Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

3 nya poddar för höstens promenader

05 okt, 2023 
AvLouise Berglund
Nya poddar hösten 2023
Foto: Podme/Bauer media
Behöver du nytt i lurarna? Tur att poddhösten är kommen. Här är tre nya poddar att lyssna på under höstens promenader.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Raseriet läggs ner - startar nya podd ihopBrand logo
Raseriet läggs ner - startar nya podd ihop

Vi går mot de kallare årstiderna. Oavsett om du höstrensar hemma eller är ute på en krispig promenad är en ny podd ett inslag som förhöjer vardagen. ELLEs Louise Åström listar tre nya poddar som släpps nu i höst.

Här är 3 nya poddar som släpps hösten 2023:

Dejting i New York i 30's in the city

Hanna Friberg och Stella Cocozza i ny podd
Foto: Bauer Media

Hanna Friberg har tillfälligt flyttat till New York med kompisen och fotografen Stella Cocozza. Där passar de på att starta en ny podd som handlar om att dejta när man är 30.

Annons

– Sex And The City har alltid fått mig att romantisera och känna mig peppad på att vara singel. Så för ett halvår sedan när jag blev dumpad så började jag kolla om serien och det var så idén om podcasten och flytten till New York kom till. Det finns inget jag älskar mer att prata om än dejting, säger Hanna Friberg i ett pressmeddelande från Bauer media.

Första avsnittet av 30's in the city släpptes den 4 oktober. Nya avsnitt kommer på onsdagar!

Djupdykning i kändispar i Hollywood love stories

Hannapee programleder podden Hollywood love stories
Foto: Podme

Hanna Persson, känd som Hanapee programleder nya podden Hollywood love stories. I varje avsnitt får vi djupdyka i ett nytt Hollywoodpar (eller expar!). Premiäravsnittet kretsar kring relationen mellan Kim Kardashian och Kanye West. De nio avsnitten bjuder också på välkända namn som Jennifer Lopez och Ben Affleck och Olivia Rodrigo och Joshua Bassert. Dessutom gästas varje avsnitt av en expert (gissa vem som är med i ett par avsnitt!).

Annons

Hollywood Love Stories har premiär på Podme den 22 september.

Dokumentärt om Only fans i Skugge

Linda Skugge i ny podd
Foto: Podme

Från feministikon till sexinfluencer, så beskriver Podme den nya podden om och med Linda Skugge. I Juli kom nyheten om att hon säljer naket innehåll på den kontroversiella plattformen Only fans. Valet mötte stark kritik. Skugge säger själv att beslutet räddade hennes liv. Podden Skugge är en dokumentärserie som skildrar Linda Skugges resa och konsekvenserna av den. Vi får möta personer från hennes gamla och nya liv och dessutom diskuteras kritiken mot appen.

Skugge har premiär på Podme den 23 november.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons