5 serier med stämningshöjande nyårsavsnitt

5 serier med stämningshöjande nyårsavsnitt

Det nya året är snart här och vad är bättre än att komma i stämning med favoritseriernas nyårs-avsnitt? Vi önskar att vår nyårsafton blir lika spännande som på film.
30 december, 2016

Ladda upp inför nyårsnatten och det nya året med några av dina favoritkaraktärer. Flera av vår tids mest underhållande tv-serier har avsnitt där karaktärerna firar in ett nytt år – och det görs med både stil, drama och en stor dos humor.

Här är fem tv-serier vars nyårsavsnitt definitivt underhåller och skapar rätt feststämning inför nyårsfirandet. Vi önskar att vi också fick åka runt till fem olika fester i en limousine, som Ted och hanns vänner i How I Met Your Mother gör, och vi skulle inte tacka nej till att dansa in det nya året med Ross och Monica heller.

LÄS OCKSÅ: TVSERIER DU KAN PLÖJA UNDER JULLEDIGHETEN

1. Friends

FRIENDS, David Schwimmer, Courteney Cox Arquette, 'The One With The Routine aka The One With The Rockin' New Year', (Season 6, epis. #131), 1994-2004, © Warner Bros. / Courtesy: Everett Collection

Foto: NBC/Courtesy Everett Collection/IBL

The One With All The Resolutions

Säsong 5, Episod 11

Vännerna bestämmer sig för sina nyårslöften inför det kommande året. Monica och Chandler har fortfarande inte berättat om sitt förhållande för alla vänner, men vill trots det kyssa varandra vid tolvslaget.

The One With The Routine

Säsong 6, Episod 10

Joey vill kyssa sin rumskompis Janine vid midnatt och Monica och Ross tar an sin gamla dans från high school på en tv-inspelning inför nyårsafton.

LÄS OCKSÅ: ELLEBLOGGARNAS SERIEFAVORITER

2. The OC

Foto: Warner Bros/Courtesy Everett Collection/IBL

Foto: Warner Bros/Courtesy Everett Collection/IBL

The Countdown

Säsong 1, Episod 14

Marissa och Ryan är i startgroparna av sitt förhållande och inför nyår ser det inte lovande ut, men Ryan försöker nå fram till den fest som Marissa är på innan klockan slår tolv och det blir år 2004.

3. Gossip Girl

gg_thecw_

Foto: The CW

The End of the Affair?

Säsong 5, Episod 11

Chuck och Louis misstänker att Blair har ett förhållande med Dan och tänker avslöja dem på The Spectators nyårsfest. Vid tolvslaget är det flera som kysser varandra – och en gammal kärlek väcks till liv.

LÄS OCKSÅ: 12 SERIER ATT SLÖKOLLA PÅ

4. How I Met Your Mother

himym_cbs

Foto: CBS

The Limo

Säsong 1, Episod 11

Ted hyr en limousin till gänget och de ska ta sig runt till fem olika fester innan tolvslaget för att undvika att bli besvikna. Tolvslaget ska gänget fira in på den bästa av de fem festerna, men det går inte riktigt som gänget planerat.

5. Modern Family

modernfamily-abc

Foto: ABC

New Year’s Eve

Säsong 4, Episod 11

Hela släkten ska fira in det nya året tillsammans, men hotellet som Jay tagit dem till visar sig vara något annat än de förväntat sig. Alla i familjen hamnar på olika och minst sagt oväntade ställen under årets sista dygn.