Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

5 utvalda nya tv-serier att streama i november

06 nov, 2023 
AvLouise Berglund
Nya tv-serier november 2023
Foto: Viaplay/Netflix/TV4 Play
Den efterlängtade tv-serien om Börje Salmings karriär, ett svenskt kriminaldrama baserat på en bästsäljande bok och dessutom: ny säsong av dramatisk reality. ELLEs Louise Åstöm har valt ut fem nya tv-serier med premiär under november.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 serier du inte får missa 2023Brand logo
5 serier du inte får missa 2023

Det är mörkt. Det är kallt. Och det är grått. November är verkligen en mellanmånad som i år dessutom ser ut att bli extra regnig. Tur då att tv-serier finns. Här är fem utvalda nyheter att titta på under årets kanske ruskigaste månad.

5 utvalda nya tv-serier att se i november 2023:

Selling sunset säsong 7 – Netflix

Selling sunset säsong 7
Foto: Netflix

Mäklarna i The Oppenheim group på LA-kontoret är tillbaka ännu en gång. Selling sunset är inne på sin sjunde säsong och denna måste jag säga känns mer dramatisk än någonsin. Det blir lyxiga hus, bråk i Mexico, inflation, drama och nya bekantskaper. Dessutom jobbar fler expar ihop än någonsin vilket är som bäddat för katastrof. Reality när det är som mest intensivt. Och såklart lyxiga hus också. Men det glömde jag nästan bort på grund av allt drama.

Annons

Selling sunset säsong 7 går att se på Netflix från den 3 november.

Culprits – Disney+

Culprits på Disney+
Foto: Des Willie/Disney+

Culprits är en ny originalserie som kretsar kring karaktären Joe Petrus. Han lever ett lugnt familjeliv i förorten, är förlovad med Jules och pappa till Frankie och Bud. På ytan verkar han vara en helt vanlig farsa. Men det visar sig att han bär på en hemlighet han undanhållit från familjen. För tre år sedan jobbade han ihop med den brittiska brottslingen Dianne Harewood och hennes crew som lovade Joe både pengar och ett nytt liv. Men plötsligt blir familjeidyllen allt annat än lugn. Joes tidigare liv börjar komma ikapp honom och han måste återförenas med sitt gamla gäng i London för att försöka rädda sin familj.

Annons

Culprits går att se på Disney+ från den 8 november.

Heartbeats säsong 2 – TV4 Play

Heartbeats säsong 2
Foto: Magnus Ragnvid /TV4

Heartbeats är tillbaka med en andra säsong. I första säsongen ledde ett one night-stand till en oplanerad graviditet. Och i andra säsongen får vi följa Anders, Mio och Mios bästis Katja när de måste ta konsekvenserna. I rollerna ser vi Nora Rios, Simon Edenroth och Felicia Truedsson. Linn Mannheimer som regisserat och skrivit manus säger i ett pressmeddelande att ”Denna säsong skrev nästan sig själv då jag befann mig i en liknande livssituation. Det roliga med Mio och Anders är att man både älskar och stör sig på dem på samma gång. För de är mänskliga!”.

Annons

Andra säsongen av Heartbeats släpps på TV4 Play den 17 november.

Börje – The journey of a legend – Viaplay

Tv-serien Börje på Viaplay
Foto: Viaplay

Den efterlängtade dramatiseringen av Börje Salmings karriär är äntligen här. Hela titeln lyder Börje – The journey of a legend. Huvudrollerna som Börje Salming och hans första fru Margitta Wendin spelas av Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt. Dessutom spelar Oscar Skagerberg Börjes bror Stig Salming och Pelle Holmström hockeystjärnan Inge Hammarström. Totalt består serien av sex delar och kommer återspegla hela Börjes resa från Kiruna till Toronto.

Annons

Börje – The journey of a legend har premiär på Viaplay den 19 november.

En helt vanlig familj – Netflix

En helt vanlig familj på Netflix
Foto: Netflix/Nikolaj Thaning Rentzmann

En helt vanilj familj är ett svenskt kriminaldrama på Netflix baserat på den bästsäljande boken med samma namn. Alex Karlsson Tyrefors gör skådespelardebut och spelar mot Lo Kauppi och Björn Bengtsson. Handlingen kretsar kring familjen Sandell som bor i en villaförort utanför Lund. Pappa Adam är präst, mamma Ulrika är advokat och de har en 19-årig dotter, Stella. Plötsligt hamnar hon i häktet, anklagad för mord. De vill hjälpa henne till varje pris, men frågan är vad som egentligen hänt.

En helt vanlig familj har global premiär på Netflix den 24 november.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons