Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Se Justin Timberlakes uppträdande under Super Bowl – och 5 andra snackisar

05 feb, 2018 
AvJoel Linde
Justin Timberlake höll i den mytomspunna halvtidsunderhållningen i Super Bowl LII som utspelade sig under natten till måndagen. Detta är vad folk tog med sig från den.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I natt avgjordes Super Bowl LII mellan Philadelphia Eagles och New England Patriots i Minneapolis, ett evenemang som lockade 111 miljoner tittare till tv-skärmarna.

Och som vi vet är det mer än själva matchen som lockar. Reklamerna under pauserna och avbrotten är årets mest påkostade, och dessutom är halvtidsunderhållningen alltid en snackis. 2016 skapade Beyoncé kaos när hon skickade tankarna till Black Panthers-rörelsen under sitt uppträdande; Michael Jackson moonwalkade genom allas huvuden 1993 – och i år stod en liten kille och fipplade med mobilen bredvid Justin Timberlake när han sprang ut för att elda på publiken.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Här är det folk pratade om efter Justin Timberlakes uppträdande.

1. Han hade Prince som hologram

Mitt under uppträdandet dök Prince upp i en hologramliknande konstellation. Vissa älskade det – medan andra såg det som ett hån mot den bortgångne legendaren.

https://twitter.com/TragicAFGay/status/960329044964323329

2. Han hade inga gäster

Det är mer regel än undantag att artisterna bjuder in gäster till halvtidsunderhållningen, och med tanke på var Justin startade sin karriär var det många som hade hoppats på att resten av N’Sync hade dykt upp – men icke. Justin behöll scenen helt för sig själv (och de typ 100 dansarna).

Annons

3. Han bjud inte in Janet Jackson

Utöver besvikelsen att inte få se en N’Sync-reunion var många också upprörda över att Justin inte bjöd in Janet Jackson till sin show. Hon bjöd, som du kanske minns, in honom under sitt uppträdande 2004 – något hon förmodligen ångrade senare. Det var nämligen då Justin slet sönder Janets kläder och skapade modern historias mest omtalade ”nip slip”.

4. Han gjorde inget politiskt

Politiska ställningstaganden är i dessa tider att förvänta sig i de flesta sammanhang, varesig det handlar om idrott, musik eller grönsakshandel på Markaryds marknad. Men Justin Timberlake ville inte veta av något sånt, så han höll sig till det han är (ganska) bra på i stället.

5. Selfie-killen

I slutet av sin show knallade Justin ut i publiken för att elda på lite och förgylla dagen för någon utvald unge med alldeles för rika föräldrar. Men det visade sig att ungen Justin valde inte riktigt var förberedd på att bli livesänd för 111 miljoner människor – och det kan man ju förstå. Den killen har nu blivit en ordentlig snackis i USA, och vi ska inte bli förvånade om han lever kvar ett bra tag på www.

Se hela Justin Timberlakes uppträdande här:

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

LÄS OCKSÅ:

Se Justin Timberlake och Pinks förberedelser inför Super bowl

Det bar Justin Timberlake under Super bowl 2018

Pink fick skit på Twitter för sitt Super Bowl-framträdande – läs hennes LYSANDE svar

Annons