6 galna Hollywoodrykten som faktiskt visade sig vara sanna

08 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Oväntade Hollywoodrykten som visade sig vara sanna.
Från otroheter till hemliga relationer och barn – vi listar några av ryktena om Hollywoods största stjärnor som visade sig vara sanna!
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Allt från de mest underhållande nyheterna till de mer seriösa, här är 6 rykten i Hollywood som visade sig vara sanna och skandalerna vi (nästan) hade glömt!

1. Brangelina

Brad Pitt och Angelina Jolie
Brad Pitt och Angelina Jolie var tillsammans i 12 år.

Hollywood har inte brist på powerpar, men ett av 2000-talet de mest välkända är självklart Brad Pitt och Angelina Jolie. Mellan 2000 och 2005 var Brad gift med Jennifer Aniston, men efter deras uppbrott ryktades det snabbt om en relation mellan Brad och Angelina.

Annons
Filmen Mr & Mrs Smith
Brangelina i filmen Mr. & Mrs. Smith.

De två skådespelarna var huvudkaraktärerna i filmen Mr. & Mrs Smith, och det hade redan ryktats om att det varit mer än vänskapligt mellan dem under inspelningen. Därför undrade många fans om deras relation överlappat med hans tidigare äktenskap, något som förnekades fram till 2008. Paret bekräftade då att de faktiskt hade blivit kära under filminspelningen, men fortsatte att stå fast vid att deras romantiska relation påbörjats efter Brads separation.

2. Ben Affleck och barnvakten

Ben Affleck

Ben Afflecks har ingått i flera, mycket omtalade kärleksrelationer genom åren, från Jennifer Lopez till Jennifer Garner (och tillbaka till JLo). Men det var en relation, med en mindre välkänd kvinna, som det ryktades om ett tag – med familjens nanny Christine Ouzounian.

Annons
Christine Ouzounian
Familjens nanny Christine Ouzounian, som Ben Affleck ska ha haft en relation med.

2015 påbörjade Ben Affleck och Jennifer Garner sin separation, samma år ryktades det om att han ingått en relation med barnens barnvakt. Detta förnekade skådisen, men 2016 bekräftade Jennifer Garner ryktet. Hon berättade även att paret redan gjort slut när hon fick reda på relationen och att det inte var anledningen till skilsmässan.

3. Jamie Foxx och Katie Holmes relation

Jamie Foxx

Många kändisar gör allt i sin makt för att hålla sina uppbrott eller sin otrohet hemliga, men Jamie Foxx och Katie Holmes undanhöll något helt annat. Mellan 2014 och 2019 hade paret en hemlig romantisk relation.

Annons
Katie Holmes och Jamie Foxx
En av få bilder på paret Jamie Foxx och Katie Holmes.

Trots att de sågs hålla hand vid flera tillfällen, förnekade båda stjärnorna att de var i ett förhållande. Det var inte förrän de gjorde slut (efter fem år!) som det har bekräftats en romans mellan de två skådespelarna.

4. Arnold Schwarzeneggers barn

Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver
Dåvarande paret Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver.

Skådespelaren Arnold Schwarzeneggers tid som guvernör i Kalifornien tog slut 2011, något som också tog slut var hans relation med Maria Shriver. Deras skilsmässa skulle inte slutföras förrän tio år senare, men anledningen ryktades vara ett barn som Arnold skulle fått 1997 med deras städerska.

Annons
Joseph Baena
Sonen Joseph Baena är idag filmskådespelare, kroppsbyggare, fitnessmodell och fastighetsmäklare.

Arnold var först inte medveten om sonen, Josef Baena, men efter ett par år var likheterna slående. Skådespelaren började då bidra med ekonomiskt stöd, och 2011 bekräftade Arnold ryktena en gång för alla.

5. Dean McDermotts otrohet

Tori Spelling och Dean McDermott

År 2006 gifte sig skådespelarna Tori Spelling och Dean McDermott. Tillsammans har paret fem barn, men 2013 verkade de ha det något kämpigt.

Annons
True Tori
Paret i dokumentären True Tori.

I december samma år ryktades det att Dean varit otrogen mot sin fru. I början av 2014 talade Tori ut om ryktet i en dokumentär. Paret höll ihop, men under 2022 verkade det som att de (till slut) påbörjat en separation.

6. Charlie Sheen skandalen

Charlie Sheen

Under 90-talet var Charlie Sheen fortfarande en populär och omtyckt skådespelare, men skandalerna som skådespelare varit inblandad i sedan dess har blivit allt fler. Ett rykte som cirkulerade om Charlie var att han var ett av de kända namnen i en så kallad “black book”.

Annons
Heidi Fleiss
Heidi Fleiss som drev en exklusiv prostitutionsring baserad i Los Angeles och kallas ofta för "Hollywood Madam".

En bok med namn på kunder som en kvinna vid namn Heidi Fleiss hade under tiden som hon drev en prostitutionsring. Det här förnekade självklart skådespelaren, men när Heidi åkte fast för sina brott bekräftades det under rättegången att ryktet varit sant.

Vilka Hollywood-skandaler minns du?

Artikelinspiration: WatchMojo Foto: TT

Annons