Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

5 saker från avsnitt 3 av vår tid är nu vi bara måste prata om!

13 nov, 2019 
AvMoa Alfredsson
vår tid är nu avsnitt 3
Spänningen emellan de rivaliserande klubbarna ökar efter att en bomb placerats på Ninas. ELLE listar de vikigaste ögonblicken ifrån det tredje avsnittet av succéserien Vår tid är nu!
Annons

Ett nytt försök till att förstöra för Nina sker när en bomb placeras inne på klubben. John och hans vänstergäng hittar ett nytt och illegalt sätt att tjäna pengar och Christina blir allt annat än glad när hon får reda på det. Och Maggan får ett tidningsuppslag med oanade konsekvenser. ELLE tar upp de viktigaste händelserna från avsnitt 3: Creme de la creme!

Här är 5 saker vi bara måste prata om!

1. Money must be funny in the rich man’s world!

John och hans gäng hittar ett nytt sätt att finansiera sin verksamhet – genom att sno pengar ifrån gästerna på Ninas. När Christina får reda på det blir hon minst sagt missnöjd. Men trots att vi får höra från både Nina och Uno att John inte är bra för Christina lyckas han ändå få över Christina på sin sida. Och vi börjar bli lite lätt oroliga över vart detta kommer ta Christina…

2. Gamla känslor väcks till liv

Calle och Carmen verkar komma varandra närmre när de jobbar tillsammans för att utveckla nya rätter till restaurangens meny, vilket stör Nina. Och priset för avsnittets bästa scen måste ändå gå till Nina som bryter ihop efter ett samtal med Calle. Så mycket känslor finns uppenbarligen kvar emellan ex-paret!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kommer det någonsin att bli Calle och Nina igen?

3. Bomben på Ninas

Ester och Mirko försöker än en gång att sabotera för Nina. Denna gången tar de det ett steg längre och placerar en bomb på Ninas klubb. Men som tur är befinner sig Calle och Carmen i köket när inbrottet sker och de lyckas stoppa bombförsöket tillsammans med polisens hjälp. När Ester får reda på att Mirko misslyckats vill hon inte ha något med honom att göra. Och det verkar som att Peter äntligen börjar bli Ester och Mirko på spåren.

Calle räddar klubben Ninas.

4. Maggans tidningsartikel

Maggans besök på svartklubben har inte gått obemärkt förbi. Och Aftonbladet ringer har hon inget annat val än att ställa upp på en intervju. När hon blir intryckt i ett hörn gör hon något obetänkt – hon försvarar homosexuella emot polisens beteende. Även om hon väntas få mycket kritik över sin poliskommentar ger vi henne en stor applåd!

Maggan anklagas för att stötta svartklubbar!

5. Unos fall

Det var inget lätt avsnitt för allas våran Uno. Vänstergänget har förstått att han är en infiltratör och planerar att använda det emot honom. Och hans och Christinas relation, tja, vi vet inte riktigt var de står nu efter deras bråk. Christina tycker, trots att hon vet att det Uno säger är sant, att Uno snackar skit om John. Och Uno berättar sanningen för Christina: att John har varit med en annan tjej. Men hon väljer senare att tro John när han hävdar att det inte är sant.

Annons

Nya avsnitt av Vår tid är nu släpps varje måndag på SVT Play eller går att se 20.00 på SVT. De tidigare säsongerna går att streama på SVT Play nu. Varje vecka kommer ELLE att diskutera det nyaste avsnittet av serien så missa inte det!

Foto: Johan Paulin /SVT

LÄS MER:

Annons