7 kändisar och deras dubbelgångare

Emma Watson på röda mattan

Vi lovar, du ser inte dubbelt. Här är bilder på sju Hollywoodstjärnor och deras identiska dubbelgångare.
10 kändisars dubbelgångare från ikoner till vanlisar
Slå på ljud

Det sägs att nästan alla har en dubbelgångare någonstans i världen. Om det stämmer eller inte är svårt att veta, men visst finns det exempel som fascinerar oss.

Här är bilder på sju kändisar och deras dubbelgångare:

Ariana Grande och Paige Niemann

Ariana Grande och Paige Niemann

Visst är Ariana Grande och Paige Niemann väldigt lika?

Ända sedan Paige Niemann var liten har hon fått höra att hon är slående lik Ariana Grande. Numera är 15-åringen stor på både Instagram och TikTok, och där lägger hon emellanåt upp videoklipp och bilder på när hon imiterar artisten.

Det TikTok-klipp som har blivit mest viralt är när Paige Niemann mimar till en dialog i Ariana Grandes roll som Cat i Victorious, Disney-serien som var artistens stora genombrott. I skrivande stund har klippet gillats av över 1,9 miljoner användare.

Foto via: @paigeniemann

Meghan Markle och Akeisha Land

Meghan Markle och Akeisha Land

Ser du skillnaden på Meghan Markle och Akeisha Land?

I slutet av januari i år la influencern Akeisha Varnado upp en bild på sig och sin dotter på Instagram – något som fick tusentals att engagera sig. Flera följare kommenterade nämligen likheterna mellan Akeisha och Meghan Markle.

Även media uppmärksammade detta, och i en intervju med The Daily Mail sa Akeisha så här:

”Jag jämförs med henne ganska ofta. Inte bara på internet, utan ute i verkliga livet också. Vare sig det är i kyrkan, på biografen eller i mataffären. Till och med mina nära vänner och min familj säger att jag ser ut som henne. Och även om jag själv inte ser likheterna, tar jag det definitivt som en stor komplimang.”

Foto via @greyson_land

Rihanna och Andele Lara

Rihanna och Andele Lara

Rihanna eller Andele Lara, Andele Lara eller Rihanna?

I flera år har olika tidningar uppmärksammat likheterna mellan artisten Rihanna och influencern Andele Lara. Även Andeles Instagramföljare påpekar detta gång på gång.

Foto via @andelelara

Selena Gomez och Sofia Solares

Selena Gomez och Sofia Solares

Sofia Solares har Selena Gomez som idol.

22-åriga Sofia Solares är inte bara slående lik Selena Gomez – hon är även ett stort fan av den amerikanska artisten. När tidningen E! uppmärksammade likheterna mellan tjejerna sa Sofia att hon skulle gråta av glädje om Selena fick reda på vem hon är.

”Jag älskar Selena Gomez och är ett stort fan av henne. Det skulle självklart vara en stor dröm om hon skulle känna till min existens och skulle vilja skriva något till mig. Jag skulle gråta av lycka i så fall”, sa hon bland annat i intervjun.

Foto via @sofiasolars

Taylor Swift och April Gloria

Taylor Swift och April Gloria

Spana in April Glorias Instagramkonto för fler lika som bär-looks.

April Gloria är förvisso professionell cosplayer, men trots det är hennes likhet med artisten Taylor Swift väl värd att uppmärksamma. Ellerhur?

Foto: via @_aprilgloria

Kim Kardashian och Sonia Ali

Kim Kardashian och Sonia Ali

Kim Kardashian och Sonia Ali – vem är vem?

De senaste åren har medier över hela världen uppmärksammat likheterna mellan den brittiska influencern Sonia Ali och Kim Kardashian. I tidigare intervjuer har Sonia till och med berättat att hon brukar bli stoppad av okända människor på gatan som tror att det är Kim de möter.

Foto via @soniaxfyza

Emma Watson och Megan Flockhart

Emma Watson och Megan Flockhart

Även Megan Flockhart arbetar som skådespelerska.

Emma Watson eller Megan Flockhart, Megan Flockhart eller Emma Watson? Ja, visst är det svårt att se skillnaden. Megan Flockhart är ju inte olik Harry Potter-stjärnan Emma Watson.

Foto via @meganflockart

Artikelinspiration: ELLE Australia, Foto: TT, skärmdumpar från Instagram

LÄS MER: 

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika

11 stjärnor med kända lookalikes från förr

9 kändisar som verkligen liknar sina syskon