Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Nöjesexperten: Dolda budskapet bakom klänningarna i Bridgerton-serien

17 jun, 2024 
AvEbba S. Dahlman
Se videon där ELLEs nöjesexpert Helle Schunnesson avslöjar smaskig Bridgerton-kuriosa. En riktig munsbit för oss superfans med andra ord!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Succéserien Bridgerton på Netflix, som porträtterar societeten i 1800-talets England, har tagit världen med storm. Med den rådande hysterin kring serien är det nog få tv-entusiaster som missat den tredje säsongens kärleksdrama och intriger.

– Jag visste inte ens att jag behövde klassiska stråkcovers på alla mina favoritlåtar, konstaterar Helle som bland annat djupdyker i seriens musikval.

Vidare ger hon oss en inblick i skådisarnas relation bakom kulisserna och såklart, inte att förglömma, seriens fantastiska mode.

Modet har blivit en riktig snackis och ligger dessutom till grund för den senaste modetrenden ”regency core”, som blivit stor i sociala medier.

– Att vara historiskt korrekt är inte det viktigaste [i den här serien]. Det viktigaste är att bygga upp en egen värld [kring modet], som tittare i dag kan relatera till, säger Helle innan hon fördjupar sig i de dolda budskapen bakom Bridgerton-karaktärernas modeval.

Givetvis är den här säsongens huvudperson Penelope Featheringtons klänningar inget undantag!

Se videon i spelaren ovan.

Annons