova i Sofia Coppolas The Virgin Suicides så är han sju resor hetare nu för tiden. Just nu ser du honom i den andra säsongen av härligt gotiska tv-serien Penny Dreadful som visas på HBO Nordic.

Annons

PRINS CARL PHILIP
Säg vad ni vill, men det är något alldeles extra härligt med Prins Carl Philip! Det pirrar ju bara av tanken på honom. Grattis Prinsessan Sofia – you lucky girl!

CarlPhilip

Foto All Over Press, Stella Pictures, DSection Magazine

Mer läsning från ELLE:

Sommarens bästa TV-serier >

Annons