5 mörka tv-serier som släpps på Netflix i augusti

Älskar du true crime, thrillers och postapokalyptiska framtidsdystopier? Då kommer augusti att bli en riktigt spännande månad för dig på Netflix!
03 augusti, 2020

Under den kommande månaden släpper Netflix en gedigen lista med nyheter, allt från tv-serier till filmer och dokumentärer.

För dig som är ett fan av true crime, thrillers och framtidsdystopier finns särskilt mycket att se fram emot i augusti, bland annat I Am A Killer: Released och Dirty John: The Betty Broderick Story.

Vi har valt ut 5 mörka berättelser som du inte får missa, se vårt urval nedan!

World’s Most Wanted

Säsong 1 

Handling: Ny dokumentärserie! Här får vi följa några av världens farligaste kriminella, som trots massiva polisjakter och stora belöningar fortfarande befinner sig på rymmen.

Premiär: 5 augusti.

The Rain 

En bild från tv-serien The Rain på Netflix.

Säsong 3 av The Rain har premiär på Netflix den 6 augusti.

Säsong 3

Handling: Den hyllade tv-serien The Rain är tillbaka på Netflix. I den tredje säsongen har det gått flera år sedan ett förödande regn slog ut nästan hela den skandinaviska befolkningen. Nu är syskonen Simone och Rasmus oeniga om hur de ska rädda överlevarna.

Premiär: 6 augusti.

Dirty John: The Betty Broderick Story

Säsong 1 

Handling: True crime-formatet Dirty John gör comeback med en ny, hårresande berättelse. Den 14 augusti har Dirty John: The Betty Broderick Story premiär, historien om Betty Broderick som anklagades för att ha mördat sin exman efter en otrohetsaffär.

Premiär: 14 augusti.

3 %

En bild från tv-serien 3 % på Netflix.

3 % kan du se på Netflix i augusti.

Säsong 4

Handling: Thrillerserien 3 % utspelas i en skrämmande framtid där världens elit lever ett bekvämt liv på en vacker paradisö. De som bor i de utbredda slumområdena har bara en chans på 3 % att ta sig därifrån – och till eliten.

Premiär: 14 augusti.

I Am A Killer: Released 

Säsong 1

Handling: Spin off på dokumentärserien I Am A Killer, där vi lär känna en dödsdömd fånge som släpps efter att ha varit inlåst i 30 år. Då gör han ett erkännande som kommer att chocka världen.

Premiär: 28 augusti.

Foto: Netflix

LÄS MER: 

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2020

Här är de 5 bästa nyheterna på HBO i augusti

Skaparen av Call me By Your Name släpper tv-serie på HBO