Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

6 snackisar från sjunde avsnittet av Vår tid är nu

10 dec, 2019 
AvMoa Alfredsson
Vår tid är nu avsnitt 7 säsong 3
Är vårt favoritpar äntligen en duo igen? Vi hoppas på det! ELLE listar alla de viktiga händelserna som du måste ha koll på från sjunde avsnittet av Vår tid är nu!
Annons

Spänningen tätnar med bara ett avsnitt kvar till seriens stora final. Nästa avsnitt blir nämligen det kronologiska slutet av Vår tid är nu.

Calle och Nina verkar äntligen ha hittat tillbaka till varandra, men frågan är om det verkligen kommer att hålla ända in i slutet? ELLE listar de viktigaste ögonblicken innan den spännande avslutningen.

Här är 6 saker vi bara måste prata om efter sjunde avsnittet av Vår tid är nu:

1. Flykten från gården

John håller Christina inlåst på gården, men hon lyckas fly? Men hjälp av Uno kan polisen gripa alla på gården och till slut hitta Moa-Li. Det finns bara en liten grej kvar. John var inte på gården när polisen slog till. Han är fortfarande på fri fot. Och i sista scenen ser vi hur han studerar Christina genom fönstret. Men vi orkar inte oroa oss för det nu. Vi vill njuta av hur fin återföreningen  mellan Christina och Nina var.

2. Calles drömmar

Calle spelar fotboll med Angelo och får ett lockande erbjudande – att bli delägare i den nya restaurang som Angelo planerar att öppna. Men när han och Nina börjar komma varandra allt närmare igen skulle Nina se detta som ett stort svek. Han måste välja mellan sina drömmar och Nina.

Vad kommer Nina säga om Calle lämnar restaurangen?

3. Nina och Calles återförening

I sju avsnitt har vi väntat och äntligen kom Nina och Calles återförening. Och vi håller alla tummar och tår vi har för att de ska hålla genom nästa veckas sista timme också. Men vi är absolut inte säkra!

Annons

4. Gustav och Astrid dansar för sista gången

Vi vet inte säkert än vilka beslut som togs på läkarbesöket, men Astrid var ändå tydlig. Hon vill inte fortsätta sin behandling. Det är för jobbigt. Och trots Gustavas prostester känns det som att det är den vägen hon kommer att gå. Gustav och Astrids dans tar priset för seriens finaste scen.

Gustav och Astrid <3

5. Telefonsamtalet från Palme

Maggan besöker Britt i hopp om att hon kan fixa en öppning för Maggan hos Socialdemokraterna igen. Men Britt är inte speciellt sugen på att hjälpa sitt ex och Maggan lämnar kontoret både förbannad och förnedrad. Men tur är väl det. För vem står på balkongen och ser henne gå om inte självaste Olof Palme? Britt vill inte hjälpa Maggan, men det verkar som att någon på betydligt högre ort vill det – Maggan får nämligen ett telefonsamtal från stadsministern samma dag.

Maggan får ett telefonsamtal ifrån Olof Palme – Say whaaaat?!

6. Ytterligare ett svek från Peter?

Peter stormade in på Ninas och var fly förbannad övar att hans syster övervägde att ta budet från Mirko. Men undrar om han tänker om nu när Mirko knackade på Peters dörr och frågade om de inte skulle köpa gamla Djurgårdskällaren ihop? Vi tror och hoppas att Peter kommer ta sitt förnuft till fånga i sista avsnittet och återförenas med sina syskon.

Annons

För kan vi ta ett litet ögonblick att uppmärksamma hur sorgligt det var när han satt helt ensam och åt middag (med tända ljus!!) – han har verkligen ingen kvar längre.

Nya avsnitt av Vår tid är nu släpps varje måndag på SVT Play eller går att se 20.00 på SVT. De tidigare säsongerna går att streama på SVT Play nu. Varje vecka kommer ELLE att diskutera det nyaste avsnittet av serien så missa inte det!

Foton: Johan Paulin/SVT

LÄS MER:

Annons