Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

5 utvalda nya tv-serier att kolla på i februari

30 jan, 2023 
AvLouise Berglund
Evin Ahmad i Förhöret på Viaplay
Dejting som nyskild, verklighetsbaserat drama och en galen chef. Februari innebär nya spännande tv-serier. ELLEs Louise Åström har valt ut 5 premiärer att se fram emot.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fyra feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Fyra feel good-serier du inte vill missa på HBO

Snart är det vår. Förutom solsken och tulpansäsong innebär det nya tv-serier att njuta av. Här är fem utvalda nyheter och säsonger att kolla på under februari.

5 nya utvalda tv-serier med premiär i februari 2023:

Fleishman is in trouble – Disney+

Fleishman is in trouble
Lizzy Caplan som Libby Epstein och Jesse Eisenberg som seriens huvudperson, Toby Fleishman.

Nyskilda 41-aringen Toby Fleishman tar sig an dejting-appar. Men under första sommaren som singel försvinner hans exfru Rachel och plötsligt är han ensam med deras två barn utan att veta var hon tagit vägen. Föräldraskap måste balanseras med vänner, jobbet och singelkvinnorna på Manhattan. Frågan är samtidigt hur Toby ska ta reda på vad som hänt med exfrun. I rollerna syns Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan och Adam Brody.

Annons

Fleishman is in trouble har premiär på Disney+ den 22 februari.

Limbo – Viaplay

Tv-serien Limbo på Viaplay
Louise Peterhoff, Rakel Wärmländer och Sofia Helin spelar mot varandra i Limbo.

Limbo är namnet på Viaplays nya verklighetsbaserade dramaserie. Rakel Wärmländer, Sofia Helin och Louise Peterhoff spelar tre vänner vars liv tragiskt vänds upp och ned när deras respektive söner olovligt lånat en bil och är med om en bilolycka. Berättelsen bygger på en självupplevd händelse i Rakels liv. Tv-serien kretsar kring starka teman som relationer, ovisshet och förtvivlan. Kvinnornas relationer till varandra sätts på spel – och därmed familjerna på prov.

Annons

Limbo har premiär på Viaplay den 12 februari.

You, säsong 4 – Netflix

Säsong 4 av You på Netflix
Penn Badgley i rollen som Joe och Lukas Gage som Adam.

Joe, eller vilket nytt namn han eventuellt kommer välja på grund av att han byter identitet varje säsong, är tillbaka. I fjärde säsongen av You är han lärare i London. Dessutom verkar han ha hittat ett nytt förmöget umgänge. Problemet denna säsong (förutom att han är en massmördare) är att det verkar finnas någon annan som ägnar sig åt samma sak. Dessutom närmare än han först anar. Plötsligt tvingas Joe agera detektiv. Förhoppningsvis kan hans stalker-kunskaper användas till något vettigt för en gångs skull.

Annons

Säsong 4 av You släpps på Netflix i två delar. Den första har premiär den 9 februari och den andra den 9 mars.

Förhöret – Viaplay

Förhöret på Viaplay
Lars Mikkelsen och Evin Ahmad i Förhöret.

Christinas död har varit ett mysterium sedan första säsongen av Förhöret. I trilogins avslutande del ska sanningen äntligen fram. En video får stor betydelse. Det visar sig att någon spelat in det som tidigare avskrivits som självmord. Under åtta intensiva konfrontationer möter nu affärsmannen Holger Lang familj, vänner och fiender. Allt för att ta reda på vad som egentligen hänt med hans uttänkta arvtagare Christina. Sverrir Gudnason och Evin Ahmad spelar mot danska stjärnor som Lars Mikkelsen och Pilou Asbæk.

Annons

Säsong tre av Förhöret har premiär den 26 februari.

The Consultant – Prime video

Tv-serien The Consultant på Prime video
Brittany O’Grady och Nat Wolff i The Consultant som är baserad på boken från 2015 med samma namn.

The Consultant är en thrillerkomedi i åtta delar baserad på Betley Littles roman från 2015 med samma namn. Konsulten Regus Patoff anställs för att förbättra verksamheten på ett appbaserat spelföretag. Men plötsligt börjar personalen uppleva nya krav och utmaningar som sätter allt på spel. Till och med deras egna liv. I rollerna syns Christoph Waltz, Nat Wolff, Brittany O’Grady och Aimee Carrero. Dessutom regisserar den svenska regissören Charlotte Brändström två av avsnitten.

Annons

The Consultant har premiär på Prime video den 24 februari.

Här är 5 Feelgood-serier på NetflixBrand logo
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons